Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:27:28

LOGOUT.hu

[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11206) assemble válasza Stauffenberg (#11193) üzenetére


assemble
addikt

A beszurt kep alapjan nem latok nagy gondokat aksi teren: tobb, mint 4 ora kijelzo hasznalat es 1 nap keszenlet folyamatosan bekapcsolt WiFi-vel, es meg 33% van benne, ez alapjan egy 6-7 ora kijelzoido osszesen megvan masfel-2 nap aktiv keszenlet mellett, ezt semmikeppen nem neveznem rossznak, es nem ter el nagysagrendekben a hirdetett uzemidotol.
Egyebkent az iPad-nek nem olyan nagy muveszet sokaig birnia, ugyanaz a tolto ami az N7-et 2-3 ora alatt feltolti, azt (mondjuk ez egy nagy iPad) fel nap alatt, vagy meg annyi ido alatt sem tolti fel. Meg a sajat toltojevel is legalabb ketszer annyi ido foltolteni. Csak az aksija onmagaban kb nehezebb, mint az egesz N7 szerintem. :) Plusz ott effektive nincs is igazi multitasking, igy keszenletben semmi dolga nincs a cuccnak, alapbol meg a wifi-t is le szokta kapcsolni ha jol remlik.

Watchdog azert mas kategoria, mint az app killer-ek, de en meg tenyleg semmi szukseget nem lattam. Flash Player hivatalosan nem tamogatott mar egy jo ideje, de azon kivul hogy neha osszeomlik, nem hiszem h nagyobb gondokat okozna, es pl a hatterben porgetne az aksit, nalam sztem soha nem csinalt meg ilyet.

Nem vagyok nagy rajzos, 10 rajzolo programot osszesen nem is ismerek szerintem. Laikuskent azt tudom, hogy Sketchbook Pro van ra, es pl Photoshop Touch is van ra, ez utobbi joval regebb ota is, mint iPad-re. Te is rajuk tudsz keresni, ranezesre van meg pl Aurin Ink, Zen Brush is. Es egy rakas olyan progi is van, ami iPad-re nincs is egyaltalan, es azokat is a vegtelensegig lehetne sorolni. Csak a fejlesztokon mulik hogy melyik appot mire adjak ki, es manapsag az a trend (telefonoknal mar joideje, es tablaknal is egyre inkabb), hogy a legtobb nagyobb/profibb cuccot elobb-utobb mindket platformra kiadjak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.