Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-12-01 16:34:44

LOGOUT.hu

"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2021) #27441408 válasza W666W (#1932) üzenetére


#27441408
törölt tag

bocsi de ne feltételezd már az emberről hogy csak úgy kiszorít magából 32 ezer forintot.....

lehet hogy te multimiliomos vagy vagy a nagyapád az de a mai gazdasági helyzetbe én ilyet azért nem mondanék ilyen bátran hogy szoritson ki magábólk ennyí pénzt. Újságja se mindenkinek van attól mert te előfizető vagy miért olyan természetes hogy másnak van ? PL nekem sincs mert holtra nem érdekelnek a számítógépes újságok.

A többi mondókáddal egyetértek de ez mellett hogy szoritson ki nem kevés pénzt magából nem bírtam elmenni. Tudomásul kel venni hogy a mai világban az ermberek 85-90%-ának nem legális oprendszee van.

Amúgy az oprendszeren kívül bármit meg lehet oldani FREE-be . Nekem ingyenes az xp-n kívül mindenem beleértve a védelmi szoftvereket is.

Hogy a témához is szóljak.

és ez most mkindenkihez szól már:

A CIS vírusírtója akkor is hatásos ha néha az ember khm,... elevickél ? (nem keygen oldalakra ... mert ott szerintem semmi se véd)

Avast lecserélésén gondolkodom a komplett CIS -re de valahogy az avastba jobban bízom mint a CIS vírusírtójába bár a tűzfalukat évek óta gyűröm az remek termék.

köszi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.