Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27006) krasds


krasds
csendes tag

Nah most aztán tényleg osszekeverdtem. Úgy gondolom okkal írjátok hogy Fujit inkább ne, ezt akkor meg is fogadom és akkor a Fujit mellozom. De akkor mit?

A használt gépektol tartok kicsit, mert az én formám úgy is olyan hogy rogton tonkre menne, mivel már nincs rá gari.
Szoval maradnek az uj gepeknel, és igencsak szemezgetek ezzel a Nikonnal. De ugye szerintetek a kis Canon jobb képet csinálna....

Szoval ha jól értelmezem a Canon mellett szól: szebb kép, kisebb (nem sokkal), olcsóbb

Nikon mellett szól: nagyobb zoom ami azért kint a természetben elonyt jelenthet, ideálisabb tájképek készítésére

Foggalmam sincs. Úgy gondolom tobb foto készítenék tájakról, városokról, mint például személyekrol,stb. Ezért kicsit jobban hajlok a Nikon felé bár az árkulonbség itt már eléggé jelentos, de nem tudom. Ha jól értelmezem a Canont válsztom akkor minoségesebb képeket készíthetek( benti használatra, kozeli képekre), ha a Nikon akkor pedig nagyobb képeket - tájképeket (vagyis "kinti" használatra). Viszont kérdés az hogy esetleg a Canonnal nem e lenne egyszerubb tanulni, szoval most ha azt választanám és felfejlodnék hozzá akkor esetleg egy komolyabb gépet is beszerezhetnék akár tukorreflexeset(persze ezek jópár év kérdése lenne). Jól értelmeztem a dolgokat?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.