Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haris

    őstag

    Ne vicceljetek már.
    A Tesco csütörtökönként vált akciót, amit most nem tud, mert az kari 25, előtte nap 24.-e, amikor ugyan nyitva vannak az áruházak 14-ig (vagy talán kicsit tovább), de akkor is, az újságkihordók a jövőhéten tuti nem dolgoznak, elkezdték kihordani már ma, meg talán hétvégén. Mi ezzel a gond.

    Aztán meg akinek a fa alá kell, az nem ér rá 27-én megvenni. Ráadásul nem tudom ki hogy van vele, nekem megér + 6ezret, hogy a gyerekem 24-én a fa alatt megtalálja, majd aznap, plusz 25-én plusz 26.-án végigjátssza vele a napot, mert hogy le sem fogja tenni, azt most borítékolom.
    Megelőlegezek így látatlanba mondjuk minimum 5 óra képernyőidőt a tabnak, ezen a három napon ez min 15 óra játékot jelent. Ennyi időre fizesd már be a gyereket bárhova 6ezerből (mozi, játszóház, kalandpark) És most csak akkuidőt számoltam, azt nem, hogy amikor a kütyü lemerül,és szólok a srácnak, hogy most apa töltőre teszi, majd holnap vissza fogod kapni, akkor még apa a konnektoron lógó tabletbe beletesz egy pár óra PH! olvasást vagy bármit. :D

    SZERK:
    Viszont a fotó szerint még mind a két színből van, vagyis itt-ott fellelhető még fehér darab.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés