Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165388) Allihoppa válasza fanti (#165370) üzenetére


Allihoppa
aktív tag

Nincs árcsökkenés már április óta. A fogyás az nagyon hullámzó, de ebben a hónapban igen csak jól fogyogatnak a VGA-k. Egyetlen egy típusnak az ára csökkent április óta, az pedig az RTX 3090.

1EUR/1USD mellett nem várható, hogy az árak helyreálljanak.Arról nem is beszélve, h a nyersanyag, energia árak, szállítási költségek brutális dráguláson mentek keresztül. Bármit mond bárki, ne várja az árcsökkenést. Annak ellenére, hogy pihen a piac nagyon magasak az árak, az év vége felé közeledve pedig bármi is történik biztos vagyok benne, hogy olcsóbb nem lesz a VGA sem.

Egyéb gépalkatrészektől, a hálózati eszközökön át a nyomtatókig minden másnak is megy fel az ára, mert egyrészt ott tényleg van hiány is, illetve az EUR/USD árfolyamot ott is lehet érezni.

Valaki ma vett tőlünk 5950X-et, amit kb. 2 hónapja áraztuk be a megmaradt 1db-ot árukereső top5-be, most kb. a top1 árhoz képest 5-6%-al olcsóbban ment el. :))Ez is jól jelzi, hogy milyen áremelkedés volt még egy olyan terméknél is, aminek viszonylag szűk a piaca és alig veszik, még 3090-ből is többet adtunk el. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.