Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7131) bluemirage válasza Polllen (#7128) üzenetére


bluemirage
őstag

Ez nem 1 milliméter, hanem 1 tized milliméter. :R :)

Másrészt a kijelzője nagyon halvány... számszakilag is nagyon gáz az érték amit produkál és nyáron napsütésben ez gond lesz. 200 nit-es érték... egy vicc!!! Nézzetek meg több telefont tesztet, ez nagyon kevés!
"A megjelenítő ezúttal IPS, felbontása HD, azaz 720 x 1280 pixel, ami ekkora méretben nem számít rossznak, de pont ezen a területen van elmaradása a készüléknek a csúcsmodellekkel szemben. A fényerő picit karcsú (és automatikus módban 250 nitet hoz, míg manuálisra állítva csak súrolja a 200-at), a betekintési szögek viszont rendben vannak, az előlapot pedig Gorilla Glass 3 védi a karcoktól."

Harmadrészt, akkor inkább várok és később veszek egy 930-ast, mert a 830 tényleg downgrade... volt a kezemben és ezt nem a 925-ös fanatizmus mondatja velem.
Az átfogásban a fizikai méret számít, abban igazad van, de mivel nem az asztalon tartod hanem hordozod, úgy a telefon hossza is számít, ami az 5 col miatt 1 cm-el hosszabb(magasabb) készülékekről beszélünk.

Ennek ellenére a tipikus vásárló, nem tájékozott ennyire... szép készülék, gyors rajta a WP, sok fajta beteg színben rendelhető... szerintem fog belőle fogyni. Lajtán innen kevesebb az ára miatt, de a világ boldogabbik felén jobban fog menni az eladás.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.