Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:45:31

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58414) zsupyro


zsupyro
tag

Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Rendeltem 2015.dec.17-én Kínából egy kijelzőt érintővel együtt(7500ft-ért). Január 8-án megjött, hétvégén kipróbáltam de az érintő rész nem működik, írtam neki,és azt a választ kaptam hogy vagy vissza küldöm és küld egy újat, vagy utalok neki 10USD-t és nem kell visszaküldenem küldi az újat.
A return policynál 14nap van megadva a megérkezéstől számítva, amit nekem kellene fizetni.
Honnan tudják hogy mikor kaptam meg? Free posta volt, nem kellett aláírni. Ha vissza küldöm, tudok a paypalon keresztül pénzt vissza igényelni ? Ha igen mit kell tenni? Az eladó azt írta nem kell a return item-et választanom az ebay - nél.
Ha nem, akkor kb mennyibe kerülhet a visszaposta? Érdemes foglalkozni vele? Bízhatok e benne hogy újat küld? Ilyenkor mi véd engem ha nem érkezik meg? Esetleg érdemesebb lenne utalni 10usd-t? Gondolom ilyenkor semmi biztosítékom nincs hogy megjön, félek hogy még ez a pénz is elúszna.
Ti mit tennétek?
Bocsi a sok kérdésért. Egy éve ebay- ezek, több száz terméket rendeltem, kijelzőt is sokat, de így még nem jártam. Volt hogy már rossz volt valami, de akkor vissza adták az árát.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.