Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-24 12:17:17

LOGOUT.hu

A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2023-as szezon tippjáték itt található: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20951) rlazol válasza f4lcon (#20946) üzenetére


rlazol
addikt

Ez tök jó, csakhogy ez nem így működik.
Minden szerződésnek van garantált és nem garantált tartalma. A játékos érdeke, hogy magas legyen a garantált tartalom, a csapaté, hogy magas legyen az ösztönző.

Ha kap kb 100M aláírási bónuszt 5 évre, akkor az évi 20M. Ez tök jó, csakhogy Prescott évi 35-öt akar minimum. Ha kap 175M-t öt évre, akkor meglesz az évi 35, csakhogy ez 35-ös cap-hit.

Mahomes szerzdésében csak 10M az aláírási bónusz, és minden évben, amikor adott pontban a rosteren van garantálttá válik a 2 évvel későbbi roster bónusz+balapfizu is. De alapból az nem garantált! Mahomes 480M-s szerződéséből ebben a pillanatban "csak" 63M garantált, a többit megkapja amikor odajut, szemben azzal, amit a játékosok többsége akar (Prescott is), hogy ő jó előre megkapjon minden pénzt.

Prescott 4 éves szerződést akar. Nyilván ebbe kevésbé lehet ilyen trükköket megjátszani, kevésbé lehet a pénzt eldugni. Dak abban bízik, hogy 4 év múlva, nagyobb cap lesz, új CBA és ő is jobb játékosként kedvezőbb szerződést kaphat.

Precott jövő évi cap-hitjét akkor lehet csökkenteni, ha belemegy abba, hogy a szerződés egy jelentős része ne legyen garantált tartalom, hanem valamilyen formában elérhető legyen a számára. Vagy legalább legyen hosszabb - a DAL 5 évet akart.
Ez az, ami idén se ment, 200+ cappel.
Ezért nem hiszek abban, hogy jövőre menni fog, 174-es cappel. Érdekes lesz, mert a cowboys valóban nem fog tudni megengedni magának egy 37Ms második taget, vajon Dak hajlandó lesz-e belemenni abba, hogy az első évben kisebb lesz a fizuja? Mi lesz, ha rosszul játszik, elengedik vajon?

szerk.: Én nem olvastam nagyon a 120yardot, alig volt benne lényegi szakmai tartalom, vagy újdonság; nagyrészt az nfl.com-ról átvett, rengeteg hibával, elírással tarkított anyagai voltak. Csak a college foci része volt egyedi, az viszont engem nem érdekel, amúgy se szeretek meccsekről hosszú összefoglalókat olvasni. Ráadásul amikor írtam nekik egyik-másik cikk kapcsán akkor többször alpári stílusban válaszoltak.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20952) Zanik válasza rlazol (#20951) üzenetére


Zanik
addikt

Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de a Fűzővel kifelé!-t mintha pont a 120 yard-ot régebben otthagyók hozták volna létre.

Én se voltam amúgy oda annyira 120 yard-ért, nagyon sokszor majmolták csak az FK!-t. Az FK!-t én sokkal szakmaibbnak portálnak tartom.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#20953) .LnB


.LnB
titán

Lelépett a kecske (Brady), aztán senki sem már akar játszani Hannibál-nak (Belichick)? A Pats-esek sorra mondják vissza a szezont. :U

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20954) F-ECT$ válasza .LnB (#20953) üzenetére


F-ECT$
titán

Én is olvastam, hogy lassan elfogynak az értékelhető játékosok, de olyan gyenge a csoport, hogy így is összreakhatnak egy PO képes csapatot.

Dive ever, work never.

(#20955) f4lcon válasza rlazol (#20951) üzenetére


f4lcon
őstag

kezdjük azzal, hogy így egy év elteltével már nem 4 éves szerződést akar majd, hanem 3 éveset, hogy a tévés jogok lejáratának évében legyen szabad ügynök, arra számítva, hogy a jogokért dúló harc felveri majd az árat és ez emeli a fizetési sapkát. legalábbis abból ami idén volt, erre következtethetünk. (idén sem az évek száma volt a lényeg, hanem az, hogy mikor jár le)
és ha figyeltél volna, nem azt mondtam, hogy az egész fizetése bónusz lesz, hanem azt, hogy lehet úgy strukturálni a fizetéseket, hogy a cap hit az első évben alacsony legyen
ha ennyire szakértő vagy, akkor tudnod kellene, hogy a fizetése annál részletesebben is felosztható, hogy "garantált és nem garantált" főleg annak függvényében, hogy az adott tétel hogy számít a fizetési sapka alá... a fizetés alapfizetésből, aláírási bónuszok és akként viselkedő tételekből (option bonus, roster bonus, workout bonus, reporting bonus), teljesítményösztönzőkből, garantált tételekből és egyéb dolgokból (hitelek, előlegek, nem pénzbeli juttatások, stb) áll. a teljesítmény ösztönzők is kétfélék (likely to be earned és not likely to be earned) attól függően, hogy hogyan számítanak a fizetési sapka alá.

