Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
köszi, de minek válaszolsz ha nem tudod a választ? Kérlek mond el mely beszédes nevű file tartalmazza azt az infót, hogy mely filmet nézted már meg és mely filmet nem, mert én nem találtam meg tegnap.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Celithrandi #25001 üzenetére
Ó jajj, itt valami félreértés lesz. Szerintem nem magas lóról beszélt a kolléga, hanem arra gondolt, hogy a db kiterjesztésű fájlok neveiben benne van, hogy Video, Music, stb. (ahogy Mr Dini is mondta) és arra utalt, hogy ezen nevek alapján könnyen el tudod dönteni, hogy mely részét mented/emeled vissza a régi DBnek. Tényleg csak segíteni akartunk. Simán lehet, hogy a DBvel történt valami és azért kerültél szopóágra, szóval nem mondott olyan butaságot.
Mondjuk lehet x óra kínlódás után már ellenséget látsz mindenkiben - tudom milyen érzés - de mi a harcvonal innenső részén vagyunk, ezt bizton mondhatom .
Amúgy ha nem tudod úgy szelektálni a dolgokat (XMLek, db fájlok), hogy működjön az újratelepített Kodi a régi filmjeiddel (és nézettségi állapotukkal), akkor ha jól emléxem, akkor a userdata/temp -ben vagy hol van egy log kiterjesztésű fájl, azt is belinkelheted, aztán rápillantunk, hátha az beszédesebb.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Celithrandi
addikt
válasz Mr Dini #25000 üzenetére
érdekes mert az adott file se hozza vissza a film és nézettség listát. elkezdem az elejétől az egészet mert itt már kavalkád van.
érdekes, megvan a hiba, az addon mappában van valami ami nem tetszik neki. de valamiért ha újra telepítem az egészet és az appdatát beteszem az addon mappa nélkül akkor sincsenek ott a filmek a helyükön, pedig nem egyszer migráltam már kodit problémamentesen
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
ok-ok sry.
Ami még érdekes, hogy az első indítás előtt beteszem az app data tartalmát és az első indítás után a pl: MyMusic48 mellé csinál egy új MyMusic52 őt. Korábban ha új kodit húztam fel és indítás előtt ezeket betettem akkor nem csinált újakat, hanem megette a régieket.i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
közben mivel nincs időm most a hétvégén ezt debugolni feltettem az új kodit és elkezdtem behúzni mindent újra. na ez meg nem látja az xbox controllert
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Celithrandi #25004 üzenetére
Hú az fura. A Musicból a 48 -as Helix verziójú Kodihoz tartozott, az 52 pedig az Isengardé - Databases - "3 Database Versions" rész. Most elvileg 72 -esnek kellene lennie.
Amikor régebbi verziójú adatbázist talál, akkor azokon lefuttat egy csomó SQL scriptet, hogy a régi adatokat be tudja szlopálni az új verzió. Hogy neked miért 48 -as verziójú a MyMusicod, azt nem tudom.
Ha csak annyi volt a volt a baj, hogy a kezdőképernyőn "kifagyott" a Kodi az indulásnál, akkor ne aggódj, mert akkor tényleg csak a DB moleszterálás volt folyamatban, az meg egy ideig eltarthat. Mondjuk az számomra továbbra sem világos, hogy honnan az ekkora verziószámkülönbség, de az talán mindegy is .
#25005: Kontrollerre nincs ötltetem
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Celithrandi
addikt
csak mondtam számokat, de helix volt asszem az előző, az biztos, hogy nem húzza be a régi db ket új filet csinál helyettük.
A kontrollert megoldottam, újra felraktam a driverét és érdekes módon onnantól látta a leia. Viszont valamiért a hang beállításoknál a közvetlen átengedés engedélyezése után csak AC3 kompatibilis vevőkészülék pipálható, a dts rész hiányzik a menüből és ennek megfelelően nem is küldi ki a dts jelet dts nek hanem átszarja ac3 nakmos: ahh directről wasapi ra állítva egyből megy pedig ugyan az a rohadt spdif port. Sajnos ez a leia is nagyon ergya lett
[ Szerkesztve ]
-
RockFonok
tag
válasz Arolotifar #24994 üzenetére
Köszi, sikerült.
Itt a fórumon lehet keresni melyik kiegészítők működnek és melyikek nem?
Így most kettő működik, a filmezz, mozicsillag.Azt hogy tudom beállítani, mikkor nézek filmet és rá kantintok 2x mint (pl:VLC player-re) és teljes képernyő lesz?
-
Mr Dini
addikt
válasz Celithrandi #25003 üzenetére
Pedig egészen biztos, hogy azok a db fájlok tárolnak minden információt a médiatáradról, így nyilván azt is, hogy épp hol tartottál bennük. Én is jártam már hasonlóképp, akkor tényleg az kellett, amit az urak javasoltak, egyező Kodi verzió.
