Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3421) EkSYS


EkSYS
senior tag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Kérem írjátok le mit gondoltok, mit tennétek.

Több mint 14 éve vagyok tagja a Ph!-nak. Ez idő alatt számos üzletet bonyolítottam le mint eladó és mint vevő is. Soha semmilyen problémám nem volt, se másnak velem.

Tavaly nyáron eldöntöttem hogy lecserélem a telefonomat. Kinéztem egy S20+-t, korrekt áron volt. Egyeztettem az eladóval (Ph-s nickje: Klaudics) - volt vagy 30 pozitív értékelése és nem is 2 hete regisztrált. Gondoltam OK. Egyeztettünk, ő leírta hogy a telefon új, hibátlan mall.hu-s teher és tartozás mentes jogilag tiszta. Remek! Kérem. Megvettem, átvettem.Szla elektronikusan meg is jött. A telefon hibátlanul működött mind a két SIM-mel. Decemberig.
Egyszercsak kiírta hogy az egyik SIM csak segélyhívásra használható. Szervíz. Bevizsgálták, annyit mondtak hogy akkor most jó. Nem találtak hibát. Hmm..legyen. Csak működjön. Nem működött. Továbbra is ugyanez a jelenség az egyik simtálcába lévő sim-et nem engedi fel a hálózatra. Megint szervízben de most kicsit határozottabban , CSINÁLJÁTOK MÁR MEG! Budapestre fel, megnézték, visszaküldték, nincs itt hiba továbbra se. Ja csak annyi hogy az egyik IMEI -t a vodka letiltotta. Mi van ???? Én független telefont vettem. Hát mégse. Ezzel konkértan átvertek. Persze írtam Klaudics -nak, hívtam - "A hívott számon előfizető nem kapcsolható.." email semmi reakció és a Ph! ra is tavaly szept.8-án lépett be. Gondoltam megkérdem a számlán az eladót a mall-t hogy akkor ezt lszi megmagyarázni. Megtették. Ez a számla nem is az övék, ők tavaly nem is értékesítettek telefont. Vodka nem engedi rendezni a tartozást hogy felszabaduljon a teló. Tehát jelenleg -érdekes módon az egyik sim megy a másik nem. Több mint 200e ft.-os telefon.
Most kellett volna adásvételi szerződés tanukkal, meg hazugságvizsgáló vagy ott helyben ellenőrízni hogy a készülék nem kötött-e.
Esetleg e remek tagot (Klaudics) kerülje el mindenki , mert pórul járhat.
Vagy ha valaki ismeri kérem adja meg az elérhetőségét!

Eki - az eredeti

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.