Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-10 14:30:31

LOGOUT.hu

A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14063) Synthwave válasza Agostino (#14046) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Az a baj, hogy annál pontosabban nem tudom körülírni, minthogy íves legyen és ne legyen benne éles törés (vagy jól látható recék, esetleg hiányzó "darab"),ill. hogy a feje búbján egy picit sötétebb kontúr kellene. :S A "gond" ott kezdődött, hogy valamivel szélesebb volt a teljes kép, mint amilyen kellett volna, hogy legyen és fodrászhoz kellett mennie. :)
Nem tudom, hogy nagyban hogy néz ki; lehet, hogy csak a méret miatt jönnek elő ezek a dolgok. (Jobb lett volna egyébként, ha nagyobb felbontású a kép?) Amúgy nem kell vele ám sietned, csak szépen, nyugodtan, ahogy csillag megy az égen. : )

:R :R

Geller_1972: Már 4 teljes napja? ;] :D Én még március közepén kérvényeztem (pont a változtatások előtt, szóval az időzítésem remek volt, mint mindig : ) ) és 3 hónap elteltével került terítékre, mégsem fordulok be. Mert nincs rá okom. Nekik is van más dolguk és csak SZÍVESSÉGET tesznek azzal, hogy vesződnek az arcképeinkkel (helyettünk), szóval igazán mutathatnál több megértést/türelmet. No offense.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.