Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-05-02 10:59:34

LOGOUT.hu

Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39709) RaZroX válasza PR0JECTNR56 (#39708) üzenetére


RaZroX
addikt

Egyelőre még csak a felülettel kapcsolatos véleményeim alakultak ki, mert még nem volt időm belakni se a rendszert, nem hogy használni..

Egyértelműen jobb az irány mint W8-nál, de még azért lenne mit csiszolni. Az ablakanimációk tetszenek, olyan 'smooth-abb" érzést ad a rendszernek.
A tálca is jobb lett szerintem mint a 8-ban volt.
Nincsenek ablakkeretek, csak teteje van az ablakoknak, ez nekem kicsit OSX-es beütést ad, de tetszik egyértelműen, olyan érzetet ad, mintha minden jobban elférne az asztalon.
Az ablakok címsora még mindig nem látszik ha feketére állítom a témát, illetve most már csak akkor van középen a szöveg, ha teljes képernyőn van az ablak.
A notification center elrendezése borzasztó, ezzel valamit feltétlen kezdeni kell, mert nem esik készre és kib@ssza az ember szemét a fehér háttér... Cortanára ugyan ez vonatkozik és elmehetnek a pics...-ba, hogy US-re kell állítani a régiót, hogy használni tudjam.. ez egy vicc.
Az ikonok... hú hát erre nem mondok semmit.. ha ezt nem egy óvodás rajzolta Paint-tel akkor akkor senki.. hogy nézhet így ki valami amiért pénzt kérnek ?! de komolyan...

És hogy jót is mondja..
Végre rájöttek, hogy ez a 500x500 pixeles négyzetek nem célszerű és elkezdték (DE MÉG CSAK ELKEZDTÉK) helytakarékosan felépíteni az app felületeket (lásd: xbox, store stb..) Ez határozottan jó dolog.

És ami a legnagyobb respect, hogy amikor kijött az első kipróbálható verzió, akkor én írtam nekik egy csomó javaslatot, és kb az összes bekerült amit írtam. El sem hiszem.. Mondjuk amikor írtam nekik, hogy legyenek szebb ikonok élénkebb színekkel esetleg 3D hatással akkor nem pont erre gondoltam :DDD

[ Szerkesztve ]

This is the way

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.