2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung smart tv firmware update probléma.

    Nem tudom találkoztatok e már olyan problémával, hogy a tv, firmware frissítése után mindig be kell írni a wifi jelszót.
    Sajnos nálam igen. Ha kikapcsolom a tv-t, majd visszakapcsolom, és mondjuk rá akarok menni a Youtube-ra, mindig kéri a wifi hálózat jelszavát. Beírom, minden rendben. De aztán valamiért elfelejti, ha kikapcsolom a tv-t.

    Van erre valami megoldás?

    sziku69 9 éve 17

  • 40 fok közelében.

    Kedves sorstársaim! Tegye fel a kezét, aki szintén közel volt mostanában a 40 fokos lázhoz.

    10 éve voltam utoljára ilyen beteg. Pár napja kezdődött, a hét elején. Dolgoznom kellett volna, de sajnos ez a nyavalya legyőzött. Azért még délután 3-ig tartottam magam. Tettem vettem a műhelyben, majd elmentem Albertirsára a dögnehéz korlátelemekért. Már régóta járok oda, de még sosem fordult elő, hogy ne tudtak volna segíteni a rakodásnál. Most igen. Segítség nélkül pakoltam az utánfutóra. Jobb hogy nem is tudtam, hogy akkor már nagyjából 39 fokos volt a lázam. Fél órás út után, mikor hazaértem, volt segítség a pakolásnál már. Alig vártam, hogy túl legyek rajta. Fájt minden tagom.
    Asszonykám hűtőfürdőt csinált, valami kapszulát tolt a számba. Aztán irány az ágy. Lázmérés. 39,2 fok.
    Ez történt pár napja. Azóta megszűnt a láz. Éjjel még volt hőemelkedésem, de ma reggelre már az is elmúlt. Most egy kicsit erősítenem kéne, mert hétfőn már ezerrel dolgoznom kell.
    A fiacskám szintén ebben a cipőben jár. Azzal a különbséggel, hogy egy-két nappal előbb kezdte. Pár nap hiányzás az óvodából még nem a világ.
    Nagyon sok ismerősöm jár hasonló cipőben.

    Mindenkinek jobbulást kívánok!!!

    sziku69 9 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.