Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3848) kerekfej válasza föccer (#3834) üzenetére


kerekfej
addikt

Az lehet ott kevesebb lenne, de itt meg megnőne lehet. Soha nem tudjátok meg ha nem próbáljátok ki. Például akkor számítva kifizetve ha 15 másodpercet tölt el az adott banner-on levő weboldalon. Azalatt meg tutti belenéz ott is a kínálatba.

De viszont jönnének új hirdetők nagy számban aki fizetnének kevesebbet, de viszont többen lennének így az egyensúly is megmaradhatna.

Ráadásul itt hirdethetnének az átlag PH userek is kisebb banner-ba pár ezer forintért (lenne 30-40 nagy bazáros ott is az egész oldal egy banner hegy lenne) havonta, így a bevétel se maradna és a látogatottság is nőhetne. Több időt töltenének el a felhasználok az oldalakon és ez mindenkinek jó lehetne. Esetleg kialakulhatna valami új ebből is.

Ugyanarra a banner-ra kétszer nem lehet kattintani, elhalványul amit már megnézett az user. Így többen néznék azokat a cégeknek a weboldalait akik nálatok hirdetnek.

Én például ritkán nézem a hirdetéseket, de ez így elkerülhető lenne és nektek pénz állna házhoz. Mivel ez egy új ötlet ilyet nemigen csinált még senki, lehet bejönne nagyon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.