Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) DeFranco válasza Gergosz2 (#20) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ez egy kicsit más, kicsit eltértünk a témától: itt egy kis mártásféléről van szó amit a roston sütött filére teszünk, lapa ismerőse szerint ez gremolata (vagy mi) és vágott petrezselyem, apróra vágott fokhagyma és reszelt citrom héja az alkotóelemei

ezt a roston sütött halfilére rádobod így összekeverve, és ettől jó lesz neked

mi nem szárítjuk, hanem szezonjában frissen felaprózzuk, megszárítjuk kicsit (mármint a megmosáskor rákerült nedvességet, nem ami a növényben van) és adagonként alufóliába csavarva bemegy a mélyhűtőbe. sokkal jobb, mint a szárított, sokkal intenzívebb az íze. olyan mint a friss

de amúgy igen, a koncepció ugyanaz, végül is ezzel tölteni is lehet ugyanígy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.