Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8613) Elmör


Elmör
senior tag

Helló, sziasztok!

Végignéztem a sorozatot és újra elővettem a Fallout 4-et, amit a megjelenéskor nem vittem végig, de most egész jól haladok.

A kérdésem a következő: miért tölt nagyon sokáig a játék amikor épületből megyek ki a szabadba? Komolyan mondom néha 1 percig is várni kell mire csinál valamit. Nem értem, hiszen most jóval erősebb gépem van, mint a megjelenéskor, nincs semmi mod, legális steam példány frissítve van minden driver és a win 10 is, játék is. Gondoltam rá, hogy a régebbi játékok nem annyira szeretik a win10-et, hiszen akkor még nem is léteztett, de hogy ennyire gáz lenne? Vagy lehet valamelyik beállítást toltam túl? Azt olvastam, hogy a godrays meg a fegyverhez kapcsolódó minőségi megjelenítést le kell venni vagy off-ra tenni, mert különben random megfagy, kilép RTX kártyákon, de a töltéshez csak nem az a ludas? SSD-n van, új Samsung 990Pro-n, másik játékoknál semmi ilyen gondom nincs, de ennél kegyetlen amit várni kell néha, de gyorsutazásnál meg semmi ilyesmi, csak ha ajtón megyek ki. Épületbe be sincs gondom. :))

RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.