Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80001) xrichiex válasza V/ (#79991) üzenetére


xrichiex
csendes tag

Köszönöm :R

(#80002) rostiron


rostiron
őstag

Sziasztok.

Van egy csomagom aminek a szállítási ideje lejárt jun. 1-én. Írtam az eladónak, kérte hogy még várjak. Megírtam neki, hogy még egy hetet várok. Nem jött meg , ezért mondtam neki hogy kérem a pénzt vissza. Ennek 3 napja, még nem jött válasz.
Hogy tudom a refundot kérni ?

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#80003) V/ válasza rostiron (#80002) üzenetére


V/
Topikgazda

Hát július 1-ig ráért volna, de Összefoglaló, 4. Az eBay-en probléma rendezés (Request, Case) indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék, vagy ha a vásárolt termékkel gond van. ad támpontot.

(#80004) rostiron válasza V/ (#80003) üzenetére


rostiron
őstag

Az már megvolt, nyitva van a kérés.

Ha rámegyek a részletekre ezt látom.

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#80005) V/ válasza rostiron (#80004) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha meg volt, akkor tovább kell vinni.
Akkor lépj tovább a 4. c) Az eBay case továbbvitele eBay döntéséig, ha nem tudtunk megegyezni az eladóval. részre.
Alul az Ask us to step in and help jelölésével kéred az eBay beavatkozását.
De ennek ez a valódi nyomkövetési száma UB146295065TW és szerintem van még rá esély hogy megkapod.

(#80006) rostiron válasza V/ (#80005) üzenetére


rostiron
őstag

Honnan vetted ezt a nyomkövetési számot ? Hol lehet követni ?

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#80007) rostiron válasza V/ (#80005) üzenetére


rostiron
őstag

Ezt még elmagyaráznád ?
"Kijelöljük a Ask us to step in and help gombot és a Continue-val elküldjük.
Addig kell ezt megtenni ameddig a megerősítő üzenetükben (lásd feni e-mail kivonat) a Request nyitásnál ezt írják is: If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Jun 21, 2017, please let us know. On that date, you can escalate your request to eBay Customer Support."

Junius 4. én nyitottam, és ez volt a levélben
"We're sorry to hear that you didn't receive the item you purchased. Your request is open, and we've asked the seller to respond and resolve your issue by Jun 10, 2020.
If you don't hear back or can't work something out, you can ask us to step in beginning Jun 10, 2020. If that happens, we'll review your request, gather any new info we need, and make a decision within 48 hours."

De közben megegyeztünk hogy még egy hetet várok. A junius 10 már elmúlt.

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#80008) V/ válasza rostiron (#80006) üzenetére


V/
Topikgazda

Öf. 10. pontnál vannak a követők, ez alábbi mutatja másik számot is, mert az YP végű az csak Yanwen szám, ilyen ország aminek ez kódja nem létezik.
http://parcelsapp.com/en/tracking/ - ajánlott általános nyomkövető
Illetve még ezt is ajánlom,
Postal.Ninja linkje pontos nyomkövetés
ennél ha vasúti a szállítás akkor mutatja közbeeső állomásokat, megérkezéseket a tranzit országokba.

(#80009) Maksifül


Maksifül
senior tag

USA-ba küldött, ajánlottan feladott levél nyomkövethetősége május 21-e óta nem frissült /akkor érkezett meg a amerikai reptérre/. Próbáltam az összefoglalóban találtató összes oldallal, de egyik sem mutatja hogy kézbesítve lett-e vagy sem. Mit lehet ilyenkor tenni? A Magyar Fosta ennyit tud? :W
Itt is néztem

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

(#80010) Speccy


Speccy
senior tag

Sziasztok!

Múlt héten hétfőn feladtam két terméket, egyiket Németországba mint levélküldemény, ez tegnap megérkezett, illetve egy csomagot EMS-el Dániába (MPL International Premium EMS). A nyomkövetés szerint ma érkezett meg Dániába a repülőtérre, tehát mire a címzetthez elér, az még további egy-két nap. A posta honlapján az van hogy az alapdíj tartalmazza ezt :

"Időgarantált kézbesítés
Ha a küldeménye az országlapokon megjelölt átfutási időn túl érkezne meg, visszatérítjük a feladási alapdíját."

