Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138251) kiraly.andra válasza darvinya (#138238) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Korábban azt írtad, hogy "Így email-be g.drive-ból beillesztett link-et a gmail megjeleníti, ha fogadó fél gmail-es és már egyszer bejelentkezve meglátogatta Te g.drive -odat.", de ezt továbbra sem tudom értelmezni.

Rendszeresen használom a Drive-ot email-en keresztüli megosztásra, és épp ezért nem értem, ami írsz. A Drive-ról lehetne csatolni is, de én mindig csak linket kérek, az kerül az általam írt levélbe. Elküldéskor a Drive rákérdez, hogy tényleg bekapcsolja-e a linkmegosztást, és ha igent mondok, akkor a fogadó fél meg tudja nézni az adott fájlt, függetlenül attól, hogy Gmail fiókja van vagy bármi más. Ezért nem értem, mit értesz az alatt, hogy "ha fogadó fél gmail-es és már egyszer bejelentkezve meglátogatta Te g.drive -odat.".

Azt sem értem, mire gondolsz a "email-be g.drive-ból beillesztett link-et a gmail megjeleníti" mondatrész leírásakor. Mi az, hogy megjeleníti? Előnézetet ad hozzá? Ilyet még én magam sem látok az elküldött levélben, pedig én aztán tényleg be vagyok lépve a saját Drive fiókomba ;-))

Mi az, hogy bejelentkezve meglátogatni valaki más Drive fiókját? Miért volna erre szükség, hogyan és mikor történne ez meg? De mondom: még csak Google fiók sem kell ahhoz, hogy valaki megnézhessem egy általam megosztott Drive anyagot.

A PDF megjelenítő alkalmazásnak továbbra sincs itt értelme, hiszen ahogy írtam, nem kínál fel ilyesmit a Gmail, akkor rákattintok a levélben lévő (PDF fájlhoz tartozó) linkre.

:a:

(#138252) kiraly.andra válasza svgyula (#138239) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Nem volt szó csatolásról, így nem érdekes a fájlméret. A megosztani kívánt anyag eleve a Drive-on van, és a levélbe csak a linkje kerül. Tudom, hogy engedély kell a megtekintéshez, ez a kérdés fel sem merült. PC-n hosszan nyomni a küldésre?! Ilyet életemben nem hallottam még, de soha nem is volt rá szükségem ahhoz, hogy sikeresen megosszak egy fájlt.

A Drive-ról megosztott fájl megtekintéséhez nem kell belépni sehova, Google fiók nélküli címzett is meg tudja azt nézni. Ezt rendszeresen használom, de most ismét kiprobáltam gyorsan a munkahelyi email címemmel. A levélben érkezett linkre kattintva a megosztott PDF megjelenik a böngészőben, bármiféle belépés nélkül.

A WPS Office (vagy egyéb) PDF megjelenítőt továbbra is hagyjuk, azok használatára jelen esetben nem kerül sor, az Android Gmail nem kínálja fel ezeket lehetőségként (Adobe Acrobat Reader, Foxit PDF Reader Mobile kíváncsiságból kipróbálva).

:a:

(#138253) Somatom válasza kiraly.andra (#138252) üzenetére


Somatom
veterán

Érdekes témakör. Anno, még PC -n létrehoztam egy mappát a Gdrive -omon, amire beállítottam a "link birtokában bárki hozzáférhet" jogosultságot, ami a mappán belüli összes tartalomra is vonatkozik. Solid Explorer Classic -kal ebbe a mappába másolom a megosztandókat. Aztán hosszan nyomás a fájlon, a felugró ablakban három vonalra bökés, majd "hivatkozás címének másolása". Ezt vágólapról bárhova beillesztve (e-mail, fórum, stb.) működik a linkelés, a címzett a mappa jogosultságai szerint használhatja. Nem tudom, hogy mi lenne, ha mások lennének a mappa jogosultságai.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138254) svgyula válasza kiraly.andra (#138252) üzenetére


svgyula
addikt

Ugye érzed az iróniát abban amit leírtál? Na meg a hozzá nem értést is ugye? Te tárosz egy file-t egy szerveren valahol a világban. Ezt ugye felhasználó névvel, jelszóval, védesz! Elküldesz egy linket, amitől azt bárki megnézheti anélkül, hogy belépne oda ahol a file található??? Na ez jó még mindig röhögök rajta............... :DD :)) Ezt valahol az ezotéria határait súrolja! Az elküldött linkel megadod a helyet, a file nevét és a hozzáféréshez szükséges nevet és jelszót. Enélkül soha senki nem olvasná/töltené az ott tárolt file-kat.

