Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz AAtt1la #10577 üzenetére
Szintén egyetértek vele. Nem is értem, hogy ezt az egészet hogy gondolták. Utána meg megy a nagy csodálkozás, hogy elégedetlenek a játékosok, egyre kevesebben indítják el a programot, nem jók az eladások stb.
Nem csoda, amikor konkrétan az első trailer óta hibát hibára halmoznak... És ami jól működik azt is elcseszik pár játékos miatt, akik úgyse fognak sokat játszani vele, de cserébe azokat, akik pedig sok-sok órára terveznek kvázi jól szembeköpik és semmibe veszik azt, hogy ők mit akarnak.
Ha így folytatják, akkor ez az egész halálra van ítélve. Pedig simán lehetne még belőle az egyik legjobb Battlefield. Csak a mentalitáson kellene csiszolni és példát venni pl a videóban elhangzó Rainbow Sixről.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Szerintem a Core CQ sem olyan mint régen. Most vagy az van, hogy hiába választom, hogy Core CQ-ra dobjon és nem arra rak, ha sokat kell várni vagy nem tudom. De láthatóan romlott a K/D és nehezebben lövök le másokat egy csomószor.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz guftabi96 #10601 üzenetére
Ezt majd (ha) megkapjuk akkor is csak az ünnepek után, most elsősorban az a céljuk hogy akik újak vagy ügyetlenebbek azoknak ne az uninstall legyen az első dolguk pár kör után mert nincs sikerélmény...
"So, why change TTK now? The intent came from us observing that new players are having a very hard time with the game compared to our core players, and we wanted to see if we could improve this over the holidays so more players can have a great time."
Nem véletlenül nyúltak bele az egyetlen jó dologba.
"we see from our game data that the wider player base is dying too fast leading to faster churn - meaning players may be getting frustrated with dying too fast that they choose not to log back in and learn how to become more proficient at Battlefield V. "
Ez utóbbi meg siralmas, hogy pont azokat nézik akik majd beletesznek pár órát mivel ugysem fognak játszani a változtatások ellenére sem mivel a skill az vagy van vagy nincs.
EA biztos kiakadt a számokon és ezért kúrogatja a Dice-t.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Sayiid919 #10604 üzenetére
Én azokra az adatokra lennék nagyon kíváncsi amiből ezt leszűrték!!
(ez inkább csak sírós feedback-ek + EA nyomás miatt történt szerintem)
Kétlem hogy 80-90%-a a játékosbázisnak durván 1K/D alatti lenne hogy ennyire bele keljen nyúlni, sztem simán megvan az átlagnak a ~2 vagy efelleti... így meg semmi nem indokolná a kavarást. (azaz de, az eladások h minnél többen vegyék meg. $$$$$$$$$$$$ )A veteránok tudnak alkalmazkodni , annak ellenére hogy xar a változtatás emiatt sem félnek h azokat elveszítik szerintem. Majd elmúlik a rossz szájízük...., biztos így vannak most vele.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Options menübe az About alatt a Game Data share-t ne kapcsoljátok ki mert különben nem fogja számolni a statot , én anno valamiért kikapcsoltam és pár napja vettem észre hogy bftracker-en nem találom magam és az eredményeket
(alapból be van amúgy kapcsolva)[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Cseri0058 #10585 üzenetére
És nyertetek?
Tegnap volt egy srác, folyamat egymás ellen mentünk és ilyen 6-9 es KD-ja volt minden körben persze az élen. Egyszer számomra érdekes módon szedett le aztán beírtam neki hogy nice, erre meg leoltott hogy OWNED XD
Aztán megkérdeztem ha ma már nyert e egyáltalán mert zsínórba a 6. Lose -t kapta tőlünk
Azt a raget láttad volna!!
Sztem innen is láthatta valaki mivel sok magyar volt fent -
Robi BALBOA
őstag
Üdv,
Tudom a mentési probléma nem mai dolog, meg már elvileg megoldott.
Viszont nálam olyan van, hogy a beállításokat elmenti, de a single player pályákat mindig előlről kezdeti, pedig előtte még írja is, hogy mennyi feladat van belőlle megcsinálva.A mentési problémás fájlt már régen átneveztem ügy.
Másnál is előferdül ez vagy csak engem szívat?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
törölt tag
válasz Pro!Petya #10603 üzenetére
Szia!
