Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44451) CHIPman


CHIPman
nagyúr

A termékeim(Galaxy S, DDR ramok, tokok, akkuk, fóliák, tehát az S2-t kivéve minden) közül ha valakit érdekel valami, akkor hétköznap átvehető Pécsett. :R

hardverapro.hu/tag/chipman

(#44452) Nevil2 válasza HoldChore (#44449) üzenetére


Nevil2
tag

Na ne mondjuk már hülyeséget... szinte oviban tanítják hogy a desztillált víz nem egészséges, mert nem nem juttat be ásványi anyagot a szervezetbe, hanem éppen ellenkező a hatása, az izzadással és vizelettel távozó ionokat nem pótolja. A gyakori fogyasztás esetén fellépő betegséget vízmérgezésnek hívják (persze nem arról van szó, hogy időnként egy-egy pohárral megiszunk). Ráadásul se íze, se bűze...

Amúgy az esővízhez meg semmi köze sincs. A desztillálás során a folyadékot, esetünkben vizet forraljuk, majd lehűtjük a felforrt vízgőzt és az így lecsapódott vizet nevezzük desztillált víznek. Nem tartalmaz sem ásványi sem élő anyagokat. Csak H2O... (ami ugyancsak nem azonos az ioncserélt vízzel)...

Nem okoskodnék, de a desztillált víz - ha elfogyasztjuk - igenis káros az egészségre! :U

[ Szerkesztve ]

(#44453) s7evcsenko válasza Nevil2 (#44452) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Tökéletesen egyet értek azzal amit leírtál, az utolsó sortól eltekintve,
ugyanis ott némi ellentmondásba keveredtél...
Mivel ez tiszta víz, így károsnak nem lehet mondani a fogyasztását,
csak nem szabad mellette elhagyni az ásványi anyagokkal dúsított vizet.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#44454) Vaze válasza ErőVarázsló (#44447) üzenetére


Vaze
őstag

Hali!

2 Db belterit hasznalunk,es ha a ket kartyat megcserelem a dobozokban,kiirja mindket doboz hogy nem megfelelo kartyat tettem beleuk.Namarmost ha en szerzek egy masik belterit es a kartyat abba probalnam meg betenni nemvaloszinu hogy mukodne vele nem :F

Udv..: Zoli

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#44455) M_AND_Ms válasza Nevil2 (#44452) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ez így igaz.
De most nem arról volt szó, hogy deszt vizet iszunk, hanem hogy abból készítjük a kávét. Már pedig akkor azt a kávét fogyasztva már nem beszélhetünk deszt vízről.
Azt is megemlítem, hogy a bolti pálinkát se szabadna meginni, mert annak is deszt vízzel állítják be az alkoholfokát.

Egy normál kávéfogyasztás esetén nem számít az max 1 dl deszt víz, pláne amikor mellette sokan csak ásványvizet isznak, amelyekben meg néha túl magas az ásványianyag tartalom.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#44456) Ance válasza M_AND_Ms (#44455) üzenetére


Ance
őstag

Talán ez a legkorrektebb, egyik oldal felé sem elfogult vélemény. Idézet:

Veszélyes lehet a desztillált víz fogyasztása?

Igen, sőt akár az életveszélyes állapotot jelentő, úgynevezett vízmérgezés is előfordulhat. Nagyfokú izzadás esetén a szervezet a kiválasztott vízzel együtt, jelentős mennyiségű ásványi sót veszít. A desztillált vízzel történő folyadékpótlás ilyenkor – só bevitel hiányában – a szervezet ionegyensúlyának gyors felborulásához, gyengeséghez, fáradtsághoz, fejfájáshoz, majd izomgörcsökhöz, szívritmus zavarokhoz, akár szívmegálláshoz és halálhoz vezethet. Kevésbé drámaian, de ugyancsak az ionegyensúly felborulásával károsítja a szervezetet, az úgynevezett desztillált vizes böjt. Természetesen a desztillált víz akár évekig tartó fogyasztása sem jelenthet egészségügyi kockázatot, ha közben az ásványi anyagoknak a táplálékkal történő megfelelő beviteléről is gondoskodunk, azonban ilyenkor figyelembe kell venni, hogy a különböző ásványok felszívódása a folyékony, a szilárd halmazállapotú táplálékból, valamint a tablettákból, drazsékból nem azonos módon, időben és mennyiségben játszódik le. A felszívódással kapcsolatos ismeretek híján a vízből hiányzó anyagok pótlása optimálisan nem mindig oldható meg.