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138255) Aurig@ válasza svgyula (#138254) üzenetére


Aurig@
őstag

Pedig jól írja!

Most próbáltam ki: a Drive-on van egy csomó dolog, amiből egy képen jobb klikk megosztó link létrehozása. Kimásoltam a linket, amit elküldtem a céges mail címemre, ami nem gmail-es cím, hanem céges ".hu" végződésű. Utána beléptem a céges felhasználónevemmel és jelszavammal a céges fiókomba, az ott lévő Drive által létrehozott, linkre kattintva simán meg tudtam nézni a képet. Úgy, hogy semmi köze nincs a céges dolognak a Drivehoz.
Próbáltam pdf-el, azzal is működik!

[ Szerkesztve ]

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#138256) svgyula válasza Aurig@ (#138255) üzenetére


svgyula
addikt

:N

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138257) gojko.m válasza crok (#138249) üzenetére


gojko.m
senior tag

Köszönöm a magyarázatot! Először (a Split APKs Installer telepítését megelőzőleg) próbáltam egy mappába kicsomagolni az .apk fájlokat és külön-külön telepíteni. Persze nem ment, hiba üzeneteket kaptam. :) Az általad leírtak alapján már kezd érthetővé válni, hogy miért.

(#138258) Fall-N válasza Aurig@ (#138255) üzenetére


Fall-N
veterán

Meg kell adni a Driveon a jogosultságot, hogy osztható legyen a tartalom az adott mappára, amiben van. Anélkül más nem tudja megnyitni.

(#138259) csipuka válasza Fall-N (#138258) üzenetére


csipuka
senior tag

File-t is meg lehet osztani linkkel, es nem kell authentikacio hogy megnyisd.
Meg is jelenik a file mellett egy kis ikon 2 fejjel, az jelzi, hogy meg van osztva.
A konvtarat nem kell megosztani, es mas elemet nem is latnak a konyvtarban.

(#138260) kiraly.andra válasza svgyula (#138254) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Fogalmam sincs, mi történik a háttérben, amikor egy publikusan megosztott Drive linkre kattint valaki, ehhez valóban nem értek.

De amikor azt írom, hogy "a Drive-ról megosztott fájl megtekintéséhez nem kell belépni sehova, Google fiók nélküli címzett is meg tudja azt nézni.", akkor 100 emberből 99,45 tudja, hogy ez mit jelent: azt, hogy nem jelenik meg egy beléptető ablak, nem kell megadni nevet és jelszót, sőt még Google fiók sem kell a megosztott fájl eléréséhez.

Ha eközben meg is adtam a felhasználónevet és jelszót, az nem szó hétköznapi értelmében történik, nem úgy, ahogy arra bárki értelmes ember gondolna.

De ez az egész téma csak egy vékony mellékszál, amelynek már semmi köze az Androidhoz, sem az eredetileg leírt problémához, így részemről befejezve.

:a:

(#138261) darvinya válasza kiraly.andra (#138251) üzenetére


darvinya
titán

Próbálom érthetően leírni, de nem könnyű.

Azért írtam, hogy bejelentkezve látja.
Mert a két fiókot összekapcsolható, s megosztott file-t, ha akarja saját fióktárolóhoz rendelheti.
Érthetőbben lesz egy saját látszat másolata a fiókjában, ám ez fiókja tárolójának mértékét nem csökkenti.
Mivel az eredeti file-t nem birtokolja, s mikor a birtokos törli a file-t, akkor nála is eltűnik.
Mert ez egy megosztott file, aminek birtokosánál van előnézeti képe, ami megjelenik megosztottnál.
De az előnézeti kép, nem maga file összes tartalma, csak egy „könyvborító”.
Magát a file megnyitásához, kell letöltő és megjelenítő app-ra (pl: amit írtam Adobe PDF reader, vagy…)

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#138262) Aurig@ válasza Fall-N (#138258) üzenetére


Aurig@
őstag

Nem kell megadni, elég egy megosztólinket létrehozni!
Működik, kipróbáltam! Nem értem miért kell értetlenkedni!
Ahogy írtam Drive által létrehozott linket küldtem Gmail-ről cégesre, aminek semmi köze a Drive-hoz és tökéletesen működik. Sőt le is lehet tölteni a fájlt, törölni viszont nem lehet. Így szoktam sógoréknak, gyerekekről készült videókat átküldeni. Egy-két giga körül szokott lenni. Drive-ba fel, megosztólink létrehozása, levélben el, Ő letölti, megnézi.