Szerintem itt nem arról van szó, hogy egyesek ügyetlenebbek. Veterán bf fanok is panaszolják a hibákat. Én úgy vettem ki az írásokból, hogy vannak régiók, ahol jól megy a játék, elégedettek az emberek és vannak olyan területek, akár egy országon belül is, ahol nagy bajok vannak. Nem panaszkodni akarok, csak szeretném a másik oldalt is bemutatni. Egy-két példát írok, amik rendszeresek nálam, de a haveromnál, aki 200km-re lakik nem fordulnak elő:
- a pálya bármely részén, akár a szélétől egy lépésnyire is képes a hátam mögé rakni egy ellenfelet, de volt hogy egy egész squad spannolt mögém. Hangsúlyozom, hogy akár a pálya legszélén is előfordul.
- öt lépés távolságról hátulról két fejlövést adok le sniper puskával, majd megfordul a delikvens és lelő 75%-os életerővel
- a pálya másik feléről leszednek a legótvarabb pisztollyal, én úgy szoktam érezni és hallani a fülesben, hogy csupán egy golyóval
Ezek a dolgok minden meccsen előfordulnak nálam, kivétel nélkül. Ezzel szemben a bf3 és bf4 nagyon jól megy.
Tudják a fejlesztők is hogy még nem tökéletes, ezért állítgatnak a játékon. Mondjuk, nekem eddig mindig csak rosszabb lett minden frissítéssel. Legjobban az open beta futott, ott nem voltak ilyen furcsaságok.
-
venom8888
őstag
Mikor jon valami eremleges update palya,es fegyverzet szinten? Mert idaig amit ingyen adtak, kb anyit is ert. Ertem ez alatt a fegyvert,es a fejest.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz #08205824 #10609 üzenetére
Mi csak a TTK-s változásról beszéltünk, a bugos rész engem hidegen hagy előbb utóbb ugy is lesz rá javítás.
Tudom miről beszélsz...., nekem konkrétan már 3 cimbim nem játszik a játékkal mert ők sokszor haltak plusz állandóan akadt valami bug v crash stb.
(El tudom képzelni ha a játék sem megy akkor ezek a hibák még jobban szúrhatják az ember szemét) Discordon már idegesítő is volt hallgatni hogy állandóan ment a pityogás h ez szar, az szar, pénzkidobás és a többi. Szerencsére én is másik táborba estem szval kb egy kezemen megtudom számolni a bugokat amivel találkoztam de egyik se olyan volt hogy akadályozott volna a játékban. Akadt random crash is de miután megtaláltam a megoldást utána az is megszűnt (egy reg keyt kellett törölnöm és a MS Visual C++2017-et ujrarakni)
Sok esetben a netcode és a játékosok közti latency-k + a netkapcsolatok stabilitása tudnak furcsaságokat produkálni, PL ha későn és egyszerre kapod meg az adatokat vagy csomagok maradnak ki stb stb.
Szóval míg a másik oldalon folyamatosnak tűnik minden addig lehet nálad csak a töredéke jön le ezért is hallhatod csak hogy egy golyótól haltál meg és hasonló dolgok, visszafelé is. -
CptAdamica
veterán
Tudtátok, hogy tank felső lövészként belehet húzódni az x-el?
Megyen!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz #08205824 #10609 üzenetére
+1
"- öt lépés távolságról hátulról két fejlövést adok le sniper puskával, majd megfordul a delikvens és lelő 75%-os életerővel
- a pálya másik feléről leszednek a legótvarabb pisztollyal, én úgy szoktam érezni és hallani a fülesben, hogy csupán egy golyóval"Ezeket már én is tapasztaltam.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Pro!Petya
addikt
válasz CptAdamica #10612 üzenetére
Nem
Ha kénytelen vagyok tankra spawnolni mert mondjuk értelmes Objective közelében van akkor is az első dolgom kiszálni belőle -
NY_A
őstag
Eddig elvétve fordult elő, de most már egyre sűrűbben dobál ki a játék. Pár másodpercre kifagy, és aztán az asztal fogad. Van erre valami voodoo varázslat, vagy csak simán morzsoljak játék közben rózsafűzért? Ti is küzdötök ezzel?