ha én lennék a Cowboys, akkor kötnék egy olyan 3 éveset vele 2021-ben, aminek a nagy része el van tolva 2023-ra, majd még a lejárat előtt hosszabbítanék már az új sapka ismeretében, és tovább görgetném a hátralévő évekre az összegeket.
ha meg akarják tartani, akkor ez a legolcsóbb megoldás.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#20956) rlazol válasza f4lcon (#20955) üzenetére


rlazol
addikt

Persze, lehet úgy struktúrálni. Mindent is lehet. Lásd Mahomes szerződés.
De a kulcs az, hogy Prescott ebbe nem megy bele! Ha ezekre nyitott lenne, már rég nyélbe ütötték volna a szerződést.
Prescott garantált tartalmat akar. Nem 2021-es roster bónuszt, ami majd jövőre garantálttá válik, nem teljesítményösztönzőt amit egy sérülés akkor is kiüt, ha arról szól, hogy passzoljon 2-t egyenesen.
Ha az első évben kicsi a cap-hit, akkor az első évben kevés pénzt kap. Pl. ha roster bonuszba rejted el a pénzt, úgy, hogy az első évben kap 10M-t, a másodikban 50-et, a harmadikban 40-et, akkor hiába van évi átlagban 30M, hiába kaphat a második évben kurva sok pénzt, ha valami történik (sérülés, Covid új hullám, további sapka esés, gyenge játék stb) következmény nélkül kivágható, mert a roster bónusz nem számít bele a későbbi halott pénzbe.

Egyszerűen fogalmazva: Prescott hagyományos, játékosbarát szerződést akar, ami a Cowboys jelen helyzetben nem tud megadni neki. Amit te vetsz fel, az csapatbarát szerződés, amilyen Mahomes-e. Mahomes 2023-tól kivágható, mert minimális halott pénzt vonna ez a lépés maga után. Perscott nem akar ilyet. Ő biztosítékot akar, garantált tartalmat és ahogy Te is írod: tárgyalási pozíciót az új CBA idejére.
Dallasban ez a divat , ilyen Demarcus Lawrence, Zack Martin, Amari Cooper, Ezekiel Elliott közelmúltban kötött szerződései. Az arca se engedi meg, hogy ő ne ilyet kapjon.
Minden is megoldható, épp azért van az a rengeteg lehetőség. De mindenhez két fél kell és az most nincs meg.

NE: Belichick szerintem egyáltalán nem bánja. Így lényegében "tét nélkül" tesztelheti Mewtont és egy csomó újoncot, vagy ígéretes játékost, akinek amúgy nem tudott volna lehetőséget adni. Tét nélkül, mert Brady távozása és a COVID miatt kiülők után senki nem vár tőlük PO szezont sem, a Bills most a csoport favoritja, vagyis minden eredmény őt fogja dicsérni. Jövőre meg körül tud nézni, hogy azok közül, akik kiülték a szezont, nagy szerződésük van és talált a helyükre valakit, aki bevált mennyire engedhetőek el. Pl Hightower jövőre 31 lesz, és így jövőre tolódik a szerződésének utolsó éve, 2,5M dead money mellett kivágható és 10M-t spórol rajta a csapat. Ha talál a helyére valakit miért ne? Príma helyzetben lesz 2021-re.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20957) f4lcon válasza rlazol (#20956) üzenetére


f4lcon
őstag

Prescott és a Cowboys között csak az évek hosszában nem volt egyetértés. a Cowboys 5 évet akart, Prescott 4-et. ennek nincs köze a csapatbarátsághoz, az megvolt a rookie szerződése alatt (összesen keresett 2,7 milliót eddig)

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#20958) *Mukeey* válasza rlazol (#20956) üzenetére