Semmilyen fiók ninncs összekapcsolva.

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#138263) WhiteWalker válasza Aurig@ (#138262) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Én is így szoktam drive-ról megosztást küldeni , évek óta használom .
Az adott dolognak kreál egy megosztó linket és pont. Elküldöd , és ennyi. Nem kell az illetőnek semmilyen regisztráció, hogy megnézze.

Sőt , akár mappát is lehet megosztani , szerkesztő joggal ...

Nem vágom mi ebben a bonyolult , hogy napok óta errő megy a diskurzus :D

Nem pont neked szántam , inkább az itteni gondolat menethez illesztve.

(#138264) Aurig@ válasza WhiteWalker (#138263) üzenetére


Aurig@
őstag

+1, Ennyi!

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#138265) Teodor52


Teodor52
senior tag

Sziasztok!

Egy kis infóra lenne szükségem!

Viber alkalmazást nem rég telepítettem és az új sim kártyámon is csak 2 telefonszám van,mégis mikor mobilnetet bekapcsolom a viberen új üzenetet kapok xy nevű felhasználótól holott nincs is olyan név bejegyezve a telefon névjegyzékébe.

Hogy lehet ez?

(#138266) Tav-Csoves válasza Teodor52 (#138265) üzenetére


Tav-Csoves
őstag

Az új kártyád számát már más is használta régebben, ugyanis az előző tulaja hagyta eljárni a szerződést/vagy nem töltötte fel újra a kártyát, és a szám eladósorba került, és te vetted meg.

Megoldás:
Írd meg, hogy te nem vagy az ismerőse xy-nak, te más vagy már, aki megvette a telefonszámot a szolgáltatótól.

[ Szerkesztve ]

(#138267) Teodor52 válasza Tav-Csoves (#138266) üzenetére


Teodor52
senior tag

Okés,de a nevet aki ír nekem azt honnan tudja az én készülékem vagy a viber alkalmazásom, mikor elméletileg egy számot kellene csak, hogy feltüntessen,mint mikor hív valaki egy adott számról, kimutatja a telód, de nincs név mellette mert még nem mentetted el a névjegyzékbe?

(#138268) nyisziati válasza Teodor52 (#138267) üzenetére


nyisziati
veterán

Nálam a Viber a Facebookról veszi a kontakt adatait, ahogy észrevettem.
Kivéve, ha a telefonkönyv mást tartalmaz, mert először onnan nézelődik, ha ott nincs semmi, akkor FB.

(#138269) Teodor52 válasza nyisziati (#138268) üzenetére


Teodor52
senior tag

Nincs facebook a google szinkronizálás is kikapcsolva.

(#138270) prolad


prolad
őstag

Sziasztok

8-bit stílusú óra és battery widgetet keresek, tudtok ilyenről? Play storeban nem sok minden találtam, azok is már régi+fizetős appok kevés értékeléssel, minimális funkciókkal (nyilván ilyen felhasználásra nem is kell sok minden, de némi testreszabhatóságnak örülnék). PixBit-et próbáltam, abban sok minden van, csak pont ez a 2 dolog nem. Vagy egyszerűbb, ha KWGT-vel megcsinálom magam?

(#138271) justmemory


justmemory
senior tag

Sziasztok!

Tudtok olyan fotós app-ot, aminél manuálisan lehet állítani a fókuszt...? Magyarul be tudom állítani manuálisan, hogy a lehető legközelebbi pontra fókuszáljon (ne keressen ott semmit, csak állítsa be a kamera fókuszát) - pl. 5 cm, vagy ami a telefon kamerájának minimuma.
Fel van telepítve a Manual Cam Pro is, de annál sem találok ilyen opciót...

Köszi!

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#138272) kaciokos válasza Teodor52 (#138269) üzenetére


kaciokos
őstag

A Viberben megadhatod, hogy téged hogy hívnak, valószínűleg a másik fél megdata, ezt az információt szerintem az üzenettel együtt megkatad.

