Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5393) sirszevenap válasza Totheground (#5392) üzenetére


sirszevenap
addikt

Ezzel teljesen egyet értek veled és igazad is van. Viszont nincsenek/nem vagyunk tisztában azzal, hogy ezek is mind mind lopásnak minősülnek. Legyek én a példa: Teljesen tiszta, hogy egy Torrentelt Windows nem legális, egy torrentelt játék nem legális, ugyan ez a filmekkel. ( Windowsom jogtiszta, két darab játékkal játszom az a CS:S és a COD MW3 ezek is jogtiszták ) Viszont én leszoktam kapni pl Youtube-rol a zenéket... Publikusan meghallgathatom netközelben bármikor, akárhányszor. De nem mindig vagyok net közelben, akkor is szeretném hallgatni.

De szerintem jobb, ha hagyjuk az álszentséget. Biztosra veszem, hogy ilyesféle törvény szegéseket a virtuális világban mindannyian elkövettünk már legalább egyszer.

Nagyon nagyon offba mondnom, hogy ha olyan feltételekkel élhetnénk és kamatoztathatnánk a tudásunkat, mint sok országban, talán nem okozna gondot minden ilyesféle kiadás.

Példa: Magyar embert kérdezel róla, hogy vett e valaha valamelyik előadótól lemezt! Válasz: Miért vennék, letöltöm, ugyan az! Nos ez így is van. De akkor mégis ki generálja nekik azt a tömérdek lemez eladást???????? Ez a lényeg... Máshol ez természetes, ha szeretsz egy előadót és hallgatod a számait, azt meg is veszed. Itt viszont szinte kivétel nélkül az előbbi választ kapnád.

Bankkártyával? Hát persze!

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.