*Mukeey*
addikt

Ha mát ennyit van foglalkozva vele - milyen Prescott?
Megéri egyáltalán ez a Dallasnak? Érdemel giga szerződést?

iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5

(#20959) rlazol válasza f4lcon (#20957) üzenetére


rlazol
addikt

Fogalmazzunk ki, hogy ennyi szivárgott ki biztosra. De szerintem egyértelmű, hogy nem csak ez a gond, már csak a sok lehetőség miatt is, amit írtál. Ha Prescott X pénzt akar és ebben a Dallassal egyetért, akkor mindegy, hogy azt 4 vagy 5 évre osztják le, meg lehet oldani. De ők nem tudták megoldani. Sőt, hetek óta sehova se haladtak a tárgyalások. Nyilván ez is issue volt, de nyilván volt ott más is, éspedig az összeg és a garantált pénzek elhelyezése, főleg Mahomes szerződése után. Jellemzően az történik, hogy valaki aláír, megadja az évre alaphangot és a többiek ahhoz igazodva már könnyebben oldják meg. Itt nem sikerült.

A rookie szerződés más tészta, az adott. Az Mahomes nak is megvolt. Ő mégis belement egy csapatbarát struktúrába és tudja, hogy így is rengeteget fog keresni csak a reklámokkal. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e ilyet vagy nagy lóvét akar. Utóbbiról nyilván nehezebb megállapodni, ezért nincs szerződése, ami jelen helyzetben csiklandósabb, mint pár hónapja tűnt.

*Mukeey* - passz. Szerintem nem, mert amikor Elliott nélkül játszott akkor nem volt meggyőző. De sokszor megállapítottuk már, hogy a QBk terén hiánygazdaság van, egy közepesnél kicsit jobb QB már annyit kér amennyit akar, meg fogja kapni, mert nem olyan egyszerű minőségi pótlást találni, mint a legtöbb poszton, viszont ő az OFFENSE agya (jó esetben).

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20960) rlazol


rlazol
addikt

FK! egyetért velem, ez onnan van... :D

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20961) rlazol válasza f4lcon (#20957) üzenetére


rlazol
addikt

f4lcon: És itt is van, több forrásból megerősítve. A szerződés hossza csak a felszín, mert Prescott több pénzt akar. Leegyszerűsítve ő 37M/évet akar 4 éven keresztül, a Cowboys 34.X-et adna 5 éven át (Wilson 35/év, ezért fontos, hogy a DAL nem 35-öt ajánlott, hanem picivel alatta). Ez 45 Millió dollár különbség. A garantált tartalomban sincs egyetértés. A Cowboys 106M-t ajánlott, Prescott 125-öt szeretne, amiből 70-et az első évben megkap. Itt is fontos, hogy Goff 110M garantáltjánál is többet akar. A Cowboys vagy az éves 35+t akarja megadni vagy a 110 garantáltat (5évre), de mindkettőt nem.

A kezdeti felvetésed tehát egyértelműen arra billen, hogy a cap esése miatt Mahomes csapatbarát megaszerződése mindenkinek jobb, mint a Prescott tagje, sőt, még egy játékosbarát szerződés is jobb lett volna ott. Prescott és a Cowboys jövőre kezdi ezt elölről, akkor már 37,68ba kerül a Tag, ami 100% cap hit, annak 21,65%-a lesz, a kétéves átlag pedig 34,54M. És még mindig nincs megoldva. A megoldáshoz még rövidebb szerződés kell majd, amiben a pénz áttolása a kritikus 2021es szezonról még nehézkesebb, mert már nem lehet azzal sakkozni, hogy az újonc szerződését hosszabbítgatják. Közben Mahomesnek átutaltak 60M-t, jövőre még 30-at, utána évenként 30-40et, de a 2020s cap hitje csak 5,3M, a 2021-es pedig 24,8 - és ő az MVP. Hát akkor ki járt jobban?

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20962) darvinya


darvinya
titán

110 játékos már biztosan nem fognak játszani.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20963) F-ECT$ válasza darvinya (#20962) üzenetére


F-ECT$
titán

Az már elég szép szám, én azt hittem hogy néhány 10 lesz max.

Dive ever, work never.

(#20964) darvinya válasza F-ECT$ (#20963) üzenetére


darvinya
titán

Ez tegnapi hír összesítő. [link]
Hol van még a kezdés. :(((

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20965) F-ECT$ válasza darvinya (#20964) üzenetére


F-ECT$
titán

No de a cikk alapján ebből a 110-ből 77 IR, ők bármikor visszatérhetnek ha már egészségesek lesznek.