Illetve ha volt egy nem megfelelő leállítás db írás közben és valahogy sérült az adatbázis (sajnos ez gyakori az egyetlen fájl alapú dbknél), akkor két opció van. 1) Ha az index sérül (ez a szerencsésebb), linux alól futtasd le ezt:
sqlite3 MyVideosXY_eredeti.db ".dump" | sqlite3 MyVideosXY.db
Viszont ha az adatok egy része, na akkor ez sem segít, azt én úgy csinálnám, hogy létrehozatnék a Kodival egy üres adatbázist, majd soronként insertelném a régi rekordokat az új adatbázisba. Így a legtöbb esetben egyetlen hibás sorod lesz, ami elveszik, de legalább nem az egész db és az összes film. Ha kell segítség, kitérek erre is, de ez már olyan művelet, hogy nekem is rá kéne néznem részletesen a jegyzeteimre.
De db korrupció önmagában nem okoz crasht, legalábbis szerintem ahhoz több dolog kell. A logra tényleg jó lenne ránézni. (ugyanitt a Kodi mappában a temp/kodi.log lesz az)
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Celithrandi
addikt
válasz Mr Dini #25009 üzenetére
az a baj, hogy nem tudom mely kodi volt a korábbi, amikor elromlott hülye módon az appdata mentés előtt ráhúztam az új kodit a régire ami nem javította meg, de a logfileban átírta a verziót. Az az érdekes, hogy most az új kodiba be tudom tenni a régi db-t úgy, hogy elfogadja, elindul, nem fagy, de nem is kerülnek be a filmek.
Mod: a db verziókból kinézve kodi-15.2-Isengard volt az előző, még majd hétfőn elvacakolok vele, most legalább végre minden megy a leia alatt még ha láthatóan bele is nyúl a kontraszt/fényerőbe amit nem tudom hogy kell kikapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Celithrandi #25010 üzenetére
Direkt a kedvedért klónoztam most egy VM-et, majd újraraktam a Kodi db-t. Az eredeti verzió nekem 17.6 volt és 18.2-t dobtam fel. Indulásnál felismerte gond nélkül.
Ami extra kellett viszont, az ez a fájl: userdata/sources.xml
A kontrasztot meg passzolom, én azt a projektoron/monitoron/TV-n állítanám, vagyis a megjelenítőn. Vagy GPU vezérlőben, ha úgy tetszik. Tudtommal a Kodi nem kezeli, de ehhez a problémához többet nem tudok hozzászólni.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Celithrandi
addikt
válasz Mr Dini #25011 üzenetére
már több alkalommal klónoztam kodit és mindig szépen ment, most nem akar sajnos idomulni.
A kontraszt és fényerővél az a bajom hogy belenyúl a leia és nem tudom kikapcsolni hogy ne nyúljon bele. A lényeg itt is az lenne, hogy a projektor van beállítva és semmilyen szoftver ne nyúljon a képhez.i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
achon
aktív tag
Új KODI 18.3 tölthető (changelog)
A legszebb múzsa a határidô.
-
intuicio
aktív tag
Hello!
Tudom pont hogy csak magyar nyelvű online tartalmakhoz van szó itt a topicban, de van rá lehetőség, hogy külföldi repokat szerezzek be? De honnan? sport, xxx érdekelne.
-
tsilver
aktív tag
a képernyő engedélyezési listával kell valamit csinálni, vagy hagyjam gyári állapotban?
noise reduction, és deinterlace-t is szintén gyári offba használjátok?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
Celithrandi
addikt
válasz Mr Dini #25011 üzenetére
na kicsit játszottam és érdekes. Azt tudtam hogy a userdata/sources.xml kell és ez rendben is volt, tehát látta hogy honnan kéne húznia a filmeket, de nem kerültek be a filmek. Ami érdekes, hogy megvártam míg a mappákból újra behúzza a filmeket és sorozatokat Ő maga. Majd ezt követően cseréltem ki a MyVideosXYZ db
filet és utána már valamiért tudta azt rendesen kezelni. Viszont annak amit most leírtam kb semmi értelme mégis így történti9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
tudom hogy nem feltétlen a legjobb topic ez erre, de leiában lehet bugos a dts jel kiküldése? Tegnap mindent beállítottam és minden szépen és jól ment, ma viszont már érdekes módon a dts jel nem megy ki. Be van állítva hogy dts képes a vevő és hogy közvetlen átengedést szeretnék, de nem engedi át közvetlen a dts jelet hanem szépen belenyúl és már ac3 nak látja az erősítő amit kap.
-
Rruuer
senior tag
Helló. Lenne egy amlogic procis ketyerém amin libreelec 8.2 van. Hogy tudok a legyegyszerübben libreelec 9et rávarázsolni?
-
blakey
titán
válasz Rruuer #25023 üzenetére
Tessék szépen ide fáradni és olvasd el az összefoglalót majd telepítsd a CoreELEC-et.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mirropt
újonc
Üdv!
