Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-10 09:51:22

LOGOUT.hu

Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3751) Boss81


Boss81
senior tag

Kinéztem a korábban írt 75"LG tévéhez egy ilyen konzolt, és hozzá Fischer Dübel DUOPOWER-t, 10x80-as méretben. Gondoltam 10-12 darabbal rögzítem (betonfalba), elvileg ott már nem lehet gond.
Mi a véleményetek?

(#3752) mexel


mexel
veterán

Sziasztok Utoljára kb egy éve volt kérdés hogy vegyek falikonzolt. Akkor a Hama 118125-öt néztem ki. Az ár mintja jól felment volna, van valami ami olcsóbb de legalább ilyen jóü lehet? Valami ajánlott típus? 55"-os samu tv lenne a kiválasztott

[ Szerkesztve ]

(#3753) mexel


mexel
veterán

Esetleg olyan is érdekel ami nem húzható el a faltól, azaz simán csak felle dönthető. Azok olcsóbbak, azokból van ajánlott?

(#3754) mexel


mexel
veterán

Sőt, közben édesanyám úg döntött nem kell állítgatni semerre a tv-t max flefelé dönteni. Akkor van ajánloot konzol ami 55-ös tv-hez jó? Vagy vegyek meg bármit?

(#3755) Boss81 válasza mexel (#3754) üzenetére


Boss81
senior tag

Személy szerint ilyen márkát vettem, igaz az enyém állítható, de itt találsz fix konzolokat is.
Itt a fórumon is ajánlották és használják többen is, de valóban minőségi termék.
Nekem egy 75"-os tévét tart a falon. Ez az első kihúzhatós tévé tartóm, de többet nem lesz fix az biztos. Könnyebb a felszerelése, kábelezése, ha esetlegesen utólag szeretnél kábelezni akkor sincs gond, nem kell szenvedni a levétellel, mert csak kihúzod, bedugod az új kábelt, vagy csak kicserélsz egy régit, és visszatolod a falhoz, legalább is én így vagyok vele.

Ráadásul amit vettem, az 50-100"-ig jó, tehát ha arra vetemedek hogy ennél is nagyobb tévét veszek, nem kell más csinálnom, a mostanit leemelem, a hátuljáról a tartósínt átszerelem a másik tévére, és felrakom a konzolra.

Lehet érdemes lenne átgondolni, ha hosszabb távon gondolkozol akkor legalább is biztos.

(#3756) mexel válasza Boss81 (#3755) üzenetére


mexel
veterán

Köszi. Én nem látok árakat az oldalon

(#3757) Boss81 válasza mexel (#3756) üzenetére


Boss81
senior tag

Mert nincsenek, másold ki a típusszámot, és keress rá a Google-ben.

(#3758) mexel válasza Boss81 (#3757) üzenetére


mexel
veterán

Azt tettem közben, köszi.
Egyelőre nem vettem konzolt, megnéztem a tv-t amit vettem éls jobb lesz ha állítható a konzol, ne kelljen mindenért lekapkodni a tv-t

(#3759) Boss81 válasza mexel (#3758) üzenetére


Boss81
senior tag

Ezt írtam én is, szerintem praktikusabb, és adott esetben időt is spórol az ember.
Melyiket választottad?

(#3760) mexel válasza Boss81 (#3759) üzenetére


mexel
veterán

Át is gondolom mert közben a tv nem felel meg így nem lett akut

(#3761) herrká


herrká
senior tag

Sziasztok! Samsung 75q70-es tv-hez keresnék fali konzolt. Fix vagy kihúzható? Még nem döntöttem el. A fix azért szimpatikusabb talán, mert közelebb van a falhoz. A tv 35kg kb. A fal pedig 12-es lyukacsos válaszfal tégla. Így nyugodtabb lennék, ha rövidebb lenne az erokar. Sajnos a téglát atfurni nem tudom. Másik oldal fürdőszoba, csempe, zuhanykabin stb. Olyanokat néztem eddig, amelyek jó szélesek, 60-80cm és 30-50cm magas a keret, amit fel kell csavarozni. A biztonság kedvéért tennék 8-10 csavart. Vagy túlzás?
A Tartók.hu-n találok alkalmasnak tűnő tartókat 15-25 ezer környékén. Mindenképpen ragaszkodni kell neves gyártók több tízezres modelljeihez, vagy jó lehet a fenti oldalról kapható konzol is? Kihúzhatónal nem tudom, lehet fixalni azt, hogy ne "jöjjön" csak úgy ki a tv a faltól?
Végül a válaszfal téglaba rogzitoelemet milyet javasolnatok?
Köszönöm

(#3762) baltibi89


baltibi89
csendes tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen fali konzolt ajánlánátok Phillips amibilight oled65 806 készülékhez amivel az ambilight is tud érvényesülni?

