Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1428) reelc válasza sherlock82 (#1427) üzenetére


reelc
veterán

"Múltkor belenèztem a pókember kèpregènybe, nagyon komolyan megvannak rajzolva a règiekhez kèpest."

Ezt én inkább úgy mondanám, hogy neked jobban bejönnek, mint az 1960-70-80-as évek rajzolóinak a munkássága. Vagy látszik, hogy fejlődött a nyomdatechnika. :)
De igen, volt egy nagy váltás. Lehet azóta több is, nem tudom.
A rajzolók és írók jönnek-mennek.

Ez szerintem inkább egyéni ízlés dolga, kinek mi jön be.
Amúgy nagyobb váltás az 1980-as évek végén történt a Marvelnél, jöttek fiatal nagyon tehetséges rajzolók, és a megugrott példányszámokból látszott, hogy nagyon bejött a (valószínűleg) fiataloknak. Itt, az X-Men v2 cím alatt az egyik bekezdésben össze van foglalva. Amúgy jó kis cikksorozat, sokat megtudtam az X-Men Chris Claremontos korszakáról.
Aztán ezek a nagyon tehetséges fiatalok el is húztak egész hamar saját kiadócsoportot alapítani (Image Comics, azon belül pedig a leányvállalatait ha így hívják... "imprint"-ek).

A fejlődés természetes dolog, megvan az igény az újra de a retrora is, a Marvel is kiszolgálja mindkét réteget. Pl. a régieket is nyomják újra kötetben nagyon régóta. Megvan rá a kereslet.
Pl. én is örülök a PPP szériának (a réginek és az újnak is), a különszámainak is, meg a jóval későbbi Hihetetlen Pókembereknek is. Így egyszerre több korszak jön magyarul.
Aki csak az egyiket szereti, annak is van lehetősége.

A Kingpin közzétette, hogy a PPP25-ön kívül miket nyomnak még újra.

A Garfieldből az első pár van még, meg később még pár. Igen, tök jó.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.