Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hűtőpad

Hozzászólások

(#3551) idegen lény válasza stefano06 (#3547) üzenetére


idegen lény
őstag

Ha csak asztalon használod, akkor viszont ezt ajánlom: [link] Ha ügyes vagy, csinálhatsz hasonlót házilag is, de nem hiszem, hogy az ennyire hatásos, ilyen halk, és ennyire energiatakarékos lenne. Vagyis amit nyernél vele, annak a többszörösét veszítenéd el lassan áramfogyasztásban. De minden hűtőnél többet érsz el a félévenkénti takarítással/pasztázással. Az a legfontosabb.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3552) EstiloL2 válasza stefano06 (#3547) üzenetére


EstiloL2
tag

Én a CoolerMaster E1-et ajánlanám, mert a ventilátor szélei pont elérnék a nyílást, így sok levegő jutna a gépbe. Tényleg nagyon jó hűtő, az előző gépemhez azt vettem, de azzal is adtam el. 10 fokot simán hűtött rajta, télen többet is. Nyáron nem csak a gépnek volt jó a hűvös levegő. :D

[ Szerkesztve ]

(#3553) opeter87 válasza idegen lény (#3551) üzenetére


opeter87
senior tag

Tényleg hagyd már ezt az Arctic ajánlgatást. Kezd kicsit unalmas lenni. Eddig itt komoly gyártók, komoly hűtőit ajánlottuk.
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy mit jelent egy USB- s laptop hűtőnél az energiatakarékos. 1W-tal kevesebbet vagy többet fogyaszt :F

(#3554) idegen lény válasza opeter87 (#3553) üzenetére


idegen lény
őstag

Az igaz, hogy az Arcticnak ez az egyetlen laptop hűtője, de minek is csináltak volna többet, amikor ez univerzális, bármilyen nagyságú és formájú géphez jó, és tökéletesen sikerült. Nyilván azért, mert aki csak picit is ért a hűtőkhöz, az tisztában van vele, hogy az Arctic hűtői világszínvonalúak, mindig is azok voltak. Sok PC-s nem is hajlandó más márkájú hűtőt venni a gépébe. Az energiatakarékosság meg már itt ki lett fejtve: (#3516). Azt is írtam már, hogy ez a hűtő nem csak USB-ről üzemeltethető. Én sem rovom fel Neked a Cooler Master mániádat, csak szerintem ma már nem csak a CM tud jó hűtőket csinálni, csak sajnos nálunk csak őket ismerik.

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3555) EstiloL2 válasza idegen lény (#3554) üzenetére


EstiloL2
tag

Az egy dolog, hogy az asztali gépeknél jónak számít az Arctic, de egy olyan hűtőt ajánlani egy laptop alá, ami már ránézésre is sz*r, elég érdekes. Lehet, hogy 1-2 tesztben hűtött pár fokot, de 3-4 óra játék után már nem így lenne. Itt többen is beszámoltak már a CM E1-ről, U3-ról, többek közt én is (mindkettőt használtam több hónapig), az Arctic-ot meg csak te ajánlod. Ki lehetne gyűjteni azokat a teszteket is, ahol az E1-et vagy az U3-at ajánlják... Az Arctic kb 4500 Ft, de már +400 Ft-ért lehet kapni E1-et, ami viszont 2-3x erősebb, jobb minőségű és tartós.

[ Szerkesztve ]

(#3556) idegen lény válasza EstiloL2 (#3555) üzenetére


idegen lény
őstag

"ránézésre is sz*r"? Persze van, aki szebbnek látja az ormótlan, lapát nagyságú és dögnehéz monstrumokat, nekem vmiért imponál a 250 grammos könnyűségével, egyszerűségével és hangtalanságával. Azért, mert vmi egyszerű, még lehet jó. Kicsit csúsztatsz, messze nem egy-két tesztről, inkább tíz-húszról, és 14 fokos állandó hűtésről akárhányórás játékoknál van szó. Csak én ajánlom, mert csak én ismerem, attól még lehet jó. Tudod, nem mindig a többség lehurrogásával kell tartani, mert nem mindig nekik van igazuk. Én nemrég még 2900 forintért vettem mindkét Arcticot, csak most emelték fel 1500-zal, gondolom látták, hogy van rá igény, nem mintha ez határozná meg a minőséget. "2-3x erősebb, jobb minőségű" Ezt mégis mire alapozod, ha nem is ismered? "tartós" Ez jó. Magas minőségű polikarbonátból készül. Az ARCTIC NC szinte törhetetlen.

