Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4947) harry válasza hanee (#4944) üzenetére


harry
veterán

Nost, én, mint testépítő sportoló nem hinném, hogy a kaja fogasztásommal egy átlag emberhez hasonlítható lennék (mint ahogy itt még páran). Tömeg (nyílván izom) növelésnél a sok kalória bevitel miatt akár milyen rendezetten étkezünk, midnenképp feljön némi zsír is (annak ellenére, hogy ugyan azt eszem, mint diéta alatt, csak a mennyiség más, kenyeret elmúlt fél évben talán 5* ettem, csokit meg sütiket ritkán, stb). Egy átlag embernek fele annyit elég lenne ennie, mint nekem. És ezért van az, hogy többször is diétázok, pl évente vannak diétás és tömeg növelő szakaszok, ez ezzel a sporttal jár. Ha simán le akarnék fogyni és tartani azt a súlyt akkor megteehtném, de nem ez a célom.

Pl úgy állíthatom, hogy egy update diétázó azt mondja - jaj ez egy update mákosrétes (vagy éppen ami), ebben kevesebb cukor/zsír van, jöhet. Míg én ezzel szemben egyáltalán nem eszek ilyet.
Egy áltag emberhez hasonlítva, aki minden szemét kaját megeszik, nyílván jobb az update, ezt nem vitatom - de nem a legjobb a sok fölös kaja miatt amit a lsuta/gyenge akaratú emberek miatt beleraknak (lásd pl mogyorókrém).

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.