Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13298) Ereshkigal


Ereshkigal
őstag

Üdv!

Úgy 25 év szünet után újra rám jött, hogy legózni kéne. :DDD Csak a nosztalgia kedvéért: ilyenjeim voltak, amikre még emlékszem: [link] , [link].
Szóval valami nem túl drágára gondoltam első körben, végül ezt rendeltem meg: Imperial Shuttle Tydirium (75094). Pár nap, és kiderül, mennyire is élvezem én ezt, és beruházok-e többre. (A páromnak már nem tetszik az ötlet. :D) Közben persze elkezdtem nézegetni több modellt is, első körben ezekre gondoltam: Poe X-szárnyú vadászgép (75102) vagy Az Ellenállás X-Szárnyú vadászgépe (75149), AT-ST lépegető (75153), Első rendi TIE vadászgép (75101). Ezt a TIE fightert mintha itt nem nagyon kedvelnék, pedig én máshol jókat olvastam róla (talán a szárnyak színét kritizálták). Van vele esetleg tapasztalat, vagy bármi vélemény?
Az is kérdéses, hogy ha belevágok, akkor inkább valami nagyra gyűjtsek, vagy annak az árából vegyek több kisebbet?! (Saját tapasztalatom (mondjuk órákkal kapcsolatban, de gondolom másra is igaz), hogy kezdetben inkább a több olcsóbbat preferálja az ember, aztán lenyugszik, és inkább ritkábban vesz, de drágábbat, illetve közben elkezd megszabadulni a kevésbé hozzánőtt daraboktól.) Azért kérdezem ezt, mert vannak ám még olyanok, amik nagyon tetszenek, pl. Slave I (75060), Ewok falu (10236), csak hát ezek árából több kisebb, de jó modell kijönne (milliomos meg nem vagyok). Viszont ha jól gondolom, hamarosan meg nehéz/drága lesz ezeket beszerezni.
Köszi az esetleges válaszokat! :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.