Az országlapoknál Dániához az van írva hogy hétfői feladás esetén még azon a héten pénteken (1. zóna), illetve utána lévő hét hétfőn (2. zóna) meg kell érkeznie (EMS kézbesítésre vállalt időgarancia).

Szerintetek járna nekem visszatérítés és kérjem, vagy inkább hagyjam mert ez c*gánykodás?

There is hope!

(#80011) V/ válasza Maksifül (#80009) üzenetére


V/
Topikgazda

Szerintem már írtam hogy ezt nem követik elektronikusan mert nem vonalkódos azonosító van, így nincs információ róla, ez úgy 2017-től így megy. USA Posta és a Magyar Posta nem barát.
Úgy tudod követni (elméletben) hogy ha beírtad az eBay felületen, úgy 24 óra múlva frissül és azután látszanak a bejegyzések, z eBay tudja követni, hogy miként arra ötletem nincs.

(#80012) V/ válasza Speccy (#80010) üzenetére


V/
Topikgazda

Mikor is oldották fel Magyarországon és Dániában a különleges állapotot a vírus miatt? Ha még nem, akkor bejön az hogy az időgarantált az mégsem az. Reklamálhatsz, de egyértelműen leírva hogy mely esetek azok amikor nincs kártérítés a késedelemért. Egyébként meg a jelenlegi helyzetben nem kell vállalni 1 hetes kézbesítést, azok a garanciák normál körülmények esetén tarthatóak.

(#80013) ugri77 válasza V/ (#80008) üzenetére


ugri77
tag

néztem az "elveszett "csomagomat .
Célhelynek "To address: Szeged, Hungary" adja .
Valós lehet a Szeged ? Mert én Győr be várom a csomagot .
(Kínai "rossz" trackinget küldött ezek szerint. )

(#80014) V/ válasza ugri77 (#80013) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen, azt amit megadtak neked nyomkövetési számot nem a tied. Ide nem tettem be az Összefoglalóba, de az Aliexpres Öf-ben van leírás hogy mit szoktam csinálni ilyenkor, sajnos mostanában gyakran előfordul ilyen.

(#80015) Sanyaaa26


Sanyaaa26
senior tag

Üdv!

Egy gyors kérdés, egyre több eladó van ebay-en aki pl telefon alkatrészt árul, lejjebb görgetve látod hogy kínai, de az item az uk-ban van. Most rendeltem egy ilyentől mert levél váltásunk után állította hogy uk raktárban van a cucc, de egy hónapos határidő van a csomagnak megadva Anglia azért nincs ennyire messze, vagy most ennyire lassú onnan is? Csomagkövetési számot egyelőre nem adott,
Shipping service Royal Mail International Standard

(#80016) V/ válasza Sanyaaa26 (#80015) üzenetére


V/
Topikgazda

Csak biztosra megy, mert lehet hogy ideér 2 héten belül, de most Angliában egy kicsit kaotikus a helyzet. Az a cég aki nekem hoz csomagokat csak két hetes intervallumban vállalja, pedig azt írták hogy a teherszállításra nem vonatkozik a 2 hét karantén, szóval nem a távolság számít.

(#80017) Sanyaaa26 válasza V/ (#80016) üzenetére


Sanyaaa26
senior tag

Rendben, köszönöm a választ!

(#80018) Maksifül válasza V/ (#80011) üzenetére


Maksifül
senior tag

Szóval gyakorlatilag teljesen felesleges ajánlottan feladni, mert úgyis csak az látszik a nyomkövetésben, hogy fel lett adva, az meg nem bizonyítja, hogy kézbesítették-e vagy sem.
Úgy olvastam valahol, hogy a magyar fosta 217 óta nem fizet a USPS-nek a nyomkövetési adatokért, így nem is kapják meg azokat, ezért nem látszik. Ha jól tudom, amikor beérkezik az USA-ba a küldemény, kap egy helyi azonosító nyomkövetési számot, amivel nyomon lehet követni, csak ez az a szám, amit nem adnak ki azoknak az országoknak, akik nem fizetnek érte, így Magyarországnak sem.
Lehet, hogy az eBaynek van valami külön megállapodása a USPS-szel és ők megkapják a magyar ragszám alapján azt a nyomkövetési számot, amit a USPS alkalmaz, s ezért látszódhat az eBay-en a küldemény további pozíciója és a kézbesítés sikeressége. :U