Milyen egyéb egészségügyi problémákat okozhat a desztillált, illetve az egyes ásványi anyagokban szegény víz tartós fogyasztása?

Számos népegészségügyi tanulmány alapján igazoltnak tekinthető, hogy a kis keménységű, azaz kalciumban és magnéziumban szegény ivóvíz fogyasztása mellett nő a szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulási valószínűsége. Ezen felül, élvezeti érték szempontjából sem elhanyagolható a megfelelő ásványi anyagtartalmú ivóvíz előnye a desztillált vízhez képest. A desztillált víz íztelen, mint ahogy a szubjektív szomjúságérzést sem oltja kellően. Igaz, ilyen tekintetben ugyancsak hátrányos a túl nagy ásványi anyagtartalmú vizek fogyasztása is (kellemetlen íz, főzésre alkalmatlanság).

(#44457) hcl válasza M_AND_Ms (#44455) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Nekem is ez jutott eszembe, hogy ha csak kávét iszol desztvízből, akkor nagy baj nem lehet.
Illetve a direkt kávéhoz való víz nekem ugyanakkora :W mint az ásványvíz (nem vagyok hajlandó 2L vizet 50-60Ft-okért megvenni, ráadásul műanyag palackban...) A kávéfőző meg vízkőtleníthető. A Krups kb. 300 adag után kéri, de számold már ki, félévente, ha ketten isztok az asszonnyal napi egyet?
Ezen kívül mai a melóhelyen van, abban direkt van vízkőmentesítő patron is :)

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#44458) ErőVarázsló válasza M_AND_Ms (#44455) üzenetére


ErőVarázsló
tag

deszt viz nem gond ha mellette a napi ásványi anyag bevitel rendben van

de ha nincs akkor patikában nacl+kcl keveréket venni 1Lhez 9-11g kell

Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

(#44459) ErőVarázsló


ErőVarázsló
tag

sziasztok
Pécsett ma este mennék valami táncolós esetleg tudtok vmi jót ajánlani

Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

(#44460) Magnum_ válasza ErőVarázsló (#44459) üzenetére


Magnum_
nagyúr

trafiq-cyrano?

I humbly and respectfully decline™

(#44461) Nevil2 válasza s7evcsenko (#44453) üzenetére


Nevil2
tag

... ezért írtam, hogy ha időnként egy-egy pohárral megiszunk (pl. KVt főzünk), akkor nincs gond... és mert a körülmények (táplálkozás) befolyásolják, hogy mennyi(re észlelhető) kárt okoz. MERT alapvetően nem bevisz, hanem kihoz... (alapvetően az ecet is káros...)

Szerintem mind ugyanazt mondjuk ám!!! :C

[ Szerkesztve ]

(#44462) plaszy


plaszy
őstag

Ahoj!

Üres, átlátszó 1 literes (NEM 0,75-ös borosakat!!!) üvegeket vennék, akinél esetleg felgyűlt több darab, az jelezzen, és amikor legközelebb Pécsen leszek, akkor átvenném egy megbeszélt helyen.

Üdv.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#44463) HoldChore válasza Ance (#44456) üzenetére


HoldChore
tag

Én fél éven át csak desztillált vizet ittam, amit magam készítettem. Semmi bajom nem lett sőt sokkal több vizet tudtam meginni, mint előtte más folyadékot. Ez ugyanis a tiszta víz. Azt a sok szemetet, ami a vizekben van, így kihagytam. Hogy mi van benne azt se más sem én nem tudom, de az biztos, hogy amit én készítettem vizet, abban semmi nincs. A közérzetem jobb lett.

Ha jön a tél, akkor megint inni fogom, mert akkor gyakorlatilag ingyen van, ugyanis a felszabaduló hő fűti a lakást.
Sokat nem kívánok erről itt beszélni, mert előtte egy éven át tanulmányoztam a témát, mire rászántam magam. És sok fórumon vitáztam már eleget :) Ma már tény, hogy én ittam huzamosan, akik pedig megmondják a frankót, ők csak a tanultakat szajkózzák. :)

Én is úgy tanultam, hogy a desztillált víz méreg. Hát a méreg nem a víz, hanem a tanítási rendszer, ahol azt tanítják, amit jónak látnak és nem azt ami jó. :)

Csak azért írtam választ először, mert valaki írta, hogy káros a deszt víz ivás. Legyen egy másik tapasztalatra épülő vélemény is olyanoknak, akik talán most olvassák először.
Mondjuk nem kell feltétlenül deszt vizet inni, lehet, hogy sima vízzel is túl lehet élni a dolgot, de desztillált víz kúrát vagy valódi tiszta vizet csak így lehet megoldani.

"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

(#44464) Bandus99


Bandus99
őstag

Ezek utan felmerul bennem a kerdes is, lehet kapni nagyon sokfele utolagosan beepitheto viztisztito berendezest is.

Van amit a csapra kot ra utolag az ember es ezt issza, van amit pedig a teljes vizrendszerbe epit be es sokmindent kiszur a vezetekes vizbol + atalakitja kicsit, ne legyen kemeny a viz.

Tehat a kerdes ezek utan, lehet ezek a berendezesek megsem annyira hasznosak mint amennyire reklamozzak? Igazabol elgondolkodtam en is beszerelesen, de a hatalmas kinalat mellet nem tudtam donteni. Bolti eladot meg ertelmetlen kerdezni, szerinte ugyis az lesz a legjobb vetel amin a legtobb haszna van, vagy amitol eppen szabadulni akar.
Aki jartas a temaban tud ajanlani vmit ?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#44465) Nevil2 válasza HoldChore (#44463) üzenetére


Nevil2
tag

Gyanítom, hogy rendesen (tudatosan) étkeztél mellette, vagyis vittél be bőven ásványi anyagot a szervezetbe, tehát a desztillált víz által "kimosott" ásványi anyag elenyésző veszteség volt.

Értsed már meg, hogy nem tanítanak hülyeséget... ne legyél már fogalmatlan... ha annyit olvastál a témában, akkor ezt nem írtad volna le!

Ha kiraknak a sivatagba 100 liter desztillált vízzel és nem tudsz más módon ásványokat bevinni, akkor egykettőre elpatkolsz, mert felborul a szervezet ún. sóháztartása.

Ez kémia és biológia.

(#44466) sutszi válasza Nevil2 (#44465) üzenetére


sutszi
veterán

Ebben van igazság....elvégre a sportolók sem desztillált vízzel pótolnak...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#44467) tajcsi válasza yerico (#44450) üzenetére


tajcsi
senior tag

NEm feltétlenül ez szerint fogok választani, lehet a szomszédba is a képvselet ha lusta disznó banda :P

Na akkor ez lesz KRUPS orchestra vs JURA Impessa E65. Szerintetek?

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

(#44468) Dluinet válasza Bandus99 (#44464) üzenetére


Dluinet
nagyúr

visszasózással, vagy keveréssel dúsítják a vizet.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#44469) s7evcsenko válasza HoldChore (#44463) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Senki nem mondta, hogy méreg szerintem... ez butaság is lenne állítani!
A desztillált vízzel semmi baj nincs, ha mellette pótolod azokat az ásványi anyagokat, amikre a szervezetednek szüksége van.

Azt én sem tartom viszont elképzelhetetlennek, hogy a csapvíz helyett fogyasztva, némileg egészségesebb életmódra váltasz ezáltal, hisz a csapvízben azért vannak olyan dolgok is, ami valljuk be, nem az emberi szervezet álma (hormonok, arzén),,,
Viszont hangsúlyozom, kell mellette az ásványi anyag bevitel!!
Ez talán nem elfogult leírás egyik irányban sem...

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#44470) Nevil2 válasza tajcsi (#44467) üzenetére


Nevil2
tag

A Jurat nem ismerem, de a Krups biztosan jó választás!

(#44471) Sir Riccio


Sir Riccio
addikt

Érdekelne valakit egy fehér színű angliában vásárolt Orange San Francisco (ZTE Blade) készülék, Android 2.3 alapokon (Kelsoca & Appelme féle Ice Armor ROM), 2GB microSD kártya, egyszer leesett, akad rajta néhány apróbb sérülés, de a kijelzőn újkora óta fólia van, a kijelző így karcmentes, vigyáztam rá, a hozzá kapott headset bontatlan, doboza, papírjai megvannak. Árnak 18.000Ft-ra gondoltam.
Képek: http://bit.ly/SVP0wI

Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

(#44472) Ance válasza Bandus99 (#44464) üzenetére


Ance
őstag

A szűrővel együtt adják hozzá azt a patront, ami a szevezetednek szükséges árvényi anyagokat visszapótolja a megtisztított vízbe. Úgy tudom annélkül nem is lehet használni, nehogy valaki kispórolja és baja legyen, mert nincs benne ásványi anyag.

A desztvízről és sem akarok vitázni. Ennyi erővel arról is beszélhetnénk, jó-e naponta vörösbort inni, a tömény jobbat tesz-e az emésztésednek, mint amennyire káros egyébként, vagy jó e 200-zal menni az üres autópályán, mert hamarabb odaérsz, vagy akkor is tartsd be a 130-at. Meddő vita lenne mindegyik, hiszen mindegyikre lennének pro és kontra érvek.

(#44473) HoldChore válasza Nevil2 (#44465) üzenetére


HoldChore
tag

De bizony sok valótlanságot tanítanak a kölköknek. A mondókádból is ez süt. :) A desztillált víz nem mos ki semmit. A szervezet azt ürít amire nincs szüksége. A deszt víz más miatt jó, de nem mennék ebbe bele :)
A sivatagban meginnád azt a 100 liter deszt vizet. :) Sok konyhasót is kiizzad az ember de semelyik vízben nincs konyhasó. Nyilván ásványbevitel kell, de azt étellel is be lehet vinni. Bár az is igaz, hiába iszok az ember tiszta vizet, ha az étel tele van méreggel :)

"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

(#44474) Kaics


Kaics
tag

Folytassuk ezt egy desztillált víz topikban! :D

(#44475) Visormail válasza Kaics (#44474) üzenetére


Visormail
addikt

Egyébként meg kávé topik

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#44476) M_AND_Ms válasza Ance (#44456) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Ha idézel, akkor illik a forrást is feltüntetni.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#44477) Nevil2 válasza HoldChore (#44473) üzenetére


Nevil2
tag

Hát, nem biokémiából érettségiztél, az biztos (bár ez áltisis tananyag - de lehet persze, hogy évtizedek óta rosszul tanítjuk az oktatás minden szintjén világszerte)... és nem látod a fától az erdőt (jó, ,hogy nem a légzés került szóba)... én nem arról győzködlek, hogy rossz az amit csinálsz, hanem rámutattam, hogy néhol butaságot beszélsz... és még ragaszkodsz is hozzá... :F

Részemről téma lezárva! :))

[ Szerkesztve ]

(#44478) Ance válasza M_AND_Ms (#44476) üzenetére


Ance
őstag

Igazad van. Ez az ÁNTSZ állásfoglalása a desztillált vízről.

[ Szerkesztve ]

(#44479) tajcsi


tajcsi
senior tag

Pécsen hol lehet normális ruhákat venni? Gondolom nem mindenki engedheti meg magának az uj bershka vagy reserved kollekciókat :U

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

(#44480) Zewa


Zewa
senior tag

Keresek nyomtatót ~10k-ig. Lehet akár 1000 ft-os is a lényeg hogy működjön. Színes nyomtatás sem feltétel.

Ajánlatok privátban várom! :R

"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

(#44481) hcl válasza Bandus99 (#44464) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

A tisztítás meg a desztillálás nem ugyanaz. A pécsi víz kemény, de pl. a sok mocsoktól is, ami a jó régi csőrendszerekben van.
Mosógépnek, kávéfőzőnek, bojlernek csak jó, ha nem kemény a víz. Neked is.
De mondjuk én elvagyok capvízen :)
Melóhelyen van víztisztító cucc, a legtöben csak abból hajlandóak inni.

Mutogatni való hater díszpinty

(#44483) 4sal3 válasza Zewa (#44480) üzenetére


4sal3
tag

Tegyél hozzá picit, és ujat kapsz. Hp ink advantage széria elég jó. Már ha multisat szeretnél

[ Szerkesztve ]

(#44484) Szpájki


Szpájki
tag

Sziasztok!
eladósorban:
MSI G41M-P26 mATX alaplap 2012 05 09-én vásárolt, 9000
geil ultra 2gb kit drr2 800 cl4 5000

helyette érdekel:
Gigabyte GA-G41 alaplap

A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.

(#44485) Magnum_ válasza tajcsi (#44479) üzenetére


Magnum_
nagyúr

H&M

I humbly and respectfully decline™

(#44486) MZsoltee


MZsoltee
veterán

Valakinek eladó am3 vagy am3+os lapja nem lenne?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#44487) tajcsi válasza Magnum_ (#44485) üzenetére


tajcsi
senior tag

Az is drága hely :Y

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

(#44488) dunc


dunc
nagyúr

(#44490) krizmo_ válasza tajcsi (#44487) üzenetére


krizmo_
addikt

Kínai.....az olcó.:) ;)

Amúgy meg, nézi kell az akciókat, a márkásabb üzletekben is szoktak lenni jó akciók.
Ha ruhát megyünk vásárolni párommal, (ami elég ritka, mert egy szenvedés mindkettőnknek), akkor körbe járjuk az üzleteket. Mindenhova bekukkantunk, és ahol a legjobb áron van az, ami tetszik is, ott vesszük meg...
Szóval nézelődj, legalábbis mi így szoktuk....

[ Szerkesztve ]

(#44491) Janoska26 válasza tajcsi (#44487) üzenetére


Janoska26
Topikgazda

Akkor menj a vásárba, vagy az árkád melletti angol turiba ;)

(#44492) Visormail válasza sagit (#44303) üzenetére


Visormail
addikt

Csatlakozom, én is körbenéztem és semmi. Néhány switch és modem erre arra slussz.

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#44493) Magnum_ válasza tajcsi (#44487) üzenetére


Magnum_
nagyúr

az drága? még a 2nd hand se olcsóbb.

I humbly and respectfully decline™

(#44494) Antimatrix


Antimatrix
tag

Eladó

SAMSUNG 940NW 19" WIDE - 1440*900 felbontás -ezüst-fekete 14,94k

Méret: 19" 16:10 képarány
Felbontás: 1440x900 wide
Válaszidõ: 5ms
Kontrasztarány: 700:1
Fényerõ: 300cd/m2
Látószög: 160/160 látószög
Képponttávolság: 0,285mm
Színmélység: 16,2 millió
Bemenetek: D-Sub
Fogyasztás: 42W
Szabványok: TCO'03
Méret: 439x327.3x200mm(állvánnyal)
Súly: 5,9 kg

ASUS K53U
Doboz + számla + garlevél + töltő leirás + gyáricd + bontatlan akksi!!!! 82,848k
Gyárilag Win7 Home Premium van gépen 32bites + matrica az alján!!!!

Tulajdnságok:
AMD M780G Chipset -
AMD BRAZOS E350 - 1,6 Ghz*2 mag /
2GB DDR3 + 1 hely bővíthető
/320Gb HDD
ATI HD6310M -
- HDMi és DSUB kimenet - VGa teszt:Left 4 dead
3db USB 2.0 kimenet
15,6" HD LED kijelző 1366*768 felbontás - Color-Shine (fényes)

- ASUS gyári garjegy Mádiamarkt eredeti számla
2014.08.30-ig garos - 23 hó garancia!!!!

Angol link: K53U

Beszámolás esetén:
-asztali gépből lap+proci+ram+vga-t beszámolhatok -

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#44495) Bla82


Bla82
tag

Eladó dolgaim. Ha valakinek valami megtetszik PÜ-ben jelezze.

(#44496) tajcsi válasza Magnum_ (#44493) üzenetére


tajcsi
senior tag

C&A az olcsobb ez 100% par napja voltam ott de azert ott is eleg huzosak az arak. Az ilyen vasarokat meg bolhapiacokat nem nezem meg, de ha igy fogjak emelni a fizetesem akkor nem is fogom mert akk megengedhetem magamnak a reserved-es vagy bershkas cuccokat is :C

MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...

(#44497) Kaics válasza tajcsi (#44496) üzenetére


Kaics
tag

Olcsóbb, de milyen tré. :D

(#44498) zsolt19900


zsolt19900
őstag

abban kérném a segítségeteket, hogy Pécsett merre, hol találhatóak olyan boltok -és melyek azok- amelyikben tudok nézni magamnak frankó bakancsot.. nem muszáj az acélbetét "sima" téli bakancsra lenne szükségem.. és ha lehet ne szálljon el a boltban az az ár :)

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#44499) nesa válasza zsolt19900 (#44498) üzenetére


nesa
veterán

Elmesz egy fasza cipeszhez megmondod milyet akarsz es mibol legyen, es akkor az abbol lesz ugy ahogy te akarod.

(#44500) M_AND_Ms válasza zsolt19900 (#44498) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Már anno megmondták: cipőt a cipőboltból!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.