Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9287) G@bi90MR válasza gamer0101 (#9285) üzenetére


G@bi90MR
aktív tag

LOOOL :Y
Ez még Jack Thompsonon is túltesz. Vicc. Amúgy a kedves apuka mit keresett pedo oldalon...? ;] Ennyi erővel az összes nő perelhetne, mert bizony a nevük pornófilmekben is megtalálható és sérti az identitásukat.
Ez a videójáték gyilkosnak nevel téma... Enyhén túlcsicsázott és felesleges. Nem az, mert tényleg fontos, de könyörgöm, 18+-os játékot mi a francnak vesznek meg a kedves szülők 5 éves gyereknek? Nem rég múltam 18, takony vagyok még, de azért az értékrendekkel tisztában vagyok. 10 éves lehettem, mikor először játszottam, anyuék mindig nézték mi a helyzet stb, de nem is húztak szigorú határt, de érted. :) 7-es lehettem, mikor Manhuntoztam, de másnap nem írtottam ki a fél sulit. Ott már súlyos lelki bajok lehetnek. Rám annyiban hatnak a játékok, hogy könnyen felhúznak, és szidom az égieket, de hamar lehigaddok, nem pedig utcára megyek gtazni. Aki repszimet tol, abból terrorista lesz? Az autóversenyesek driftelni fognak? Lassan szegény Mariot is betiltják, biztos kitalálja valaki, hogy szexuális célzatú tartalommal bír a királylány kiszabadítása, ezért be kell tiltani.
Bocsi, kicsit hosszú lett, de el kellett hszben sírnom a bánatom. :P :DD

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.