-
milan18
aktív tag
Van már valami infó, hogy lesz e Csendes Óceáni front a játékban?
-
Marmonkanna
tag
Kérdés a fullra fejlesztett tankosokhoz:
ha pl a valentine-on megveszem az apcr lövedéket, akkor onnantól csak azzal lő, vagy az egy plusz "funkció", és lehet váltogatni az alap meg a páncéltörő lövedék között? -
ForRedGlory
félisten
Nem úgy volt, hogy fedezéket fog kapni? Vagy ez a fedezék?
Más: Nálam ismét tökéletesen fut, sem lag, sem fps drop... Remélem több patchet ki sem adnak.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz ForRedGlory #10618 üzenetére
Ilyenről nem volt szó, de tudjuk jól, hogy ez még édes kevés.
Kellene valami páncél meg a régi supression, de valószínüleg ez se lenne teljesen elég.All fiat goes to zero.
-
Aventador91
őstag
megint mit basztak el? pár napja volt egy kis update amit letöltött a bf, azóta 60-70 fpsem van full low-on. addig városi pályákon is 80-90 alá nem ment.
délután játszottam, még jó volt, másnap meló után updatelt aztán már élvezhetetlen fos volt. nem azért játszottam low grafon hogy ennyi csak ennyi fpsem legyen..
megint kezdik azt mint bf1nél hogy folyamatosan butítják hogy rákényszerülj a gép upgradere?
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz Marmonkanna #10617 üzenetére
az egy plussz lövedék, asszem 10et kapsz belőle. viszont 4 lövéssel kinyírod a tigrist is
-
CptAdamica
veterán
válasz ForRedGlory #10623 üzenetére
Szerintem én voltam, volt egy hír, hogy kapnak páncélt, de úgy látszik, hogy nem lett belőle semmi.
Megyen!
-
Atla
senior tag
Nem. Ez hasznos, mert mindig kilönek, ha fent vagyok.
-
Lendova
őstag
válasz IntelKiller7 #10628 üzenetére
Eddig csak a fegyverről lehetett lecsúszni, nem? Az pedig megvehető Company Coin-ból.
All fiat goes to zero.
-
törölt tag
Szerintetek a havas hegyvidéki pályán életszerű a 91/9 és a 69/0 eredmény?
-
veterán
válasz Aventador91 #10636 üzenetére
100 KILLS IN 1 GAME - BATTLEFIELD 5
Na jo de shroud 240hzen tolja , es ez a munkaja , napi 12orat jatszik evek ota. Nemhinnem ,hogy egy atlag ugyes jatekos gyalog akar 60+ killt csinaljon. -
gabor7th
addikt
Nyáron bemutatták a Battlfildet és sokan útálták a trailert. Azóta az EA elvesztette a részvényei értékének felét körülbelül. Itt egy elemzés, hogy bár ebben a Battlefield nagy szerepet játszik mi még a gond.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
viking_arc
tag
Másnál is bugos? Tides of War Look Up glitched
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
Joccc07
addikt
válasz viking_arc #10642 üzenetére
Nekem se adja be. Pedig tegnap 4x is le lett hívva. Azt semmi. Hagytam is az egészet.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
atee
őstag
válasz abridabri #10638 üzenetére
BF4 ben annó többször is volt 100+ os köröm. Igaz only pistol szerveren
Annyira rá voltam kattanva, hogy csak azt toltam.
Egy olyan játékos akinek tényleg csak ez a dolga. Annak simán összejöhet.
Biztos vagyok benne, hogy ha lenne napi 8 órám játszani akkor pár hónap után rendszeresen jönnének ilyen számok.
Sajnos már hetente sincs ennyi időm rá.D-day 2002-01-04 01:54
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
meglepően jól fut a játék, High beállítások mellett (Lenovo Legion Y520 - i5 7300HQ, GTX1050 4GB, 8GB), egy grafikai hibát mégis felfedeztem. A növények, virágok, lombjain, levelein állandó vibrálás, villódzás látható, ami annyira nem zavaró, de mégis negatív jelenség, elképzelhető, hogy valami beállítás kikapcsolása megoldaná. Valaki tapasztalt már ilyet?
Válaszotok előre is köszönöm! -
huby80
senior tag
válasz Pendragon911 #10647 üzenetére
mikor forogsz jobbra balra akkor csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest