Itt a lényeg a nagy füst, tehát fokozottan környezetszennyező eljárásról van szó. A füst nagyobb része még szélcsend esetén sem ül meg, mert az a hője miatt könnyebb a környező levegőnél, úgyhogy sokkal több is kell, mint ami ellepi a fagyzugot. A legtöbb településen pedig heti vagy havi egy alkalommal engedélyeznek nem élelmiszer tartósítása (főzés, füstölés) céljából szabad téri füstölő tevékenységet, a kihágásért büntetést lehet kiszabni. De nem is a büntetés a lényeg, hanem hogy súlyosan illegális. Ez egy elavult és kis hatékonyságú módszer. Ilyet ma már csak az csinál, aki nem új könyvekből tanulta, hanem valami megbízhatatlan forrásból hallotta a gazdálkodást mibenlétét, vagy egy 1950-es gazdakönyvet csapott fel.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024