Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#5008) CoDWaW07 válasza AAntii (#5005) üzenetére


CoDWaW07
őstag

Lehet, vagy agyérgörcsöt kaptak akik esetleg eladták 50 dolláros áron ;]

Danex: Ez igaz. De én továbbra sem pénzként tekintenék a kriptovalutákra, inkább amolyan "digitális arany", ami gyorsan változtat értéket, szerintem nem feltétlen kell pénzként kezelni őket.

Viszont rengeteg ember maximum csak hallott a Bitcoin szóról, de azt nem tudja hogy érdemes-e, mit kell róla tudni, sőt a legtöbben azt sem tudják hogy osztható, nem csak kerek 1 Bitcoint lehet venni, hanem tized-század stb részét, ezt például rengetegen nem tudják, és úgy vannak vele hogy" áhh, nincs nekem most épp X ezer dollárom hogy beszálljak a Bitcoinba"
A többi kriptovalutáról nem is beszélve. Még mindig a geekek + erre hajlamosak + "gyorsan meggazdagodni vágyó tökmindegy mibe fektetek" emberek mulatsága ez, messze nem annyira elterjedt még mint amennyire lehetséges lenne.

Amúgy én továbbra is furcsának találom, hogy még senki sem ugrott rá arra hogy a kamukirály USDT helyére tényleg olyan kriptopénzt vezessen be ami 1:1-ben fedezve van az adott ország valutájával.
Szerintem elég jól lehetne kaszálni, én az Usánka helyében már rég megléptem volna.
Pörögne rendesen a dollár, és az ahhoz köthető coin.

[ Szerkesztve ]

●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.