Dive ever, work never.

(#20966) darvinya válasza F-ECT$ (#20965) üzenetére


darvinya
titán

Határidőig nevezni kell.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20967) f4lcon válasza rlazol (#20961) üzenetére


f4lcon
őstag

mindkettő csak alkupozíció, főleg ha a médiának ki van szivárogtatva.

Mahomes-nek a szerződése igazából 5 év, mert utána nincs dead cap hit, ami 2 dolgot jelent: ha jól játszik, akkor lehet tovább tologatni hátrafelé a pénzeket, ha nem, akkor meg el lehet küldeni nagy para nélkül
de egy Alex Smith szcenárióban (ne adja Isten) 2020-ban 64 milla, 2021-ben 60 milla, és még 2022-ben is 35 milla a dead cap ez azért nem kevés pénz akkor, ha valaki nem játszik.

plusz 2023-tól a szerződés teljes hátralévő részében a sapka alatt elfoglalt hely nem kevesebb, mint 40 millió dollár, ami ha mégis csökken a fizetési sapka (többször mondtam már én is, nincs garancia arra, hogy folyamatosan nőni fog) akkor okozhat problémát, bármennyre is csapat barát a szerződés MOST.

ennél a Prescott megoldás sem jobb hosszú távon, mert ugye nincs megoldás. rövid távon a Cowboys kb annyit, vagy picivel kevesebbet fizet most mint amennyi a piaci értéke, szóval ők nyertek egy évet az alkudozásban (ami igazából nem nyereség, ahogy mondtad egyre nehezebb lesz beleszorítani mindent 3 évbe ha most 4-be se sikerült) de valójában ezt az egészet (Prescott olcsón megtartását) már akkor elbukták, amikor 2019 augusztusban nem írattak alá vele egy hosszabbítást. onnantól kb várható volt az első tag, a második szerintem továbbra is unlikely, de egyelére én is úgy nézem, mint a Cowboys: one step at a time.

továbbra se vegyük ki az ügynök tevékenységét egyébként, nem tudjuk mit akar Prescott és mire beszélte rá az ügynök (hogy akarja).

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#20968) rlazol válasza f4lcon (#20967) üzenetére


rlazol
addikt

Azért lássuk be, nincs nagy esélye annak, hogy Mahomes beleáll a földbe és jövő ilyenkor arról beszélgetnénk, hogy csak azért nem küldik el, mert nagy lenne a halott pénz. Erre Prescott sokkal esélyesebb, az ő játéka sokkal kevésbé meggyőző.
Az összes szerződés úgy van megszerkesztve, hogy a sapka növekedésére számít hosszútávon. Erre nyilvánvalóan soha nem volt és nem is lesz garancia, de emberi számítások szerint, főleg az új CBA-val ez a reális. A MOST tekintetében viszont a 2021-es év a kritikus, amikorra már tudjuk, hogy a sapka 30M-t esik. Erre az évre a KAN sapkájából 25M-t vesz el a SB MVP irányító.
Prescott (és most mindegy, hogy a döntésében az ügynöke/családja mennyire és milyen irányban befolyásolja) esetében ezt lényegében már most bukták. Akár egy második tag, akár egy új szerződés, az már semmiképp se lehet egy hosszabbítás, ezért az első év terhelt lesz, hacsak Prescott nem tesz egy gesztust az aláíráskor garantált tartalmak vagy a szerzőpdés hosszának tekintetében. A történtek fényében ez nem valószínű.
A Cowboys ezt már régesrég elbaszta, évek óta mondom, és most Prescotton csapódik. Nincs még egy csapat ennyire torz sapkával. 2021-re a top 6 legjobban fizetett játékosuk 95M-t fog megenni a sapkából úgy, hogy közülük lényegében csak Tyron Smith, az all-pro LT küldhető el jelentős halott pénz nélkül (aki az egész 2019es szezonban 1 sacket engedett és minden statisztikában elit). Ja, ez az irányító nélkül. Ez akkor se fenntartható, ha növekszik a sapka, mert akkor is marad 47 játékosra 105M. Erre jön a QB, marad 80M 46-ra. Ebből csak a maradékra jut pénz, bajnokcsapatba illő kezdőkre aligha. Ez van idén. Jövőre, 176Ms sapkával mi lesz? 130M elmegy 7 játékosra, mindenki más minimumot kap?
Ezért kellett volna megállapodni idén, benyelni valamit, hogy jövőre ne 35-37M-t egyen a sapkából.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20969) darvinya


