Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
válasz
kory24
üzenetére
szia! azt az osszeget kell oda irni, amit fizettel erte!
nem nem, nem fog kelleni kifizetni!hogy biztosra menjel meg beirhatod amit a kollega irt fentebb
"megjegyzésbe beírod, hogy a 2017. évi CLII. törvény 162. § (5) alapján kérném a vámköltségek elengedését."bar szerintem nem kell, de inkabb biztos ami tuti alapon!
-
Lackki
őstag
válasz
kory24
üzenetére
postán és emailben is megkapod, kitöltöd és megjegyzésbe beírod, hogy a 2017. évi CLII. törvény 162. § (5) alapján kérném a vámköltségek elengedését.
nekem is most jött így csomag, kitöltöttem és pár nap múlva jött a csomag, tele papírral amin átvolt húzva minden összeg és vmi ezredes odaírta hogy a törvény miatt elengedték
-
bazsimano
őstag
válasz
kory24
üzenetére
nyugodtan le tudod tolteni...es mar elore elkuldeni nekik...
nezd meg ezt, lehet, hogy most ez a doksi az -
kory24
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen rendelésem, mely követésében ez olvasható: "Started customs clearance process".
Úgy olvastam ez azt jelenti megkezdték a vámkezelést:Ennél a teljes árat vagy a kedvezménnyel csökkentettet kell nézni vámkezelés szempontjából?
Mindkét esetben bele esek a vámkötelességbe?
Ha igen mennyit kell fizetnem?Ha jól olvastam akkor 22 euróig semmit nem kell ráfizetnem, ha a kifizetett összeget nézem az 5963Ft bőven alatt van....
Igazolnom kell majd vásárlást egy hasonló screenshot-al, amin látszik a termék is?
-
dugesz77
őstag
válasz
Fredo78
üzenetére
Én először a elemes verziót próbáltam de azt apum hamar einstandolta tőlem. Cuki ,aranyos tényleg elég az ereje legtöbbször elektromos dolgok szétszedésére de kézi erővel bármikor rásegíthető a csavar megindításánál. Viszont volt akció a beépített akkus/világítós verzióra is anno én már abból vettem . Az azért erősebb mint az elemes verzió.
-
tam@s
tag
Sziasztok! WS2812-höz tudna valaki tápot ajánlani, ami nem gyullad fel majd? 5M 300 LED, arduinoval hajnanám meg, szerintem 9-10A környéke lenne a jó, de talán valaki jobban tudja. 5 Voltos a rendszere. Magyar beszerzés is jó, nem csak külföldi, a lényeg, hogy stabilan ott hagyhassam majd. Köszi előre is! üdv.: Tamás
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Van akinek van ilyen szerkezete?
[link]
Használható mütyürös dolgokra, van benne valamennyi erő? -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Philips Sonicare
. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
BB9000
üzenetére
Nemrég dugtam rá egy 20000-es szájomi pb-ot, USB-s mérővel maximális teljesítményre.
1,95A a max felvétele a felsőnek (5 zóna). Ki-be kapcsolgatja magát, tehát 0,02 és 1,93-1,95A között ugrál attól függően, hogy éppen milyen hőmérsékleten van. Nyilván maximális hőfokon többet megy 1,95-ön, mint 0,02-n.
A nadrág akár külön pb-re is köthető.
Jelenleg így áll, ennyi áramot "zabált".***
Más.Régi "hagyományos" elektromos fogkefémet lecserélném szónikusra, aminek van töltődokkolója. Nem akarok kábelekkel vacakolni. Mi az ajánlott kb 50$-ig?
-
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Nyolc fűtőzónája van a ruhának! A legnagyobb kapacitású powerbank is csak nagyon rövid ideig lesz képes ezeket meghajtani. Zónánként kb 1-2,5 A terheléssel számolhatsz, a beállított fokozattól függően. Jó, ha lesz a zsebedben néhány tartalék powerbank!
Lécci oszd majd meg a gyakorlati tapasztalataid, ha lesznek. Ha van USB-s mérőd Pl ilyen, azon leolvashatod az áramfelvétel mértékét. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Batib
üzenetére
Ennyi pénzért akksi is legyen benne?
(Amúgy jó lenne!
)
Természetesen powerbankról üzemel.Üzemidő? Egyelőre passzolom, tegnap este bontottam ki, csak kipróbáltam, hogy működik-e. De nyilván függ a beállított hőmérséklettől és a powerbank kapacitásától is. Szóval gondolom elég tág értékek között mozoghat ez az idő.
-
Wajk
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
még akad

$3.39/30$, kupon:AEHGF250
$3.39/30$, kupon:AEHGF325
$3.39/35$, kupon:AEHGP327
$5.65/50$, kupon:AEHGUKJ5
$9.04/85$, kupon:AEHGFRCW8
tesztelve
-
Batib
őstag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Ebben akksi van vagy powerbankról megy? Üzemidő?
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Tegnap megérkezett ez a fűthető aláöltözős cucc.
Méretek ± megegyeznek a leírtakkal. Anyaga ilyen thermo-szerű, tehát már önmagában is meleg. A fűtőszálak a megadott helyen tényleg megvannak, és fűt is szépen. A leírtakkal ellentétben nem 3, hanem 5 fokozatban állítható 40-60 °C között 5 °C-onként.
Kibontáskor nem volt az a borzasztó büdös szaga, mint a fűthető mellénynek (példa), de azért egy mosás ráfér, mint minden új ruhára.
Elviekben applikáción keresztül is vezérelhető (bluetooth), de mivel az alkalmazás hozzá akar férni a telefonon tárolt képekhez, meg még hívásokat is akar indítani (WTF), így azt a részét hanyagolom.
Egyelőre nekem tetszik. Az, hogy mennyire lesz tartós, majd elválik. Én még 46$-ért vettem, 38 nap alatt ért ide. -
edk-
őstag
-
band
csendes tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
szállítás nélkül kell megütni a limitet, ill dollár-euró-t lehet még összekeverni.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

.

(Amúgy jó lenne!

-secret-