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

(#80019) V/ válasza Maksifül (#80018) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha elveszne csak ajánlott esetén kapsz kártérítést tőlük, nem a nyomkövetést fizeted, hanem a biztosítást, így ezt nem igazán kell elhagyni.
Vita esetén az eBay-en látszik a kézbesítés, így nem igazán van jelentősége hogy a Magyar Posta oldalán nem látod.
Nem anyagi a probléma van hanem technikai, vonalkód kéne az ajánlott levélre amit az USPS kezelne, hogy miért nem lehet olyan ragszámot készíteni aminek van vonalkódja azt én 2020-ban nem is értem.
Szerintem nincs másik szám mert nyomkövetési információ nélkül is az ajánlott (registered) levél könyvelendő az UPU szerint, USA még nem lépett ki onnan. Sikerült az áremelést a"gyengébb országok" esetén emeltetni, ebbe beleesett Kínai is, mert csak ezzel volt gondjuk

(#80020) LiquidStep


LiquidStep
csendes tag

Üdv!
Mostanság kb mennyit csúszik Kínából a szállítás?

(#80021) V/ válasza LiquidStep (#80020) üzenetére


V/
Topikgazda

Hát elég változó mert van ami rendes időben érkezik, de ha megnézed a hirdetéseket eléggé megnövelték a feladási időket és ennek oka van, bár nem igazán tudok rájönni hogy miért. Némi válságos idő van, de ez a logisztikát mennyiben befolyásolja azt nem tudni.

(#80022) LiquidStep válasza V/ (#80021) üzenetére


LiquidStep
csendes tag

Igen, már észrevettem. Két rendelésem van: az egyiknek múlt héten csütörtökön volt a határideje, a másiknak meg július 7. Egy időben rendeltem a két terméket úgy egy hónapja.

(#80023) voaps


voaps
csendes tag

Sziasztok! Rendeltem még anno március 12-én 2 db 4$-os gyűrűt (egy eladótól, tehát valószínűleg egyben adta fel), amik még a mai napig nem jöttek meg (szerintem nem is fognak már). Az azon kívül akkoriban rendelt 5 termék (és az azóta rendelt többi is) már megérkezett 1-1,5 hónapja. Viszont az eBay június 21-et adott meg szállítási határidőnek (márciusban emeltek +1 hónapot rajta a járvány miatt). Hogyan tudnék reklamálni és visszakérni a pénzt két termékre ilyen régről egy eladótól?

(#80024) V/ válasza voaps (#80023) üzenetére


V/
Topikgazda

A várható érkezés végdátumát követő naptól 30 napig, Összefoglaló, 4.a) eBay-en Case indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék. Valószínűnek tartom hogy 2. módszer kell majd neked.

(#80025) fecus


fecus
őstag

A már refundolt, késve megérkezett árut újra fizetném. Az eladó adott egy emailt, hogy arra fizessek paypal-el. Ez a megfelelő módszer? Kerül ez nekem többlet pénzbe?
Még sohasem csináltam ilyet.

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#80026) V/ válasza fecus (#80025) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem probléma, így lehet kifizetni, egy normál pénzbekérőt kaptál, ez ugyanolyan lényegében mint amikor kifizetted, a jutalékot továbbra is tőle vonják és így él a vásárlói védelmed.

(#80027) fecus válasza V/ (#80026) üzenetére


fecus
őstag

Ezt is köszönöm, meg az eddigi, többi segítségedet is!

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#80028) funkmester


funkmester
aktív tag

ebay-en a licitek hogyan mukodnek? ha en 10 masodperccel a vege elott licitalok, de valaki az utolso 1 masodpercben, akkor kitolodik az ido vagy lezarul? illetve a licitet hogyan szabom meg? amit megadok penz osszeget azt rakja ki licitnek, vagy ennek egy tort reszet, ami az eddigi licitek folott all?