Exoshark kiegészítőt nem lehet működésre bírni?
Pár napja semmit nem játssz le és néha kiírja, h. nincs elérhető adatfolyam.. -
diesel89434
csendes tag
Sziasztok, tegnap délután óta abszolút nem megy a Movieshark, látni látom, hogy mik vannak de ha bele lépek, hogy el is indítsam hibára ki áll.
Itt a log ha tudna esetleg valaki valami okosat mondani:
https://paste.kodi.tv/ovajurebaw[ Szerkesztve ]
-
intuicio
aktív tag
válasz diesel89434 #25027 üzenetére
Nálam is sajna ez a hiba van épp. A rendes oldalukat el lehet érni. Nem vagyok oda beregisztrálva, gondolom az ottani linkek mennek.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Sajnos szerintem fel kell készülnünk az ilyen kimaradásokra, hibákra. Nincs aki érdemben foglalkozzon vele és elég rizikós lesz az "üzemeltetése" az addonoknak.
Ha esetleg valakit érdekel én próbáltam alternatívát keresni, eddig bejött, de fizetni is kell.
HBO GO
Seed szerver + virágbóti regisztrációk.
A szerveren van 600GB tárhely 6,9 Eur. Sd film 1 perc alatt lent van, van Plex szerver hozzá és mehet a móka. Ami tetszik az meg lementve a routerre csatlakoztatott vinyóra. Ez havi 4eft körűl meg van, de az HBO GO nem feltétel, csak jobban érzem magam a legalitás miatt.
Nekem megéri, azt nézek amit akarok, fizetni úgy is mindig kell....[ Szerkesztve ]
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Nálam csak a Mozicsillag működik, de már sokszor adtam esélyt a Kodinak de mindig hibák vannak, elegem lett.
Ajánlok én jobb programot:
1. Popcorn Time (csak angolul vannak fent filmek és magyar felirattal) és csak HD-ban.
2. Stremio (csak angolul vannak fent filmek és magyar felirattal) kiegészítőket kell telepíteni és streamelni a filmeket Pirate Bay-ról és a többi nyitott torrent oldalról.Be regisztráltok a legnagyobb online filmes oldalra ahol legelsőre kerülnek fel a filmek Netmozi com
Be regisztráltok a Diabló torrentre ahova is legelsőre kerülnek fel a filmek.Olyan filmek is fent vannak Netmozin ami máshol sehol pl: Mozicsillagon se volt fent se Filmezz oldalon.
Ha féltek a reklámoktól bányászattól használjátok az online filmes oldalakat Vírtuálboxban.
Én megyek és beregisztrálok Netmozira.
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán tudom van-e jobb válasz, mivel csak így szoktam megoldani. Szóval, egy idő után mindegy mennyi, vagy melyik, vagy hogyan használja valaki a kodi-t egy idő után fixen tönkre megy valami. Arra gondolok, hogy mindig minden hibára fut, aztán egy idő után állandóan az a vége, hogy python hibával kilép és nem csinál semmilyen lejátszást. Én ezt úgy oldom meg, hogy törlöm a profil mappát úgy ahogy van és újra rakom azt a pár plugint amit kell. Ti, hogy csináljátok, hogy hosszú távon mindig működjön a kodi? Hogy kell jól karbantartani kodit?Linux MInt, és 19-es kodi. Csak ez meg egy böngésző fut a rendszeren, semmi oka a kodi-nak panaszkodni rengeteg hely van a HDD-n, nincs gyakori rendszer frissítés se.
-
-
Somatom
veterán
Android Nugát, Kodi 18.2. Pár napja indításkor hibaüzenettel lehal az HBOGO. Ezt találtam:
Van vkinek ötlete, hogy mi lehet a bibi?
Jut eszembe. A Youtube kiegészítő is errort dob.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik valamiféle online szerver(akár fizetős is lehet), ahova folyamatosan új magyar nyelvű filmek kerülnek fel? Vagy épp erre szolgál a Movieshark? Nem nagyon vagyok képben, szóval sorry ha hülyeséget kérdezek.Olyanokra gondolok, mint a cseheknél pl. a stream cinema vagy a sosáč. Sok film kevés reklámmal.
Jöhet akár privátban is.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
mirropt
újonc
Az Exosharkot vagy a Moviesharkot nem lehet egyszerű földi halandóként javítani v.hogy, most majd meg kell várni a fejlesztőket?
-
intuicio
aktív tag
Valaki használ rajtam kívűl Rpi3-at csak kodinak? (Kodi 18.2 (Linux Kernel 4.19.x) LibreELEC-RPi2.arm-9.0.2)
Yatse alkalmazással wifin keresztül lehet távirányítóként használni. A kikapcsolás az egyértelmű, viszont a bekapcsolás az csak fizikailag mehet? Mert így minden egyes bekapcsolásnál a Pit kell lehúzni a tápról, majd vissza a tápra, és megy is a Kodi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest