Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2874) Rdy2


Rdy2
csendes újonc

Sziasztok!

Tanacsot szeretnek szek vasarlasahoz kerni. 185cm magas 78kg vagyok es napi 6-8 ora otthoni hasznalatra keresek szeket. Munkahelyen Herman Miller van, az tokeletes, de hat ugye az ara...
Eleg hatfajos vagyok es utobbi idoben a nyakam is faj sajnos. Jelenleg ezt a szeket hasznalom mar vagy 5 eve: https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/7201SynUfo de utobbi idoben mar nem nagyon birok rajta ulni. Vhogy nyomja a combomat, a hatsomat, a kartamlaja is kikopott mar, szoval megszolgalt. Keret szekre kb 120k-150k kornyeke lenne (kicsit tudok feljebb menni ha vmi nagyon jot talalnek)

Ezekkel szemezek jelenleg:

https://www.irodabutik.hu/emagra-x5m-net-
Szimpatikusnak tunik, hogy halos, 5ev garancia es hogy eleg sokfele keppen szemelyre szabhato. Erdemes lenne ehhez aluminium labcsillagot +10k-ert?

https://www.irodabutik.hu/emagra-x4-tao
Hasonlo megfontolas mint az elozoek. Igazabol ki akarom mindkettot probalni, hogy melyik lehet a jobb, ennek szimpatiksuabb vhogy ranezesre a derektamasza, de nem tudom...

https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/SamuraiSzek/Samurai-S-3
Errol a markarol semmit nem tudok, minoseginek szamit? Arban annak tunik...

https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/Oklahoma
Ez egy kicsit "budget"-ebb kategorianak tunik, szerintetek tud annyit mint a fentiek?

https://www.irodabutik.hu/spinalis-ergonomic
Ez mar kicsit huzos arban es fogalmam sincs hogy hosszutavon ez a "spinalis" technologia milyen is. Ugy latom ennel nem allithato a kartamla sem a derektamasz magassaga? Ellensulyozza ezeket ez a fajta rugozo tech?

https://www.irodabutik.hu/ergohuman
Ez mar nagyon a max max arban nalam, de ha annyival jobb mint a tobbi, mint amennyivel dragabb, akkor hajlando lennek ra aldozni. Megerne?

Ezeken kivul tudtok mast ajanlani? Esetleg velemenyek a fentiekrol?

Koszonom a segitseget elore is! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.