Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) Nunder


Nunder
őstag

Üdv!

Ebből a mintából szeretnék egy akkorát kreálni, amiből pólón jól kinéző ábra lesz. Nyilván háttér nem kellene, hiszen a póló amúgy is fekete, csak a mintákat kellene egy kicsit megnagyítani, és lehetőleg úgy kijavítani, hogy ne legyenek pixelesek. Ha ez megoldható akkor megköszönném. Amúgy egy XL-XXL-es pólóra kellene, szóval ehhez mérten kalkuláljunk :D

Íme az alany:

[ Szerkesztve ]

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

(#1552) Ndruu válasza Nunder (#1551) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Ahhoz vektoros ábrára lesz szükség, pixel alapú képből szerintem nem nyomnak képet pólóra, ekkora méretben biztos nem. Ha ezt az alacsony felbontású képet tovább nagyítjuk pixelesen, akkor csak rosszabb lesz, nem lehet vele csodákat művelni.
Vektorossá át lehet alakítani (vagy rajzolni), de a pontosabb és szebb végeredmény érdekében ehhez is egy nagyobb felbontású (kiindulási alapnak) kép kell. A betűket meg kell tudakolni milyen fajták, mert anélkül esélytelen átalakítani őket.
Illustrator topikban próbáld meg, hátha ráér valaki.

Harrrr!!!!

(#1553) Jinxx válasza Nunder (#1551) üzenetére


Jinxx
senior tag

Már próbáltam corel x3-al, meg előtte egy kis photosoppos nagyítással csinálni vele valamit, de naggyából újra kellene rajzolnom az egészet. A betűk teljesen szétesnek, szóval tényleg érdemes keresni helyette valami hasonlót ami tetszik. Ha szerencséd van, a másik említett topikban lesz valakinek több ideje vagy tudása megcsinálni.

[ Szerkesztve ]

(#1554) Jinxx válasza Nunder (#1551) üzenetére


Jinxx
senior tag

Tőlem ennyire telt:

(#1555) Nunder válasza Jinxx (#1554) üzenetére


Nunder
őstag

Ez nagyon jól néz ki. Erre valami az előzőhöz hasonló betűstílust nem lehet találni? Mert ez már megfelel a méretnek. Vagy meglévő betűket kicsit átrajzolni a stílushoz illő formára? Lehet bepróbálkozok az említett topikban is akkor. Kösz a segítséget.

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.