(#138273) zsoltip


zsoltip
őstag

Üdv Fórumtársak,
Android 9-en vagyok, EMUI 9.1-gyel.
Böngészőben (Chrome, Firefox) lévő cikket felolvastatni (TTS) a Talkback-kel, vagy más kvázi Android alapelemmel lehetséges, csak nem jövök rá?

(#138274) inci67


inci67
tag

Helló. Hogyan tudom az androidos telefonomba, a torrent programba azt beállítani, hogy az SD kártyára mentse a letöltést? Köszi.

(#138275) Keraa


Keraa
aktív tag

Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan zárképernyő app-ot ami váltogatja a képeket (saját mappában lévő saját képeimet)?
(olyasmi mint a Huawei-nek a "Magazin feloldás"-menüpontja...csak az sajnos élő FŐKÉPERNYŐ háttérképpel nem működik eggyütt)
Előre is köszönöm!

(#138276) kaciokos válasza inci67 (#138274) üzenetére


kaciokos
őstag

Ez attól függ, melyik programot használod torrentezésre. Ha megmondod, talán lesz olyan, aki ugyanazt használja, és tud segíteni.

(#138277) Teodor52 válasza kaciokos (#138272) üzenetére


Teodor52
senior tag

Nem az üzenet tartalma foglalta magába a feladó nevét, hanem külön megjelenítette a viber, hogy ki küldte milyen névvel az üzenetet.

(#138278) kaciokos válasza Teodor52 (#138277) üzenetére


kaciokos
őstag

Igen, pont erre céloztam én is, hogy a két Viber kliens közti kommunikációba belefér nem csak a feladó telefonszáma, hanem a neve is.

(#138279) Teodor52 válasza kaciokos (#138278) üzenetére


Teodor52
senior tag

Rendben van,köszi az infót!

(#138280) Nordik


Nordik
őstag

YouTube Vancedet hogy tudom beállítani, hogy amikor chromebol keresek rá egy videóra és onnan indítom akkor alapból az induljon?

(#138281) Nordik válasza Nordik (#138280) üzenetére


Nordik
őstag

A másik, hogy feltétlen tiltani kell a gyári youtube appot vagy működnek egymás mellett is? Nem találtam leírást erről, ahol ezt kijelentik. Esetleg elég csak tiltani, hogy ne frissuljon?

(#138282) Viktor0610 válasza Nordik (#138281) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem zavarják egymást.
Én mondjuk, fel sem telepítettem a sima YouTube appot. :DDD

Az alértelmezésre állítsd be alapértelmezettnek, mikor rákérdez, mivel nyitnád meg a YT-videót.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#138283) Nordik válasza Viktor0610 (#138282) üzenetére


Nordik
őstag

Régebbi hszeket olvasgatva az volt ajánlott, hogy tiltani kell a gyarit de lehet már jól megférnek egymás mellett. :) Mondom nincs is írva sehol a Vanced oldalán.

Az a baj, mivel gyárilag telepítve van nem tudom teljesen eltávolítani, csak ugye a frissiteseit. Mondjuk engem nem zavar, csak nehogy egy frissitesnel kinyirja a Vancedet.

(#138284) Nordik válasza Nordik (#138283) üzenetére


Nordik
őstag

Rootolt készüléknél kell csak teljesen eltávolítani és tiltani a frissítéseket a gyári appnal. Közbe megtaláltam az infót. De ez már nem ide tartozik, elég is. :)

(#138285) kovisoft válasza justmemory (#138271) üzenetére


kovisoft
őstag

Az Open Camera tudja a manuális fókuszt, ha engedélyezve van a beállításokban a "Use Camera2 API" (és a készülék is támogatja).

(#138286) mihal


mihal
tag

Sziasztok!

Van 1 ilyen tablet, amiről leszeretnék törölni néhány gyári alkalmazást Debloatert használom, de nem látja a készüléket.
https://tablet-pc.arukereso.hu/selecline/883687-p418163170/#termek-leiras
Valaki tudna linkelni hozzá USB DRIVERT?
ARM CORTEX procis.

A válaszokat előre is köszönöm!

(#138287) Somatom


Somatom
veterán

Akció!
A HD Camera Pro most ingyenes.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138288) svgyula válasza mihal (#138286) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! A pc-hez nem kell driver DE! be kell kapcsolni az USB hibakeresést a tableten. Ha nem találod a menüben akkor a beállítások-"telefonról"(vagy valami hasonló)-build szám. Erre addig tapizol(8-10) amíg kiírja "mostantól ön fejlesztő". Visszalépsz eggyel és a fejlesztői menüben bekapcsolod a fent leírt opciót. Ezzel már látni fogod DE! root jogosultság nélkül a hozzáférés korlátozott lesz!

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138289) B. Tamas válasza zsoltip (#138273) üzenetére


B. Tamas
aktív tag

Kollégám ezt a progit használja napi szinten felolvastatásra: Voice Aloud Reader

[ Szerkesztve ]

Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

(#138290) domerator válasza Somatom (#138287) üzenetére


domerator
veterán

Koszi, leszedtem. :R

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#138291) zsoltip válasza B. Tamas (#138289) üzenetére


zsoltip
őstag

Köszi.
Igen, magam is a @Voice Aloud Reader nevű appot telepítettem először. Majd a letisztultság és optimalizáltabb működés miatt most váltottam: T2S
Eddig patent.

(#138292) kaisers


kaisers
aktív tag

Sziasztok!

Eddig Outlook levelező alkalmazást használtam, de az utolsó frissítések óta elindul és azonnal le is áll az alkalmazás.
Próbáltam mindent úgy gondolom.
Emiatt azt gondolom ezt el kell engedni egy időre.

Tudtok olyan email alkalmazást, ami állandó szinkronizálás bekapcsolás nélkül (csak az Outlook jött - céges, a többi nem érdekel az elég manuálisan, ha frissül) jelzi az emaileket?

[ Szerkesztve ]

(#138293) Keraa


Keraa
aktív tag

Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy olyan zárképernyő app-ot ami váltogatja a képeket (saját mappában lévő saját képeimet)?
(olyasmi mint a Huawei-nek a "Magazin feloldás"-menüpontja...csak az sajnos élő FŐKÉPERNYŐ háttérképpel nem működik eggyütt)
Előre is köszönöm!

(#138294) B. Tamas válasza kaisers (#138292) üzenetére


B. Tamas
aktív tag

Miért nem teszed vissza a legutolsó jól működő változatot? 1-2 frissítést kihagysz aztán újra bepróbálkozol.
Itt megtalálod

[ Szerkesztve ]

Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

(#138295) B. Tamas


B. Tamas
aktív tag

Előre is bocsi a kezdőnek tűnő kérdésért, de adott topikon belül hogy a manóban tudok keresni? Érdekel, hogy egy bizonyos appról esett e már itt szó, de nem akarnék átnyálazni sokezer Hsz-t.

[ Szerkesztve ]

Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

(#138296) crok válasza B. Tamas (#138295) üzenetére


crok
Topikgazda

Ha prohardver.hu alól írsz akkor jobb felül van egy "gyorskeresés itt" szövegbeviteli mező, vagy mellette ha legördíted az opciókat akkor van részletes keresés is (mit, mit ne, felhasználóra szűrés, etc).

Ha a lapcsalád más oldalait használod (itcafe, mobilarena, etc.. a reszponzív felületet) akkor jobb felül van egy kis nagyító gomb, az a "gyorskeresés itt"

(#138297) B. Tamas válasza crok (#138296) üzenetére


B. Tamas
aktív tag

Köszi szépen, én itt a fórumon belül kerestem nem a lapcsalád fejlécében, azt meg se néztem gondolván, hogy az a cikkek közt keres. Még egyszer köszi. :)

Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

(#138298) Somatom válasza B. Tamas (#138297) üzenetére


Somatom
veterán

Ahol épp vagy, azon belül keres. Ha a fórum kezdőn vagy, akkor topikot tudsz vele keresni.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138299) B. Tamas válasza Somatom (#138298) üzenetére


B. Tamas
aktív tag

Rendben, köszönöm. Ezzel be is fejeztem az OFF-ot, ma is megérte felkelni, tanultam valamit. :)

Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

(#138300) Nimrod


Nimrod
addikt

Keresek valóban free, watermarkolás és rejtett költségeket bújtató videó szerkesztő progit Androidra (mert hát Androidod topicban mi másra...). Néztem, de a listában csak lejátszók vannak, illetve képszerkesztők. InShot-t használom, de ugye az nem teljesen ingyenes, watermarkol.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.