Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3928) Parci válasza Joci?? (#3917) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

felteszem újra a kérdést: mit csinálsz az index, origo, blog.hu, facebook, iwiw, google oldalakkal? csak hogy egy párat mondjak. vagy már folyik ellenük vizsgálat a szemorvosok ajánlásával?

nem a fehérrel van baj önmagában, hanem azzal, hogy tényleg kicsit kontrasztszegény lett az oldal. a külső hátteren is sötétíteni fogunk. magyarán, az itt felgyűlt kritikák alapján megreszeljük.

viszont újfent szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a "vissza a régit!" út nem opció. nem fogjuk kidobni egy év munkáját, és azért nem, mert elsősorban nem koncepcionálisan szar, hanem működésében volt az. persze vannak koncepcionális hibák is, ezeket kijavítjuk, a többit is, a hiányzó kritikus feature-öket beletesszük, a designon reszelünk, az egészet jól leteszteljük.

biztos, hogy sokan lesznek, akiknek mindezek ellenére a v2.0 sem fog tetszeni. elsőre főleg. viszont ez az egész egy felület, egy csatorna. mint a facebook. ami mellesleg szerintem irtóra ronda és nem praktikus. utálom. de nem ez a lényeg, hanem az, hogy akik használják, mit kezdenek vele.

így nem értek egyet azzal egyáltalán, hogy de facto kinyírnánk bármit. rajtatok múlik, hogy hogy használjátok. nem kevés pénz és idő ment bele abba, hogy például sokkal jobb legyen a UI, mint bármelyik RIOS site-unkon.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.