(#80029) V/ válasza funkmester (#80028) üzenetére


V/
Topikgazda

Összefoglaló, 6. Licitálás és hogyan törölhetünk egy tévesen leadott licitet?
De nincs kitolódás ebben a rendszerben avégső időpont az fix és az viszi a ki a legtöbbet tetet, ha azonos két vagy több végső licit van akor az számít aki hamarabb megtette

[ Szerkesztve ]

(#80030) funkmester válasza V/ (#80029) üzenetére


funkmester
aktív tag

koszi

(#80031) funkmester


funkmester
aktív tag

tettem egy ajanlatot, azt irja legmagasabb licit az enyem. ha tennek az enyemre nagyobb ajanlatot, akkor maradna az elozo ajanlatom a legmagasabb licit? es csak ha ralicitalnak, akkor novekedne ez automatikusan?

(#80032) V/ válasza funkmester (#80031) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez maximum licited, ezt nem fog emelkedni automatikusan. Ha valami 10-ről indul és te 100-at adtál meg addig emeli amíg valaki a 10 fölé tesz ajánlatot, amíg meg nem unja hogy van magasabb licit.
Ha az általad megtett licitet meghaladón tesz valaki akkor az övé lesz a legmagasabb addig amíg más vagy te rá nem licitál.

(#80033) hobbyon


hobbyon
csendes újonc

Üdv! Múlt hét hétfőn adtam fel Európa+ csomagot Svédországba. (A posta szállítási időre 5-8 munkanapot ad meg.) Csak nekem tűnik úgy, hogy visszajön? Az utolsó üzenet: Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra.

Trackitonline:

Magyar Posta:

(#80034) V/ válasza hobbyon (#80033) üzenetére


V/
Topikgazda

Szerintem nem, de itt vagy itt is nézd már meg inkább. Ott is van nemzetközi kicserélő és onnan küldik a helyi postára, nincs olyan bejegyzés ami igazolná hogy eljutott a kézbesítésig. A Trackitonline szerint helyi posta felé van az irány.

[ Szerkesztve ]

(#80035) hobbyon válasza V/ (#80034) üzenetére


hobbyon
csendes újonc

Mindkettőt megnéztem, ugyanazt írják, mint a Magyar Posta keresője. Az Ebay-en tegnap az alsó üzenet láttam (Receive item at office of exchange), gondoltam ma kézbesíthetik, erre azóta "Inserting item into bag", mintha hosszabb szállításra készítenék elő.

18. Jun 2020 13:38 Insert item into bag

18. Jun 2020 6:36 Receive item at office of exchange

(#80036) luk88


luk88
tag

Sziasztok, offolnek egy kicsit ha nemgond.
Velemenyekre lennek kivancsi, egy elado eleg sok ertekelessel igencsak jo aron kinal egy bizonyos termeket. Helyileg nemetorszagban van, viszont ami erdekes, aztirja szallitasra Postage to: Worldwide
Excludes: Australia, United States, Belgium, France, Germany, Italy, Spain
Na mar most, miert nem akar olyan orszagba kuldeni ahol esetleg meg is fizetik jobban ezt a tetelt, illetve a sajat orszagaba.
A masik pedig, haromfele arral tette fel a termeket, a varhato kezbesitesi ido is eleg fura, a legdragabbkent aug7-aug26-ig kalkulalta ki, a legolcsobb ennel is kesobb erkezne, aug17-szept-7.
Azert virus ide vagy oda, sokmindent rendelek, hasznaltat-ujat, nagyobb eladoktol is mint ez, de minden megjon europabol 10 munkanapon belul. itt valami furcsasag van.
Ha valakinek van valami otlete mi lehet a trukk, megoszthatna. A termek elvileg keszleten van.