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3557) csoszogi válasza idegen lény (#3556) üzenetére


csoszogi
tag

Én már hozzászóltam itt a fórumon, én is E1-et használok, de nem sűrűn, le is írtam a tapasztalatom.Én legalább vettem a fáradságot (kb 10 perc az életemből) és megnéztem ezt az ARTIC féle hűtőt

http://www.aselabs.com/articles.php?id=13528&page=4

eszerint jól teljesít. Máshol meg nem volt jó tapasztalat. Nyilván user illetve laptop függő... Lásd például program gondok, ugyanaz a program mégis embertől géptől függően tök más problémát generál (akkor nem lennének ilyen-olyan program probléma topikok ) És tuti megoldás egyik esetben bejön máskor nem.Én is tapasztaltam, hogy egy feladatra többféle jó megoldás létezik, de aki egyet és azt mindenáron és csak az jó és miért nem hiszed el és vitatkozás végeláthatatlanul, fölöslegesen koptatva a klaviatúrát :W . A lényeg meg elveszik. Valaki tanácsot kér ajánlunk valamit a legjobb tudásunk szerint, akit érdekel utánaolvas nem? Az meg aki szerint ránézésre szar...nem néz utána hanem csak leírja úgy ránézésre, az is megér szerintem egy misét :(( .

Vagyis jó az E1 igen nagy a légszállítása, jó az U3 igen mert variálható a venti, jó az ARTIC igen mert jó tesztek vannak (van rossz is) sok USB törhetetlen stb. Jó a többi is? Ja a 4 Fantás kupak is tud jó lenni.. :DD
Egyszer kipróbálom hogy szárazjeget teszek az E1 alá és azt fogja ráfújni a laptopra...az biztos hűt, habár a co2 miatt veszélyes az emberre nézve... :DD

[ Szerkesztve ]

(#3558) opeter87 válasza idegen lény (#3554) üzenetére


opeter87
senior tag

Akkor nézzük sorban.

"Az igaz, hogy az Arcticnak ez az egyetlen laptop hűtője, de minek is csináltak volna többet, amikor ez univerzális, bármilyen nagyságú és formájú géphez jó, és tökéletesen sikerült."

Ez így önmagában nettó hülyeség. Hiszen hogy lehetne jó egy hűtő egy 12 colos subnotebookhoz asztali használathoz és egy 17 colos laptophoz ágyban való használathoz.

"Arctic hűtői világszínvonalúak, mindig is azok voltak. Sok PC-s nem is hajlandó más márkájú hűtőt venni a gépébe."

Azért ez így nem igaz. Vannak ott azért komolyabb márkák is.

"Az energiatakarékosság meg már itt ki lett fejtve: (#3516). Azt is írtam már, hogy ez a hűtő nem csak USB-ről üzemeltethető. "

Visszaolvastam, de nem találtam semmit az energiatakarékosságra vonatkozóan.

"Én sem rovom fel Neked a Cooler Master mániádat, csak szerintem ma már nem csak a CM tud jó hűtőket csinálni, csak sajnos nálunk csak őket ismerik."

Akkor olvass vissza a topicban. Én ajánlottam már (ABC sorrendben) Cooler Master, Logitech, Thermaltake és Zalmann hűtőt is.
Arról pedig nem én tehetek, hogy a Cooler Master E1 és a Thermaltake Massive 23 LX egyformán ugyanolyan jó hűtő, de itthon a Cooler Master durván 3ezerrel olcsóbb. Így nyilván azt fogom ajánlani.

(#3559) idegen lény válasza csoszogi (#3557) üzenetére


idegen lény
őstag

Kár, hogy arra nem adtál linket, ahol nem jól teljesített. Mondjuk megértem, mert én sem találtam ilyet. :)
Az pedig természetes, hogy a teljesítmény vmennyire gépfüggő is, de ez minden hűtőre igaz. Mondjuk pont erre a legkevésbé, mivel az ő esetében véletlenül sem fordulhat elő, hogy nem jó helyen vannak a szellőzők.
A többiről meg ez a legobjektívebb tesztvélemény, amit olvastam: [link]

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3560) idegen lény válasza opeter87 (#3558) üzenetére


idegen lény
őstag

Természetesen egy ilyen különleges kialakítású hűtő nem alkalmas sem ágyba, sem ölbe. Ilyen felhasználás mellett bizonyos, hogy a CM az ideális vétel, esetleg a Logitech. (Mondjuk én ezeket nem tartom a gép rendeltetésszerű használatának. Nem tesz jót a merevlemeznek sem az állandó mozgásban levés, és az illető egészségének sem. A sugárzás (SAR) nincs igazán jó hatással az örökítőanyagokra sem, hogy finoman fogalmazzak. Szerintem az ágy alvásra való, az ágyban ülés hosszú távon tönkre teszi a gerincet, de csak az én magánvéleményem, megértem, hogy van, aki kényelmesebb típus. Én is ilyen voltam, aztán saját káromon rájöttem, hogy nem éri meg.) Azért univerzális, mert tökmindegy, hol vannak a szellőzők a gépeken, mivel nem a gép alatt van, így 12-19 colig bármilyen géphez használható, és ha így nézzük, akkor már gazdaságosabb vétel az összes többi típusnál, mert gépcsere esetén is, vagy akár több különböző aljú géphez is használható. Így egy családnak akár elég lehet ez az egy hűtő is az összes géphez, ha nem egyszerre használják őket, vagy nem akarnak költeni két-három hűtőre. Az utolsóban maximálisan igazad van, elnézést kérek a kissé nyers fogalmazásért, nem akartalak megbántani, csak nekem egy kissé visszásnak tűnt már a CM dominancia, de igazad van, ha egyszer az a legjobb a tapasztalataid szerint, akkor azt kell írni.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3561) Muerte


Muerte
addikt

Ez a legdurvább cooler amit eddig láttam :Y :C Csak ne lenne 2kg meg ilyen rohadt hangos :DDD
SF-19 SF-19 Ez már valószínűleg tényleg tudja a -15°C-ot load.

(#3562) opeter87 válasza Muerte (#3561) üzenetére


opeter87
senior tag

Engem a hangja nem zavarna, gondolom a játék hangja úgyis elnyomná. A súlya sem zavarna, hiszen valószínűleg asztalon használná. De az ára :Y , na az zavarna :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3563) Muerte válasza opeter87 (#3562) üzenetére


Muerte
addikt

Hát ja...az sem hétköznapi :DDD mindenesetre ha tudnám hogy tényleg hozna nálam a 7970M-nél -15°C-ot akkor beruháznék rá,mert akkor simán kaphatna egy 100-150Mhz-es OC-t a vga ami azért jelentős teljesítménytöbblet lenne már.Hőmérsékletes teszteket még nem néztem róla,nemtom... :U azé' gondolom 22k-ért már nem adhatnak gagyit elvileg.

[ Szerkesztve ]

(#3564) opeter87 válasza Muerte (#3563) üzenetére


opeter87
senior tag

Hát igen egy -15 fok az már nagyon jó lenne. Csak ugye 22k kiadni "vakon".

Bár ha online veszed, akkor 8 napon van elállni a vásárlástól. Szóval lehet bevállalnám a helyedben. Azaz megrendelném és ha nincs meg a legalább -15 fok akkor visszaküldeném/visszavinném, hogy bocs mégsem kell.

(#3565) Muerte válasza opeter87 (#3564) üzenetére


Muerte
addikt

Köszi a tippet :R csakhát nem szoktam ilyet csinálni :((( mondjuk meg is látszik rajtam,sajnos általában magamból indulok ki hogy én becsületes vagyok üzlet terén (is) és már párszor megégettem a számat ezmiatt.Várok még hátha lesznek komolyabb tesztek nyárig a hűtőről.

(#3566) thomeef válasza idegen lény (#3559) üzenetére


thomeef
őstag

Alapból alig van róla teszt, mert ez egy alsó kategóriás bóvli, amit megveszel aztán vagy jó vagy nem, kit érdekel, olcsó volt.
Egy neves oldal/blogger/teszter nem fog foglalkozni vele. Amíg egy cm, zm, lt stb hűtőről kismillió teszt, ajánlás van, addig erről a te csodahűtődről semmi.
Te is csak a gyártói hülyeségeket linkelted be, plusz találtál 1 db nem gyártói tesztet. Ez alapján aztán betonstabilan bebiztosítottad ennek a hűtőnek a megbízhatóságát. Gondolod te.
Ha már az ember vesz egy többszázezres laptopot akkor nem éri meg ilyenen spórolni.

Ez is egy megoldás notebook hűtésére, ez tény. Nyilván jobb mint a semmi, meg aki csak asztalon használja a laptopját (nagyon kétlem hogy létezik ilyen ember). De aki nem, annak teljesen haszontalan, és kidobott pénz. És hogy mulitfunkciós meg minden gép alá jó? Hagyjuk már ;)

(#3561) Muerte75: Bitang jószág ;] De az ár/érték arányát nézve kétségek fognak el :P

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#3567) csoszogi válasza idegen lény (#3559) üzenetére


csoszogi
tag

A nem jól teljesít számomra azt jelenti, hogy nem hozza az elvárt 10-15 fokos csökkenést amit a gyártó állít, de tessék itt pár review, ahol igen szerényen csökkenti a hőmérséklet értékeket:

http://www.overclockersonline.net/?p=50113931&page=4
http://www.techreaction.net/2010/12/26/arctic-nc/2/
http://www.funkykit.com/component/content/article/7605-review-arctic-cooling-nc-notebook-cooler.html?start=2
http://hardwarebistro.com/?option=com_simple_review&Itemid=84&review=141-Arctic-Cooling-NC-Notebook-Cooler-Review
http://bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7890&Itemid=40&limitstart=2

Te ezt írtad, emellett álltál ki nagy mellszélességgel:

"Tessék, itt a 14 fokos hűtés"
"Kicsit csúsztatsz, messze nem egy-két tesztről, inkább tíz-húszról, és 14 fokos állandó hűtésről akárhány órás játékoknál van szó."

A fenti reviewk ennek ellentmondanak, egyikben sem mutattak ki ekkora hűtést. Ehhez sem kellett tíz percnél több hogy megkeressem :D
Nem akartam mélyebben bele menni, de megkértél rá :D

Részemről lezártnak tekintem többet nem szólok ehhez a hűtőhöz. Mindenki döntse el milyet akar használni, olvasson utána. További szép napot.

(#3568) thomeef válasza csoszogi (#3567) üzenetére


thomeef
őstag

Hát igen, 2-3 fok load. Nem is számítottam másra...Akinek ennyi pénze van/ennyit szán hűtőre, az vegye meg. De ne ajánlja orrba-szájba a felsőkategóriás hűtők helyett, mert még valaki tényleg elhiszi hogy megfogja vele az isten lábát.

Aztán meg jön a puszi :U

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#3569) EstiloL2 válasza idegen lény (#3556) üzenetére


EstiloL2
tag

"Az ARCTIC NC szinte törhetetlen." :DDD Mivel kisebb, kevésbé sérül, az egy dolog. De az E1 egyáltalán nem nehéz laptophűtő. Aztán nem oly' mindegy lenne, hogy 1-2 kg, ha asztalon használod? Az E1-et lehet ölben, asztalon, ágyban stb. használni.

(#3570) opeter87 válasza Muerte (#3565) üzenetére


opeter87
senior tag

Igen én sem szoktam "ilyeneket" tanácsolni. De most ez egy igen speciális eset.

Mert ugye hiába jelennek meg tesztek erről a hűtőről, neked az akkor sem fog sokat mondani, mert szinte biztosan nem pont azzal a laptoppal fogják tesztelni, ami neked van.
Plusz hiába is fog jól szerepelni a teszteken, neked akkor is kell legalább 15 fokos hűtés, hogy a VGA-t elkezdhesd húzni.

Szóval ezért mondtam, azt hogy:
1. Megrendeled.
2. Szépen kibontod.
3. Teszteled.
4/a Ha megvan a várt eredmény, akkor marad.
4/b Ha nincs, akkor megy vissza.