Előre is köszönöm!

(#3763) tukko1


tukko1
aktív tag

Sziasztok!

Stell SHO 4010 vagy 4000-hez hasonlo konzolt gyárt még valamilyen gyártó, mert a stell konzoljait nemnagyon lehet kapni!

(#3764) echterion


echterion
nagyúr

Sziasztok,
Egy 75PUS8807-es TV-hez keresek fali tartót. Van itthon egy ilyen, kb. egy éve vettem még, de nem használtam, ez szerintetek jó lehet, vagy érdemesebb venni másikat: LTC LXLCD96? Ahogy néztem, minden megvan hozzá, de leírás az persze nuku. Téglafalra lesz felszerelve, nagyobb tv nem valószínű a közeljövőben, bár elférne, de az ambi miatt úgyis csak Philips lesz majd ennek is az utódja. Ja, és még sose szereltem fel ilyesmit, bár azért nem áll túl messze tőlem az ilyesfajta tevékenység, azért nem szeretném, ha lepottyanna a tv egyszercsak.
Előre is köszi a segítséget.

**********

(#3765) sethyx


sethyx
csendes tag

Sziasztok!
Hálószobába oldalfalra (tehát mindenképp karos kifordítható konzolra) tervezek TV-t, két lehetőség van a szoba adottságai miatt:
- 43" kb. 2,5-3 méterről nézve, ehhez a verzióhoz extra hátrány hogy dupla (2x12,5mm) gipszkarton falra lenne rögzítve (2 csavar aluprofilba + 4 molly dübel simán a kartonba), ami hosszú távon nem tudom egy állandóan nyitogatott karos konzolt mennyire bírna a nagy erőkar miatt...
- 32" kb. 1,5-2 méterről nézve, ide kábelcsatornáznom kell, viszont rendesen tudnám téglafalra rögzíteni.

Szerintetek a távolságkülönbség miatt van egyáltalán értelme a nagyobbon gondolkodni, vagy menjek tutira a 32-essel?

(#3766) Joe_Muad_Dib


Joe_Muad_Dib
tag


Oh basszus "rossz" topicban vagyok, mert ez a fali konzolos fórum,
Bocsánat,
mondjuk a kérdés attól még ugyanúgy releváns. Én rákerestem itt és biztos ezerszer volt már kérdés, de én nem találtam, ezért megkérdezem:

Rendeltem egy LG Oled65C21La tévét, és vettem egy Hama Trolley gurítható állványt.
Össze is raktam. A csomagban van egy rakat csavar amelyekkel majd a tévéhez kell rögzítenem a két kampós kart, amit a tartó konzolra akasztok.
És a kérdés:
A csomagban lévő csavarok közül, honnan fogom tudni., hogy melyik való az én tévémbe? Próbálgatni kell? Nem lehetne venni valahol, biztosan az én tévémhez való csavarokat?
Köszönöm ha segítesz!

[ Szerkesztve ]

(#3767) Joe_Muad_Dib válasza Joe_Muad_Dib (#3766) üzenetére


Joe_Muad_Dib
tag

Tegnap telefonon érdeklődtem az LG-nél, de aki felvette, az nem tudta megmondani, ezért ma a csevegőt választottam és meg tudta mondani az ügyfélszolgálatos, hogy M6-os csavar kell de a hosszát Ő sem tudta. (persze ez függhet attól is hogy milyen vastag a vesa tartókonzol, ha arra nincs szabvány)

(#3768) Kolen


Kolen
csendes tag

Hello, Tcl 65c725-höz tudnátok ajánlani dönthető/forgatható fali konzolt 20k körül max?
A két karosak szimpatikusabbak.

(#3769) HollywoodBoy


HollywoodBoy
tag

Sziasztok!
A nappaliba tervezek venni egy TCL 75C835 TV-t, és a két bútor között ahova tenném csak 171,5cm hely van. Az említett TV szélességére 167cm-t ír a gyártó. Szóval elméletileg befér. Kihúzható fali konzollal gondoltam, hogy felteszem, így a szűk hely miatt talán nem lenne gond ha a TV hátuljához akarok hozzáférni. Ezt a fali konzolt néztem ki amúgy, és ahogy nézem a képeken simán kihúzható egyenesen így nem lenne elvileg gond, hogy csak 2-2cm van a két oldalon. A bútorok mind a 2 oldalon 40cm mélyek, és ahogy nézem a konzolt ki tud nyúlni 42,8cm-re is a faltól.
Alkalmas ez a konzol szerintetek? Mennyire bízhatok ebben az Alza saját márkás termékben? Van esetleg tapasztalat?
Valamint mit gondoltok belemerjek vágni a 75"-os méretbe, vagy valami felett elsiklom, ami miatt nem alkalmas ez a szűk hely csak 65"-ra?
Bár felszerelni biztos jó lesz, főleg, hogy még sosem csináltam ilyet. :DDD
Köszönöm előre is! :R

(#3770) vamzi


vamzi
őstag

Sziasztok,

Korábban kérdeztem, hogy mit tudnátok ajánlani LG OLED55C11LB tévéhez, de mivel nem kaptam választ, így saját kútfőből próbáltam megoldani. Egy Stell 8610 -et választottam, ami nagyon masszív (már a doboz mérete és súlya is meggyőző volt). Fontos volt számomra, hogy faltól elhúzható legyen és teljesen kinyitott állapotban is stabilan tartson. Tökéletesen megfelel az igényeimnek. A fal 38-as porotherm, amibe 12x85-ös Fischer szitahüvelyt és M8x100-as horganyzott menetesszárat ragasztottam be Fischer FIS VL 300T kétkomponensű ragasztóval, összesen 4-et.

A tévé dőlését volt a legnehezebb beállítani, ez kétemberes munka. A konzol geometriája nem tökéletesen állandó, az alaphelyzetéből teljesen kifordítva(90°) picit változik a dőlése (1-2°-ot megdől lefelé). Ez nekem nem gond, mert nem tervezem így használni.

Remélem tudtam segíteni másoknak.

(#3771) pruzsi


pruzsi
őstag

Üdv!

Ezek közül melyik a best buy?

Hama 108771 [link]
Hama 118668 [link]
Maclean MC-758 [link]
Stell SHO 3300 [link]
GoGEN DRZAKTILTL [link]

(#3772) Perillustris válasza HollywoodBoy (#3769) üzenetére


Perillustris
senior tag

Pont befér, s ha nincs olyan nézési szög oldalról, amibe belóg a bútor, nem lesz probléma, úgyhogy ne vegyél kisebbet!
Csak a hátuljához való hozzáférés miatt szerintem ne tedd kihúzható tartóra, ha alulról hozzá tudsz férni a csatlakozókhoz. De ha nem, én akkor is inkább betennék egy vagy két aktuálisan felesleges HDMI-kábelt, minthogy ne fix konzolra tegyem. :U

