Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14418) Slownz


Slownz
senior tag

Hali!

Itt a topicon belül sok olyan hozzászólást láttam, amiben a refurbished termékek iránt érdeklődték, hogy megbízható-e, miért jó, megéri-e, stb.
Megosztom én is a tapasztalatom, hátha ez segít:

Én egy 4GB-os Sandisk Sansa Clip+-ot néztem ki magamnak. A következő opciók álltak fent:

1.) Megrendelem itthonról garanciával: 1.1) webshopon keresztül: pixmania 9700 HUF
1.2) rendesen boltban: extreme digital 14900HUF

2.) Illetve megrendelem egy külföldi boltból: 2.1) újonnan ebay körülbelül 40 GBP ( ~12000HUF)
2.2) vagy rendelek egy refurbished terméket durván 24 GBP-ért (~7500HUF) ebay

Én a refurbished termék mellett döntöttem. A fent linkelt boltból rendeltem csütörtök éjszaka adtam fel. Hétfőn délelőtt már hozták is (ingyenes kiszállítással). A csomagolással minden rendben volt, ilyen szilikonos tokban küldték a cuccokat, mindegyiket egyesével becsomagolva szépen. Én biztos vagyok benne, hogyha odaraknák ezeket az alkatrészeket, a gyári vadiújakhoz, ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti. Mellesleg a csomag tartalmazott egy adatkábelt és egy fülhallgatót, illetve egy rövid leírást a termékről. Eddig én maximálisan meg vagyok elégedve, úgy érzem jól döntöttem. Másnak is bátran merem ajánlani a refurbished sansa-kat , és a boltot is egyben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.