Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6339) emmm válasza Csiga85 (#6336) üzenetére


emmm
senior tag

Mikor kezdtétek el adni neki éjszaka a teát? A csipkebogyót írtad 2 hónaposan, de nem világos, hogy az őszibarackosat is akkor, vagy már korábban.

Hol szültél, hogy ennyire negatív tapasztalataid vannak? Mi az Uzsokiban voltunk, egy hónapja, itt Pesten, de pont hogy nagyon normális volt mindenki. Feleségem is császáros lett végül, de aznap este már volt teje, viszont éjjel adtak simán tápszert, ha kicsoszogott érte a nővérkéhez.

(#6340) DeFranco

Igen, tök jó dolgokat írsz, pont meséltem páromnak is, de kb. így csináljuk mi is. A trükköket időnként variáljuk csak, pont a leírtak miatt.
Amúgy eszembe jutott rólad tesóm, náluk is ugyanez volt, a végén ágyba lett szoktatva. Az unokahúgom most lesz nemsoká 5 éves, talán 4 éves kora körül sikerült leszoknia arról, hogy az anyja átjárkál hozzá és vele alszik. Rettentő ordítós gyerek, de szépen lassan helyreállt a rend. Őket is szidta mindenki, sokszor én sem hittem el, hogy ez van és kész, aztán láttam magam is. Egyszerűen van az a pont, amikor nem tudsz mit csinálni, vagy kinyírsz valakit, vagy engedsz és vége.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.