darvinya
titán

Azután , hogy Tom Brady elhagyta a Hazafiak csapatát, az elmúlt idény végén a koronavírus-járvány újabb megpróbáltatások elé allította a csapat vezetőit, stabtagjait. Azon megállapodás értelmében, hogy bármelyik játékos kihagyhatja a következő szezont, ha nem érzi magát biztonságban.
Ezt az opciót ezennel már heten szeretnék alkalmazni a New England Patriots csapatánál. Az elsők között volt a védelem két vezéralakja: Patrick Chang és Dont’a Hightower. Őket követte Marcus Cannon, Danny Vitale, Brandon Bolden és Najee Toran.
A hétvégén Marqise Lee is bejelentette távolmaradását. Felesége február elején adott életet első közös gyereküknek, így a család biztonságát szem előtt tartva távol marad a futballpályától.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20970) rlazol válasza darvinya (#20969) üzenetére


rlazol
addikt

Mindkét lista folyamatosan nő. Kemény év lesz a NE szurkolóknak, de a Colts-nak is kemény volt, amikor Manning kihagyott egy egész évet a nyaksérülése miatt. Annyira nem is lesz gáz, utána meg szerintem nagyon sok minden arra mutat, hogy rendeződik a Patriots, ahogy a Colts is megtette annó.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20971) *Mukeey*


*Mukeey*
addikt

Nagyon haladunk a teljes eltörlés felé sajnos.

iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5

(#20972) crey válasza *Mukeey* (#20971) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Hát az NBA megoldotta hogy legyen liga... Mókás ez a balfaszkodás az NFL részéről.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#20973) berek21 válasza crey (#20972) üzenetére


berek21
senior tag

Azért majd meglátjuk. [link]

LG Velvet eladó!

(#20974) .LnB válasza berek21 (#20973) üzenetére


.LnB
titán

Az nem az NBA. :U

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20975) berek21 válasza .LnB (#20974) üzenetére


berek21
senior tag

Így igaz. Csak jeleztem, hogy kezdődik.

LG Velvet eladó!

(#20976) .LnB válasza berek21 (#20975) üzenetére


.LnB
titán

Nézd meg, hogy az NBA mit csinált, mi mindent megtett. Hozzájuk képest az MLB, NFL nem gondolta át ezt az egészet. Az NHL még ahogy próbálkozik, de ők sincsenek olyan biztonságban. Ha az NBA elbukik, egyetlen major sportba sem lesz befejezve a szezon. De az NBA-nek van a legnagyobb esélye erre a négy közül.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20977) ggeleven


ggeleven
őstag

Hát ha tudom, hogy eladó, akkor én is megvettem volna szaros 15 misiért az XFLt! Még majdnem a babaváróból is kijön. ;] De Rock gyorsabb volt... Kellett egy saját liga a Ballers következő évadához? Mekkora crossover lenne ezt összehozni! :DDD

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#20978) *Mukeey* válasza ggeleven (#20977) üzenetére


*Mukeey*
addikt

Az első sztárelkapó már alá is írt allítólag!!!

iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5

(#20979) rlazol válasza *Mukeey* (#20971) üzenetére


rlazol
addikt

Szerintem nem lesz eltörölve. Jelenleg mennek felfele a számok, de pl az opt-out határidő ha jól emlékszem ma van. Ezt még lehet, hogy kitolják a hét végéig, de aztán lezárul. A Covid IR meg most felszalad, amíg letesztelnek mindenkit, aztán mindig lesz X új fertőzött, de a szezon el fog kezdődni így vagy úgy. PR okokból nem tehetnek mást, mert Amerika, főleg az NFL rajongó redneck emberek NYITÁST akarnak. Ha az NFL töröl, miközben pl az NBA megy, közröhej tárgyává teszik magukat.
Az oroszok már októberben tömeges oltást terveznek, Trumpnak nagyon kell egy hasonló hír még ősszel, szerintem október közepén be is jelentenek egy hasonlót. Az NFLnek pont addig kell kihúznia. Vsz el tudja érni lobbiból, hogy elsők között oltsák be a csapatokat.
Nem fair az NBA-hez hasonlítani:
-ott nem kellett edzőtáborokkal foglalkozni, itt még a keretek se alakultak ki
-ott van 30 csapat, mindegyikben 13 játékos és 5 edző. Ennyi elfér egy sporközpontban, a pályák meg akár folyamatosan is használhatóak. Az NFLben van 32 csapat, jelenleg 90 fős roster, 10+edző és a pályának kell 5-7 nap mire újra használható lesz egy-egy meccs után.
Egészen más a liba.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20980) *Mukeey* válasza rlazol (#20979) üzenetére


*Mukeey*
addikt

Világos, de szerintem ezt most rosszul látod. Akármekkora biznisz is, náluk tombol a vírus. Másfél hónap múlva kezdődne a szezon. Pont a sok játékos miatt sokkal nagyobb az esély a berobbanásra. Képzeld el, ha valaki nagyobb sztár meghalna a vírus miatt a szezon közben, az hosszú távon mit jelentene az NFL-nek. Drasztikusan eshetne a népszerűsége, eladhatósága a továbbiakban. Szerintem úgy lesz, ha nem javul a helyzet, hogy inkább idén egy szezon maradjon el, mint hogy örökre ők legyenek a pénzhajhász liga.

Véleményemtől függetlenül mérhetetlenül csalódott lennék, ha NFL se lenne idén, a foci eb-t és az olimpiát,amiket vártam már sikerül elcsesznie a vírusnak😔

iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5

(#20981) rlazol válasza *Mukeey* (#20980) üzenetére


rlazol
addikt

A játékosszakszervezet belement ebbe a feltételrendszerbe és körülményekbe. Több hónap tárgyalás után. Papírok aláírva, akinek nem tetszik, kiülheti a szezont még pénzt is kap.
És épp azért van odaát ekkora gáz, mert egészen más értéke van az emberéletnek és egészen más a szemlélet. A milliárdos cégtulajok (Elon Muskkal az élen) már május elején a teljes nyitás mellet kardoskodtak, az emberek közel fele lelkesen nyomja az "it is just a flu" mantrát.
Ha meghal egy sztár? Kit fog érdekelni? Nézd meg hogy viszonyulnak az agyrázkódás következményeiben meghaltakhoz. Lesz egy gyászcikk, kiadnak mindenféle sajnálkozó nyilatkozatot, fogadkoznak egy kicsit, elneveznek róla egy egészségügyi programot vagy ahhoz kötődő díjat és a másnapi meccsen tartanak egy egy perces gyászszünetet. De lesz másnap meccs, mert mindenki pótolható. Csak a tulajok nem lesznek ott az öltözőben meg a vonal mellett, mert azért ők se hülyék...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20982) rlazol válasza rlazol (#20981) üzenetére


rlazol
addikt

Szerk.: És ahogy az várható is volt, csütörtök magyar idő szerint este 10-ig kitolták az opt-out határidejét. Amúgy később is lehet, de akkor már csak megfelelő indoklással.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20983) darvinya válasza rlazol (#20982) üzenetére


darvinya
titán

Akkor szokták kitologatni a határidőt, mikor addigra nincs meg az elvárható eredmény.
Szerintem lesz ez még tologatva, mert, ha eddig nincs meg, akkor ezután sem lesz meg.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20984) rlazol válasza darvinya (#20983) üzenetére


rlazol
addikt

Azért tolták ki, mert csak most lett a megállapodás 100%osan végleges, csak most írták alá. Milyen eredményre gondolsz? Arra várnak, hogy X játékos kiülje a szezont és amíg ez nincs meg, addig tologatják a határidőt? Semmi érelme, főleg, hogy a határidő után is lehet opt-outolni, megfelelő indokkal.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20985) darvinya válasza rlazol (#20984) üzenetére


darvinya
titán

És kik játszanak?
Utánpótlás játszik, mert legtöbb fő játékos kiüli, mert nem akar vírusos lenni.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20986) rlazol válasza darvinya (#20985) üzenetére


rlazol
addikt

Naés? A lényeg, hogy van szezon.
Amúgy eddig 48 játékos jelezte szándékát 24 csapatból.
Közülük talán ha a fele stabil kezdő.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20987) darvinya válasza rlazol (#20986) üzenetére


darvinya
titán

110

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20988) rlazol válasza darvinya (#20987) üzenetére


rlazol
addikt

Nem.
Kevered az opt-out ot a COVID-IR ral.
A COVID IR-ra azok kerülnek, akik pozitív tesztet adtak vagy a környezetükben valaki pozitív. Három hét után ismétlik a tesztet, ha negatív, akkor visszatér. Ez a 110 tehát szezonkezdetre már játszhat.
Lényegében egy speciális sérült lista, ahogy a neve is mutatja. 110 ember augusztus elejére már amúgy is ilyen vagy olyan sérült-listára került volna, tehát nem befolyásolja lényegesen a szezont.

Amiről én beszélek az az OPT-OUT, amikor a játékos úgy DÖNT, teszttől függetlenül, hogy kiüli a szezont. Minden évben ennél sokkal többen vannak, aki ilyen-olyan okok miatt erre kényszerülnek - pl ACL az első nap...

Vagyis a jelenlegi tendenciák szerint szezonkezdéskor több, de semmiképp se kevesebb egészséges játékos áll majd a csapatok rendelkezésére, mint szokott .

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20989) darvinya válasza rlazol (#20988) üzenetére


darvinya
titán

Ok, kiderül csütörtökön milyen lesz a kezdés. :R

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20990) F-ECT$ válasza *Mukeey* (#20980) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem is lesz szezon, de ebbe még beleszólhat az ha rosszabbra fordul a helyzet vagy ha pl az MLB leállítja a meccseket.

Dive ever, work never.

(#20991) *Mukeey* válasza F-ECT$ (#20990) üzenetére


*Mukeey*
addikt

Az mlb már hétfőn lezárhatja a szezont, most irták twitteren. Berobbant a baseballosok között a vírus.

Mondom én, egyre inkább megyünk a foci nélküli idény felé... :((

iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5

(#20992) rlazol válasza darvinya (#20989) üzenetére


rlazol
addikt

Milyen kezdés lesz csütörtökön?

*Mukeey*: Meglássuk... Én továbbra se gondolom, függetlenül a baseball-tól, ahol a szezon közben kellett gombokat nyomogatni.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20993) darvinya válasza rlazol (#20992) üzenetére


darvinya
titán

csütörtök magyar idő szerint este 10-ig kitolták az opt-out határidejét.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20994) rlazol válasza darvinya (#20993) üzenetére


rlazol
addikt

Igen, vagyis akkor ZÁRUL, addig kell dönteni a játékoknak a lehetőségről.
Te meg ezt írtad: "Ok, kiderül csütörtökön milyen lesz a kezdés. " - Ezek szerint semmi nem kezdődik csütörtökön, hanem az opt-out zárására gondoltál.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20995) darvinya válasza rlazol (#20994) üzenetére


darvinya
titán

Ha nincs zárás, hogy tudnák miként kezdjenek.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#20996) rlazol válasza darvinya (#20995) üzenetére


rlazol
addikt

Az semminek se a kezdete. Csak lezárul egy folyamat. Az edzőtáborok folytatódnak, előszezon nem lesz.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20997) rlazol


rlazol
addikt

A végleges szám: 67 opt out, ebből 20 sincs, aki kezdő. A Patriots-nál a legtöbben (8 játékos; 3-4 kezdő köztük a MLB), 3 csapatnál senki.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#20998) A Zéé válasza rlazol (#20997) üzenetére


A Zéé
Topikgazda

ez nem olyan tragikus sztem. Majdnem ennyien lesérültek volna a minicampek alatt is.

A Pats mondjuk durva, és ott tényleg van olyan szaga ennek az egésznek, hogy úgy gondolják, hogy úgyis szopó lesz a szezon, akkor feleslegesen nem kockáztatnak egy komolyabb sérülést.

Just a simple Lineman...

(#20999) Kotomicuki válasza A Zéé (#20998) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ennyire nem bíznának már BB-ben, vagy tudják, hogy milyen az új QB?
Vagy a kettő együtt?

Röhögnék egy jót, ha BB ismét domborítana és rájátszásba kerülnének egy innen-onnan összeszedett csapattal...

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#21000) rlazol válasza A Zéé (#20998) üzenetére


rlazol
addikt

Ez nem adja ki, a másik 31 csapatnál mindenki úgy érzi, hogy SB esélyesek?
Mármint Atlanta, Chargers, Steelers pl, ahonnan senki nem opt-out olt? Miami Dolphonsból 2-en, a többiek szerint ez lesz a nagy menetelés éve?
Clevelandban meg New Englandben meg megingott hit?
Ezek szerintem egyéni döntések, egyéni preferenciák, NE-nek egyszerűen peche volt.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.