Perillustris

(#3773) HollywoodBoy válasza Perillustris (#3772) üzenetére


HollywoodBoy
tag

Köszi szépen a választ, bár kicsit későn olvastam már! :R
Megvettem a 75"-ost, tetszik nagyon a méretet nem bántam meg kicsit sem és befért szépen (tényleg csak 2-2cm hely van oldalt :D ).
Viszont a kétkaros konzollal annyira nem vagyok megelégedve... Mármint nem tudom, Te ilyen okokra gondoltál-e amikor a fixet ajánlottad, de a mozgatása egy rémálom szerintem. Nem volt nehéz felszerelni, inkább idő igényes volt, mert pepecseltem vele, hogy tuti középen legyen a szűk hely miatt. Viszont pl. az nem volt megemlítve sehol a konzol leírásában, hogy amúgy még húzzam meg a többi csavart is ami van a tartón mielőtt felteszem a TV-t rá. Jó persze lehet mondani, hogy józan paraszti ésszel meghúzigálom őket erősre biztos ami biztos alapon, de én nem tettem, úgyhogy amikor feltettük a TV-t, akkor szépen lekonyult egyből a maga 43kg-ja alatt. Ráadásul nem csak az előre dőlés történt meg, hanem egyből bal oldalra is lekonyult (3 + 3 = 6 fokot tud dőlni oldalra). Szóval szedhettük le a falról, meghúztam racsnis kulccsal az összes csavart alaposan (az egyiket sikerült is túlhúznom, most csak forog, szóval se ki- se be... Mindegy masszívan tart mostmár, de egy picit ez a része problémás volt.
A másik dolog pedig ha ki akarom húzni, vagy beakarom tolni, akkor az mindenképp 2 emberes, mert nagyon nehéz mozgatni. Ráadásul közben olyan érzésem van, hogy vagy letépem a TV hátulját ahogy húzom ki, vagy betolásnál a kijelzőjét zúzom be, mert kb. nem lehet hol megfogni. Szóval csak az vegyen ilyen 2 karos megoldást szerintem akinek nagyon szükséges. Nálunk mondjuk jól jön, mert alá sem férek a TV-nek, mivel 15cm-re alatta már egy komód van. Szóval vagy marad a kábel kilógatás, vagy pedig húzogatom néha ki-be a helyéről és közben rettegek, hogy ketté törik a készülék.

Egyébként ez a konzol: AlzaErgo M610B Advanced
A fentiektől függetlenül magát a tartót nem akarom leszólni, mert masszív (ha meghúzod az összes csavart :DDD ), Fischer tipliket és csavarokat adnak hozzá - bár én nem használtam, mert gipszkartonra tettem fel. És szerintem tényleg simán bírja a ráírt 60kg-t. Az asszonyt megkértem, hogy csimpaszkodjon rá a maga 50kg-jával, és meg sem rezdült sehol a szerkezet.

[ Szerkesztve ]

(#3774) Perillustris válasza HollywoodBoy (#3773) üzenetére


Perillustris
senior tag

Hát igen, hasonlóra gondoltam. Nem is tudom elhinni, hogy hosszútávon nem fog nyekleni-nyaklani...

A Fischer-tiplikért jár a pont, nem is raknék fel másra tv-t, de nem menti meg a koncepciót.
Mondjuk a konzol a falon marad, az tuti.

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#3775) HollywoodBoy válasza Perillustris (#3774) üzenetére


HollywoodBoy
tag

Igen pont ez az érzésem nekem is.. Kiváncsi leszek hosszútávon.

(#3776) woci01 válasza HollywoodBoy (#3773) üzenetére


woci01
tag

Már majdnem leütöttem a Maclean MC804-t egy 55-ös LG OLEDre, de ha ennyire nehézkes a mozgatása, ami számomra fontos szempont, akkor lehet meggondolom a Vogel 3463-t bár az sajnos 2-szer annyiba kerül.

(#3777) HollywoodBoy válasza woci01 (#3776) üzenetére


HollywoodBoy
tag

Sajnos nekem nincs saját tapasztalatom az 1 karosokkal, de ott talán egyszerűbb lehet valamennyivel. Meg talán 55-ös méretnél kicsit könnyebben kezelhető.

(#3778) 4264adam


4264adam
veterán

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a következőben:

-Jelenlegi TV fali konzolt kell kiváltanom ami szintén dönthető legalább 5 fokban mert 165cm magasan kezdődik a TV és ami miatt cserélni kell: 6cm alatta van a SoundBar viszont ő 12cm-re nyúlik ki a faltól 160cm magasan így fekve mögé kell nézni a TV aljára ami kicsit zavar.

Igen tudom hogy nem szemmagasság, de 2.6m széles panel hálószoba ahol az ágy előtt el is kell tudni járni ezért van ilyen magasan.

Szóval keresem a legolcsóbb 5 fokos dönthető de 12cm-rel kiálló TV konzolt TU7022 43” mellé ami 200x200 VESA. Nem tervezek nagyobbra váltani de ha mégis úgy adódik akkor is 48 OLED lesz

[ Szerkesztve ]

(#3779) Vismajor01


Vismajor01
addikt

Vettem egy SYS IWB 2200 falikonzolt

Ez a konzol egy szar, vagy mindegyik ilyen?

Csak dönthető, direkt ilyet akartam h minél inkább falon legyen a cucc.