(#3571) Muerte válasza opeter87 (#3570) üzenetére


Muerte
addikt

Hát igen... ezt így igaz.Csak ha már nálam van akkor derülne ki mit is tud valójában.Megfontolandó ;]

(#3572) idegen lény válasza opeter87 (#3553) üzenetére


idegen lény
őstag

Ez még kimaradt: Ezért energiatakarékos: "Arctic Cooling NC is equipped by two ultra quiet 60mm 5V DC fans with 0.1A current which delivers 900 to 1700RPM. The motor of these fans are developed in Germany with high quality and built-in fan speed controller which makes Arctic Cooling NC more outstanding and energy efficient than other conventional notebook coolers." [link]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3573) idegen lény válasza Muerte (#3571) üzenetére


idegen lény
őstag

Bizony nem árt az óvatosság ezzel a hűtővel, mert a nagy teljesítménynek, úgy látszik, meg van a hátulütője is. Jól működik, amíg működik. :) Úgy tűnik, van közte jó pár hibás példány. Van itt minden, tűzveszélyes elfüstölések, nem forgó ventilátorok, LED-hibák, szerviz-gondok. Úgy tűnik, hogy mindenképpen nagy árat fizethetsz érte, ha működik, ha nem. Ilyen árért azért jobb minőséget várna el az ember. Hát, nincs mki elragadtatva tőle: [link]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3574) EstiloL2 válasza idegen lény (#3573) üzenetére


EstiloL2
tag

Az a baj, hogy ennél a hűtőnél az eber az USB 3.0 csatlakozókat fizeti meg igazán. Azért olyan magas az ára :/

(#3575) Muerte válasza idegen lény (#3573) üzenetére


Muerte
addikt

Hát jah...elég zsákbamacskának tűnik valóban,mondjuk 3 év garit adnak rá,az meg több mint elég.Elolvastam a panaszokat,hát ott is volt egy pár idióta köztük azért,főleg amelyik fel volt háborodva hogy hát mé' nem megy ez usb-ről max fordulaton :U :DDD :W

(#3576) idegen lény válasza idegen lény (#3573) üzenetére


idegen lény
őstag

De ha már fölmentem az amazonra, akkor már megnéztem a vásárlói véleményeket az Arctic NC-ről is: Három ötcsillagost találtam: (1.) "Annyira boldog vagyok, hogy ennek a terméket! Előtt beszerzési, olvastam egy csomó vélemények ilyen és hasonló termékek, különösen összehasonlítva a benchmark vizsgálati eredményt, amikor tesztelték CPU igényes szoftver. Ez az egy volt jó jel a hőmérséklet csökkentése és annak ellenére, hogy a tervezési nézett ki, mintha lenne trükkös alkalmazkodni a munka az ölembe (legegyszerűbb egy asztalon), még mindig akartam adni neki egy esélyt. Valóban, ez ​​végez, mint egy bajnok . Kiváló hűtési és teljesen csendes, változtatható sebességű ventilátorok. Íme néhány az én javaslataim: Én használ egy kör asztal és sikerült csatlakoztatni a ARCTIC NC hozzá. Ellenkező esetben nehéz lenne a helyén tartja az ölében. Mégis, ez biztosan megéri az extra erőfeszítést, ha lehet csatlakoztatni úgy, mint én tettem, mert hűti a teljes felszín alatti a laptop, hanem blokkolja a legkritikusabb területeken, mint sok más olcsó hűtő párna..." [link] (2.) "Great air flow, 4 USB2 ports, Portability, Stylish, low volume / almost silent The unit produces an air pocket under the laptop and cools the entire bottom of the laptop! I can't tell if the unit is on when I put it on low setting. Even when the fan is turned up to high, the volume is so low that you will think it's part of the laptop. The 4 USB2 ports are nice to have, and if you want to plug something that needs a lot of power there is a DC adapter plug (not included). I highly recommended!" (3.) "I already have a lift for my laptop and it fits nicely under it and keeps the laptop cool. Cheap, fast shipping and quiet. No complaints so far. If/when it dies I will update my review."

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3577) opeter87 válasza idegen lény (#3572) üzenetére


opeter87
senior tag

De most komolyan, ebben most mi az energiatakarékos?

