Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1613) Laca0 válasza paha (#1612) üzenetére


Laca0
addikt

Szia paha!

1. Nekem 1280*800-as a kijelzőm. Talán mert az alap, X3100-as vezérlő van benne?
Mindenképpen a natív felbontást használd, és inkább a windows dpi értékeivel variálj. Nekem korábban az 1400*1050-es felbontású Albacomp gépem volt (még megvan). Olyan aprók voltak a betűk, hogy nagyítóval kellett olvasni. De a dpi növelésével olyan méretűre sikerült beállítani, hogy utána teljesen normális lett.

2. Megnéztem ezeket a telep eszközöket. Az alap, microsoft-os driverek vannak alatta, tehát nem valószínű, hogy szoftveres a gond. Sajnos.
Szerintem mentsd le a rendszered, majd csinálj egy friss install-t. Ha az sem tudja kezelni, akkor hardveres a gond.

Ha már tesztről van szó: nem vagyok elájulva a sebességtől, többet vártam tőle. Időnként megtorpan a gép, látszólag nem csinál semmit. Nem vagyok túl türelmes fajta, a gépek tekintetében. A jó öreg Mobil P4-re nem kellett így várni... legalább a winyó kerregett, és tudtam, hogy valamit dolgozik... ez meg kussol...
AHCI módban legalább a hibernálás felgyorsult. Az is dög lassan ment.
A készülék házzal sem vagyok megelégedve. Azt hittem a teszteket olvasva, hogy milyen jó, masszív gép. Erre tök puha, gyenge műanyag az egész burkolat... az alsó szellőző rácsok a legkisebb ütődéstől is be fognak szakadni... a kijelző alsó széle, a 2 zsanér között annyira behajlik, hogy félek megfogni, nehogy eltörjön... így meg el fogom ejteni, mert nem merem megfogni... Az Albacomp-os gépek sokkal masszívabbak, erősebbek! Méltánytalanul kevés szó esik róluk.
Egyébként is nagyon karcérzékeny az egész burkolat. A bill. környéke meg foltérzékeny...
Szóval nekem összességében mégiscsak csalódás egyenlőre...
De jelzem: ez még csak 2 hét tapasztalata, és kemény tesztnek még nem is vetettem alá!

JA! És T7100-as proci van benne!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.