Erre felrakom a TV-t, és izomból lebillen. Meg kell húzni a billenést szabályzó csavarokat, amik persze leghátul vannak és rohadtul nem férsz hozzá...

De még oké, ezt megcsinálod előtte és úgy rakod fel, de a kampók alatti "beakasztó" csavarhoz se férsz hozzá mert izomból rálóg a TV :W :W

Mindegyik ilyen v én fogtam ki vmi foscht?

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#3780) dh66e válasza Vismajor01 (#3779) üzenetére


dh66e
Topikgazda

Egy linket tegyél be ilyenkor hogy rá tudjunk nézni....vagy egy képet hogy mi is a probléma....mekkora tv-t tart satöbbi...

[ Szerkesztve ]

(#3781) SteelCowboy


SteelCowboy
csendes tag

Sziasztok!
Új lakótársunk érkezett a minap egy TCL 65C839-es készülék képében.
Tegnap rendeltem hozzá egy Stell SHO 3630-as konzolt, aminek még a visszaigazolására várok. Kicsit előre dolgoznék, hogy mire megérkezik a konzol, minden meglegyen a felrakáshoz és vennék dübeleket.
A kérdésem az lenne, hogy ha Fischerben gondolkozom, mekkora méret passzol a konzol furataihoz, és hány darab lenne optimális szerintetek. A TV papíron 19,2 kg. A fal ugyan nem külső, de tartófal (kb 40cm vastag), ha minden igaz, HB38-as, lyukacsos tégla.
Előre is köszönöm a segítséget!

We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.

(#3783) Lasczor


Lasczor
csendes tag

Sziasztok!

Egy megerősítést szeretnék kérni Tőletek! Adott egy Ha [link] ma fali konzol, amit viszonylag régen vettem, kb 7-8 éve. Ezen volt az eddig 55"-os TV-m. A fali konzol terhelhetősége 45 kg max, és 400x600-ig jó VESA szabvány alapján. Most váltok TV-t, egy 65"-os Philipset veszek, 300x300 VESA szabvány rögzítésre, és 25kg a tv. Ami zavar, hogy a konzol dobozán az van írva, hogy max 55" , de ha jó a vesa szabvány és elbírja bőven a súlyt, akkor mehet ez a 65"-os TV is rá, ugye? (Gondolom 8 éve még nem volt elterjedt a 65" feletti tv nagyon)

Köszi a válaszotokat :)

(#3784) Perillustris válasza Lasczor (#3783) üzenetére


Perillustris
senior tag

Tuti elbírja. Az meg külön szerencse lenne, ha át sem kellene helyezned a konzolt. :C

Perillustris

(#3785) Lasczor válasza Perillustris (#3784) üzenetére


Lasczor
csendes tag

Kösz szépen!

Sajnos lehet, hogy kicsit arrébb kell rakni fali konzolt, azt még megálmodom :DD

(#3786) malnabokor


malnabokor
senior tag

Sziasztok!
Mennyezeti konzolt keresek, amellyel egy TCL tévét lehetne a plafonnal egy síkban rögzíteni.
A TV 50", 10.3 kg és VESA 300x300-as szabvánnyal rendelkezik. Milyen konzolt/megoldást ajánlotok?

Előre is köszönöm szépen a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

(#3787) malnabokor válasza malnabokor (#3786) üzenetére


malnabokor
senior tag

Már kifutottam a szerkesztési időből: projektor tartót lehet ilyen célra használni biztonsággal? [link] Ez 25 kg teherbírást tud, állítható karokkal, vagyis (ha jól gondolom), tudja a VESA 300x300-at.

köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

(#3788) Perillustris


Perillustris
senior tag

Mivel ma délután a második ilyet szereltem fel, bátran ajánlom mindenkinek, aki fix fali konzolt keres. A kábeleket érdemes előre bedugni, mert utána nagyon kis kéz kell hozzá és sok türelem. :U :C

Perillustris

(#3789) Maksifül


Maksifül
senior tag

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami falikonzolt 65-ös Samsung OLED tévéhez? Dönthető, Vesa 300x200-as kellene, max 15-20e-ig, de ha 10 alatt van, még jobb. 25kg a súly kb. :R
Kinek mi vált be?

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

(#3790) almafa42


almafa42
aktív tag

85" TCL 85C845 tv-hez keresnék konzolt. Lehetőleg olyat, ami nem fekszik fel teljesen a falra, hanem pár centi távolság legalább van a tv és a fel között a kábelezés miatt. A tv 43 kg. Tudom-tudom, fischer dübel alap :D 30cm-es porothermbe lesz rögzítve.

Mit ajánlotok? ~40k környékénél feljebb nem szívesen mennék.

(#3791) tobias40


tobias40
veterán

"Egy 65"-os TCL tv-t szeretnék a teraszon "lógatva" elhelyezni közvetlen a fal mellett de a falban nem akarok fúrni furattot.
A szarufákról lógatnám le vagy lánc-al vagy vmi eszétikus megoldással.Nem végleges elhelyezés(csak nyári használat,esténként) tehát könnyen levehetőre kellene megcsinálni és természetesen stabilra.
A fali konzol furataihoz tudok vmilyen módon így megoldást vagy más irányba kell keresgélnem?
Hátha vki csinált már ilyet... :C"

(#3792) Perillustris válasza tobias40 (#3791) üzenetére


Perillustris
senior tag

Hát, én megpróbálkoznék egy ilyennel, fekete lánccal fellógatva. Nyilván játszani kell majd a kiegyensúlyozással a tv-től függően.

Persze a levegő mozgatni fogja, úgyhogy én tuti egy rendes mennyezetire tenném.

Perillustris

(#3793) tobias40 válasza Perillustris (#3792) üzenetére


tobias40
veterán

A 2. jó lehetne,megnézem a 150 cm hossz az elég-e nekem,remélem igen.. :R

(#3794) gumisxxx


gumisxxx
tag

Sziaztok! Lg 55uk6300mlb tv-hez szeretnék konzolt venni. Annyi kell tudnia,hogy dönthető legyen. Vesa 300x300 15k könyékén keresnék,illetve vályog falra lenne.

Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a

(#3795) swoody


swoody
senior tag

Sziasztok!

Anno pár éve itt a topic-ba kaptam segítséget konzol vásárlással kapcsolatban. Shell 7600 és Maclean 710 konzolok voltak, amelyek ajánlottak voltak.

Fenti kettőből végül a Maclean-t vettem meg, amit nem bántam meg, olyan 16 ezer körül volt.

Nem hiszem, hogy a konzol piacon bármiféle nagy technikai előrelépés lenne, de azért rákérdezek.

Vehetek ismét Maclean 710-et (nincs baja a réginek csak kell még 1 konzol :) ) vagy van más, ami ajánlott-ajánlottabb?

Köszönöm szépen.

(#3796) bisiz


bisiz
tag

Sziasztok!

Én 75"-os TCL835-höz keresek fali konzolt.

[link] ezt néztem ki. Elvileg csak 16kg a TV, de úgy tervezem, hogy később, ha esetleg még 85ös tv-t szeretnék, akkor ne kelljen újra lecsereléni a konzolt.
Megfelelő ez vagy van jobb megoldás is?

MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x

(#3797) beci válasza bisiz (#3796) üzenetére


beci
őstag

Ugyanez van nekem is.
Veheted nyugodtan. :)

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#3798) tobias40 válasza Perillustris (#3792) üzenetére


tobias40
veterán

Megvettem a 2.-at és felszereltem de a tövénéél lötyög mint az állat.
Nem is értem mert kb. 50 ft-os gyűrű kellene a cső és a tartó közé hogy a hézag kitöltődjön és akkor minden renben.
Keresgélek valami megoldást de ez így egy nagy csalódás,pedig minőségi cuccnak néz ki egyébbként! :W

(#3799) Samott


Samott
addikt

Ezekkel az LG TV konzolokkal van tapasztalat?

WB21LGB / WB21LMC

Kaphato-e ilyesmi itthon egyaltalan? Vagy van hasonlo alternativa? Az a franko bennuk hogy nagyon kozel tartjak a TV-t a falhoz. A 75 colos tevehez valo meg a keszulekbe is sullyesztett...

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#3800) Perillustris válasza tobias40 (#3798) üzenetére


Perillustris
senior tag

Sajnálom, nem ismertem a típust, inkább csak a jellege miatt linkeltem. :((

Perillustris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.