(#80037) V/ válasza luk88 (#80036) üzenetére


V/
Topikgazda

Egy trükk, ha hirdetek Magyarországot kizárom. Nincs kedvem magyarázni a magyar vevőnek hogy miért kell $-ban fizetni és nem forintban, nincs kedvem vitázni a szállítási költség mértékében, mert pl. Németországban fele áron tudom elküldeni ottani postai kézbesítéssel mint itthon a postával, hülyén néz ki a 10 $-os német szállítás és 25 $-os magyar. És miért nincs utánvétel és személyes átvétel. És nem fordítom le neki magyarra a hirdetés szövegét.
A szállítási módtól függ a várható kézbesítési idő tartam. Ha futár (expedited) akkor rövidebb, normál (standard) akkor közepes, gazdaságos (economy) akkor még hosszabb és az árak lefelé csökkenek az előbbi sorrendben. Ez nem nagy trükk, így működik.

(#80038) somnia


somnia
őstag

Sziasztok!
Meghírdettem egy cuccot minimálárral de nem vitték el.
Most kaptam az eBaytól a számlát és kiszámlázták a minimáláras hírdetés költségét.
Én úgy tudom, hogy ezt csak akkor kell kifizetnem ha elkel a portéka.
Lehet, hogy én tudom rosszul?

(#80039) V/ válasza somnia (#80038) üzenetére


V/
Topikgazda

Rosszul tudod. Akkor is kell fizetni természetesen és ingyenes a a hirdetés feladás x darabig, de vannak a fizetős opciók, a számla résznél meg tudod nézni hogy mi az.
Amikor feladod a hirdetést és nem a gyorsított módon, jelzi ha az adott tételnél díj van felszámítva.
Akkor is készül számla ha a hirdetés megjelenítés árát valami promócióban elengedik és 0 lesz a fizetendő díj. De ez április 15-május 15 közti számlázás lesz. Ha vitatod akkor most kell reklamálni, de nézd meg a tételeket.

[ Szerkesztve ]

(#80040) somnia válasza V/ (#80039) üzenetére


somnia
őstag

Account summary 16 May - 15 June Pacific Time
New fees
Advanced listing upgrade fees£29.57
Subtotal excludes tax£29.57
Taxes
Total Non-Taxable amount£0.00
Total Taxable amount£29.57
VAT at a rate of 27%£7.98
Total Current Invoice Amount£37.55
Total due£37.55

(#80041) V/ válasza somnia (#80040) üzenetére


V/
Topikgazda

Advanced listing upgrade fees amit igénybe vettél, valamit jelölve hagytál. Ami standard az ingyen van, ha van rá kedvezmény. A mai nap nekem sincs 0-s hirdetési opcióm, az nem örök élet.
Subtitle(£2.12)
Gallery Plus(£2.65)
Reserve price(£12.69) (300 £ esetén)
Automatically relist szintén pénzes, ha nem üzleti fiók és van ingyenes feladási lehetőség akkor díjtalan.
Angol oldalon még jön rá a más oldalakon láthatósági díj is.
Ezek akkor is levonásra kerülnek ha nincs eladva.
Az áfa az sajnos megy rá.

[ Szerkesztve ]

(#80042) somnia válasza V/ (#80041) üzenetére


somnia
őstag

Köszönöm...most használtam utoljára ezt az opciót.

(#80043) V/ válasza somnia (#80042) üzenetére


V/
Topikgazda

Engem az automata újralistázás szívatott majdnem meg. Küldték ugyan az előzetes értesítést, de kiment a fejemből. A lejárat előtt kértek egy+ képet és amikor módosítottam a hirdetést akkor láttam hogy valami új dolog van a képernyőn és akkor ugrott be hogy azt le kell stoppolni. Majd én eldöntöm hogy megy tovább vagy nem, ha nem kel el a dolog akkor át kell gondolni és lehet hogy változtatni kell, de ezt csak én tudom, az automata nem.

[ Szerkesztve ]

(#80044) rasotamas


rasotamas
veterán

Sziasztok!

Egy jó ideje árult cuccomat megvették és paypal-al ki is fizették (150$+100$ shipping)
Még soha nem adtam el semmit ebayen, mármint ezt árulom jó ideje de még sose sikerült.
Most mi a teendőm? Besétálok az első postára, megadom a nevet címet amit írtak (ausztrál) elküldöm, kerül amennyibe kerül, és kész is vagyok?
Vagy kell még az ebayen valamit csinálnom? Felhozott egy ilyen "Print your shipping label" oldalt de nem nagyon akar működni. Nem vagyok köteles valamilyen ebay által ajánlott szállítási szolgáltatást igénybe venni ugye?
Magyar Posta oldalán találtam nemzetközi díjkalkulátorral olyat, hogy "EMS print", erre a méretre és súlyra 10600Ft Ausztráliába, ami szerintem korrekt lenne.
Ugye vámkezeltetnem meg egyebek, nem kell ugye?
Egy alaplap+processzor+hozzá tartozó kábelek, telepítőlemezek.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80045) V/ válasza rasotamas (#80044) üzenetére


V/
Topikgazda

Az Összefoglaló 8.b Ha eladtuk a terméket azt el is kell juttatni a vevőnek nem segít? De az EMS print az nem jó, ez pack.
A cimke nyomtatás neked segítene a vevő címét címkére nyomtatja, de nincs értelme Word és te is nyomtathatod, én nem használom ezt a szolgáltatást tőlem pénzt kérnek érte.

Nem biztos hogy Magyar Posta lesz főleg úgy hogy Ausztráliába most épp még nem szállítanak.
Be kell csomagolni, azt senki nem csinálja meg, de egyeztess a futárszolgálat oldalán található csomagolási követelmények leírással.
CN23 vámárúnyilatkozat, az angol nyelvű kitöltve mellékelendő, kell az ausztrál vámosoknak.
Legyen róla videó és esetleg arról is hogy működött nálad, ez később jól jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#80046) rasotamas válasza V/ (#80045) üzenetére


rasotamas
veterán

Köszönöm a választ.

Azóta olvasgattam.
Szóval kell vámnyilatkozat. Mit írjak rá? Gondolom értéket kell nyilváni.
Huszon éves cucc, oké hogy megvette egy halom pénzért.
Vámot ki fizet? Ő?

Nem is értem, hogy miért dobja föl az EMS printet a posta kalkulátora. Beszéltem telefonon a központal, mondta hogy az csak dokumentum (pedig a mérethatár alapján feldobta) és ezt is amit mondasz hogy nem szállítanak most Ausztráliába.
Márhogy a csomagolásról videó?
A működésről sajnos nem tudok csinálni ugyanis nincs mivel bekapcsolnom, VESA lokálbuszos alaplap, nem írtam a hirdetésbe hogy máködne, ezt írtam le:
"Never used, has been in box as a spare part. With box, 486DX processor, CPU cooler, manual/booklet, floppy and cables"

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80047) rasotamas


rasotamas
veterán

Egyik munkatársamnak vannak kint ismerősei, lakott is kint egy darabig és azt mondja hogy szerinte teljes blokád alatt van az ország senki semmi se ki se be

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80048) xcvbxcvb válasza rasotamas (#80047) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Március közepe óta a posta nem szállít Ausztráliába és Új Zélandba. Nekem is volt vagy lett volna oda egy eladásom.
Futár lett volna 25 ezerért Fedex v Tnt ezeket nézd meg a pmpexpressnél. De neked belefér a postaköltségedbe.
Én még vámárunyilatkozatot soha nem töltöttem ki.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80049) V/ válasza rasotamas (#80046) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha megnézed egyértelmű a kitöltése a CN23-nak, a magyar nyelvű verzió segít pontosítani.
De mielőtt bármit is tennél a pénz ott van a PayPal egyenlegeden? Mert csak akkor van kifizetve.

(#80050) V/ válasza xcvbxcvb (#80048) üzenetére


V/
Topikgazda

Jobb lenne pedig, mert ha olyan vámos van szolgálatban, akkor a hiányos vám dokumentáció miatt nem fogja vámolni, beengedni az országba. Még a kínaiak is az egyszerűsített CN22-öt használják a borítékjaikon, nem szórakozásból.
Egyébként minden áruféleséget tartalmazó küldeményhez kötelező és van ahol 2 pld kell és francia nyelvű.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.