Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14624) Comic


Comic
aktív tag

ujjobbagya: Nekem sosem csinált ilyet, se gyári GB-n, se kitakarított GB-n, se FR ICS-en, se H1N1 egy verzával sem... Ez szerintem nem széria, hanem kifejezetten készülék hiba.

bonyek: Az, hogy ICS-t látsz az eredmény listán, az nem azt jelenti, hogy stock-ról van szó. H1N1-el is csak annyit ír, hogy 4.0.4... De egyébként nekem GB-vel is produkált az Antutu 5998 pontot... No comment...

Én már csak azt nem értem, hogy ha annó az Xperia Mini-mre tetszés szerint pakolhattam GB-ICS kerneleket-, romokat flashtool-al, akkor miért van ennyire bonyolítva az Alcán a kernel csere?
Vagy annál van ennyire leegyszerűsítve?
SuperOneClick-et használtam annó annak is a root-olásához és most az Alca megfelelő fájlját csak bemásoltam a helyére. Ezek után ugye csak ki kellett választanom az alcapw-s lehetőséget és ugyan úgy megcsinálta.
Szóval ami számomra egy kicsit érdekes, hogy van ami ennyire hasonló és van ami ennyire eltérő? Főként úgy, hogy az Xperia Arc S "kib" ugyan ez a felépítés...
Hangsúlyozom, hogy ez csak egy felvetés, de ha a SuperOneClick-el meg lehet csinálni, hogy jó legyen ehhez is és ahhoz is, akkor a flashtool-al nem lehet?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.