Minden hűtő USBről megy és 5V-ról. Na most mi van akkor ha nem 0,1A hanem 0,38A (Cooler Master X-Slim ezt találtam most így gyorsan a neten) az áramfelvétele. A Cooler Masternél 1,9W-ot írnak fogyasztásnak, az Arcticnál nem találtam erre vonatkozó információ, de legyen mondjuk 1W. Azaz 0,9W a különbség ha napi 24 órát megy a két ventilátor, akkor 21,6W a különbség, ami hónapra (31 napra) számolva ~670W.
Ha 1kW áram ára (~65 Ft és most túloztam), akkor ~44 Ft havonta a megtakarítás.

Szóval még mindig nem értem ezt a fene nagy energiatakarékosságról szóló érvelésedet.

(#3578) EstiloL2 válasza idegen lény (#3576) üzenetére


EstiloL2
tag

"By dianemarie" Nő írta... Valószínűleg nem volt összehasonlítási alapja. :DDD
Amúgy csak egy ötcsillagos van.

[ Szerkesztve ]

(#3579) idegen lény válasza EstiloL2 (#3574) üzenetére


idegen lény
őstag

Hoppá, ezt nem is tudtam. Így már nem is annyira drága. Lesz ez még olcsóbb is. Ha én ilyet vennék, csak magyar garisat venném, mert hiába adnak rá 3 év garit, azért azt nem olyan egyszerű procedúra egy külföldi garisnál.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3580) idegen lény válasza opeter87 (#3577) üzenetére


idegen lény
őstag

Jó, akkor újra: "The motor of these fans are developed in Germany with high quality and built-in fan speed controller which makes Arctic Cooling NC more outstanding and energy efficient than other conventional notebook coolers." Nem én írtam.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3581) csoszogi válasza opeter87 (#3577) üzenetére


csoszogi
tag

ha van egy laptopod 65 wattos táppal(enyém ilyen), akkor a max áramfelvétele 65 watt lehet ugye. Ha 365 napon keresztül napi 24 órán át megy, napi szinten 78 forint éves szinten 28000 forint a költsége.
Javítsatok ki ha tévedek.

[ Szerkesztve ]

(#3582) idegen lény válasza EstiloL2 (#3578) üzenetére


idegen lény
őstag

Annyira tudtam, hogy ez lesz az érv, hogy nő írta! Ne legyél már ennyire sovén! A másik kettő itt van: [link]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3583) opeter87 válasza csoszogi (#3581) üzenetére


opeter87
senior tag

Most a hűtőről írtam, nem laptopról. Annak a számítása úgy történik, ahogy írtad.

(#3584) csoszogi válasza opeter87 (#3583) üzenetére


csoszogi
tag

tudom, csak még egy laptop fogyasztása is igen kicsi mármint a számok tükrében, és ehhez jön még egy kis "alacsony energiafogyasztású" dolog...... :DD :DD

(#3585) EstiloL2 válasza idegen lény (#3582) üzenetére


EstiloL2
tag

A másiknál is van egy női vélemény, de nem lényeges... Az egycsillagosokat már be sem linkeled? Szerintem ez hitelesebb...
"Purchased this to replace a 5" O2Cool USB fan that failed, thought it would be a bit more out of the way and provide the addition of a USB hub... while the form factor is nice, it just did not put out very much air, even on the highest setting. My laptop overheated, something it never did when the O2Cool fan was working. The fans need to spin faster and put out more air..."

(#3586) idegen lény válasza csoszogi (#3584) üzenetére


idegen lény
őstag

Világos, hogy ez nem szempont egy hűtőnél, itt a lényeg az állítható sebességen volt.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3587) idegen lény válasza EstiloL2 (#3585) üzenetére


idegen lény
őstag

Ez a bizonyos D. Willett eddig csak egycsillagosokat adott. A hitelességére én nem sokat adnék ezen véleménye alapján, de döntsd ezt inkább el Te magad: [link] Biztos vagyok benne, hogy egyszerűen rárakta a hűtő tetejére a gépet, vagy fordítva rakta össze, vagy mit tudom én, de az biztos, hogy vmit elbénázott. Nem egy műszaki zseni. :N Az igazság az, hogy ha több vélemény lenne, objektívabb következtetéseket lehetne levonni, de négy vélemény vajmi kevés. Azért négyből három ötcsillagos nem rossz arány amazon viszonylatban.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3588) EstiloL2 válasza idegen lény (#3587) üzenetére


EstiloL2
tag

Igen, BIZTOS valamit elhibázott, a hűtő nem lehet rossz... Aha... Biztos az ember hibája, ha sz*r a hűtő magában is. :)

[ Szerkesztve ]

(#3589) idegen lény válasza EstiloL2 (#3588) üzenetére


idegen lény
őstag

Hát, ha megnézed a másik termék értékeléseit, amire szintén egy csillagot adott, ott is tisztán látszik, hogy csak neki, meg egy másik hozzá nem értőnek nem működött tíz adapterből egy sem!: [link] Ez egy balfácán, ez tiszta sor. Vagy csak egyszerűen rosszindulatú. De vmi nagyon nem stimmel nála.

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#3590) opeter87 válasza idegen lény (#3580) üzenetére


opeter87
senior tag

Na akkor újra.
Ez semmi. Az energiatakarékosság a számoknál kezdődik. Mennyivel fogyaszt kevesebbet, mennyit lehet megspórolni, stb.
Az nem energiatakarékosság, hogy belinkelsz egy ilyen maszlag szöveget.

(#3591) thomeef válasza idegen lény (#3580) üzenetére


thomeef
őstag

Veled is csak többen vagyunk itt a fórumon, de nem jobbak :U
Gyártói dobozra tervezett marketing szövegek copyzásával csak kiröhögteted magad :)

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#3592) csoszogi válasza idegen lény (#3589) üzenetére


csoszogi
tag

Azt írtam részemről vége de mégsem.... :D

Légyszi a 3567-es hozzászólásom alatt található linkeket olvasd el.

Ajánlom mindenkinek aki még akar vitatkozni e témában.. :D Ott van egy csomó review, mind hozzá nem értő amatőr írta :D
Elfogult ellen-cégek bérencei :D

Ugyanakkor egy amazonon vásárló ember szava vagy nemszava szent, oda nem illő dolgok alapján...

"Hát, ha megnézed a másik termék értékeléseit, amire szintén egy csillagot adott, ott is tisztán látszik, hogy csak neki, meg egy másik hozzá nem értőnek nem működött tíz adapterből egy sem"

Ha jobban megnézed a belinkelt pozitív review se hasalt el tőle, de nem akartam szőrszálhasogató lenni. :D

[ Szerkesztve ]

(#3593) pistike34


pistike34
csendes tag

Hello kérem irjon aki tud segíteni
lenne nekem egy ibm 2628 noti amikor bekapcsolom üzemel de ahogy bemelegszik lefagy csikozodni kezd a képernyő nem reagál semmire megnéztem a procin kivűl máson nincs hűtés se a vga chipen sehol esetleg valami őtlet?

köszi a segítséget

(#3594) csoszogi válasza pistike34 (#3593) üzenetére


csoszogi
tag

segíteni nem tudok, de ha szerinted hőmérséklet probléma van, akkor tedd fel a HWiNfo
http://www.hwinfo.com/ nevű programot, és ott látni a hőmérsékleteket.
Processzor, vga, merevlemez, MCP
Az ideális értékek konfiguráció függőek. Ha megvannak az értékek, ahol elkezd csíkozódni, írd be ide hátha valaki tud mondani valamit

(#3595) Muerte válasza pistike34 (#3593) üzenetére


Muerte
addikt

Őt keresd meg KillHates

(#3596) Seirei


Seirei
tag

Üdv!
Érdeklődnék hogy CM E1 még mindig jó választás egy Asus K53SV laptophoz, vagy azóta már jött ki jobb teljesítményű hűtő is?

(#3597) opeter87 válasza Seirei (#3596) üzenetére


opeter87
senior tag

Jobb ár/érték aránnyal rendelkező laptophűtő nem jött még ki, szóval az E1 még mindig jó választás.

(#3598) Seirei válasza opeter87 (#3597) üzenetére


Seirei
tag

Értem, köszönöm az infot!

(#3599) kovee01


kovee01
tag

Cooler Master Hűtőpadot vennétek? 1 hűtőventi és fúj, nem szív. Vélemény?

Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#3600) EstiloL2 válasza kovee01 (#3599) üzenetére


EstiloL2
tag

Konkrétabbat nem tudtál volna írni? Vettem egy autót, pirosat, 4 kereke van, az jó? Ez kb ilyen volt... :D

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hűtőpad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.