Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38646) #79335424 válasza Melack (#38642) üzenetére


#79335424
törölt tag

A külföldet most kihagyom. Az ország egy és kétszámjegyű útjain már elég jól tájékozódom, ez a munkám. Nekem az a tapasztalatom, hogy ez az online navi szép elmélet, csak ahol nekem szükségem lenne rá, ott gyakori a nethiány. Tudom, van offline letöltés, de az nem lehet állandó megoldás. Az adott szituban meg egyáltalán nem megoldás. Arról nem is szólva, hogy a személygépkocsi számára a jármű. Én viszont néha 40 tonnás vagyok és 4m magas.
A Waze -t is használtam régebben, jópofa volt városban, de inkább csak az infók miatt. Néha nagyon vad dolgokat talált ki (pl. északi irányban haladva, forduljak balra a budai rakpartról, az Erzsébethíd melletti "menekülőn". Na, abból lett volna ügy! :) ). Ha terveztem egy útvonalat mondjuk Budáról Budára, akkor bármit állítottam be, kaptam teljesen irreleváns infókat is (pl. X. ker. -i útfelbontás). Ezt már javították azóta?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.