Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:34

LOGOUT.hu

HTC ONE M9

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6501) SyMbioTe

Hali!

Google drve tárhellyel kapcsolabtna lenne kérdésem.
Kb. 2 éve vettem használtan az M9-et, akkor a saját google fiókomra be is regisztráltam a +100Gb tárhelyet, ez most fog lejárni októberben.
Azóta a telefon volt kicsit Anyumnál, és úgy emlékeztem ott is sikerült aktiválni, de ránéztem, ott csak az alap hely van.
Most jelenleg bátyámnál van a telefon, viszont az ő google fiókjához nem engedi használni. Kiírta párszor, hogy van +100gb, stb, rányomott, hogy felhasználás, de annyit írt ki mindig a telefon, hogy sajnos nem sikerült aktiválni a rendszerben, vagy valami hasonló.
Párszor felkínálta a lehetőséget, de egy ideje már nem kérdezi. Érdemes írni Google vagy HTC supportnak, vagy van valamennyi korlátozása ennek a promóciónak? Találtam egy FAQ-t angolul, de ott nem találtam erre utaló mondatot.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#6502) Varoz válasza SyMbioTe (#6501) üzenetére


Varoz
őstag

Én úgy tudom, hogy készülékenként egyszer lehet.

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#6503) metalstorm válasza Varoz (#6502) üzenetére


metalstorm
aktív tag

Én is ugy tudom..

(#6504) metalstorm


metalstorm
aktív tag

Sziasztok! "Másoljuk ki a kapott eredményt a sorok kezdetén levő (bootloader) szöveg nélkül az <<<< Identifier Token Start >>>> sortól kezdve az <<<<< Identifier Token End >>>>> sorig, majd illesszük be a HTCdev oldalán levő szövegdobozba és nyomjunk rá az oldal alján található gombra.

Ezek után elküldi a rendszer a regisztrált e-mail címünkre az Unlock_code.bin fájlt, amit letöltve és bemásolva a kitömörített android eszközök mappájába, az alábbi parancs kiadásával lehet alkalmazni az előző parancssoros ablakban." EZZEL küzködök! Mindig baja van a koddal... Mi lehet a baj?

(#6505) metalstorm válasza metalstorm (#6504) üzenetére


metalstorm
aktív tag

megoldva...

(#6506) apatyas


apatyas
Korrektor

Megoldodott.

[ Szerkesztve ]

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.