Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2999) janos666 válasza Armahun (#2998) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Azt már az új sorozatban is láttuk, hogy akár egy végtagot is gond nélkül újranöveszt ilyen állapotban, ezért nem kérdőjeleztem meg túlzottan a dolgot. Ugyanakkor olyan is rémlik, hogy ilyenkor egyszer alaposan szét volt zuhanva (az rémlik, hogy attól épült fel, mikor kiömlött a tea a Tardis-ban, de az nem, hogy eredetileg mi váltotta ki). Ha a kettőt összeadjuk (zuhanás/agyrázkódás + némi általános fiziológiai zavar regeneráció után), akár lehet is belőle valami (de nem hiszem, csak viccből írtam, avagy szeretném az eddigiek miatt, de tudom, hogy úgyse...).
Egyetértek az aláírásoddal + ugyan ez a nyálát nyeldeső tüsszögőre. :))

(#2995) Ebben a részben az a gondolat nem tetszett, hogy "minden embernek szüksége van a munkára", még egy olyan világban is ami ~99% robotszálható (meg van rá a tech.) és azokra a munkákra is, amik alapvetően nem kívánatosak az embereknek (nem évezhető, abszolút ismétlődő, nulla intellektualistást, fantáziát, vagy empátiát/stb igénylő alja-melók). Ezt értem miért erőltetik a legtöbb helyen, de itt nem akartam hallani ilyet. Ettől még a SouthPark is messzebb tud gondolkodni a kérdésben.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.