2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Motorháztető zár probléma (és lemerült az akku)

    Szóval a következő a helyzet. Én most nem járulok hozzá a személyautómmal a CO2 kibocsátáshoz, ugyanis, nem indul, nem tudok kiállni sem a garázsból.
    1. Lemerült az akkumulátor. Ezt könnyen tudnám orvosolni, viszont most jön a második gond...
    2. A motorháztető zár nem nyílik.

    2004-es Ford Focus Fresh 1.4, benzines. Elöl a Ford márkajelzés elfordítható és mögötte található a zár. Elvileg egyszer balra fordítom a kulcsot a zárban, kipattan kicsit a tető, megfogom, aztán jobbra fordítom a kulcsot és nyílik. Kétszer már sikerült is nyitnom. Harmadszorra annyit produkált, hogy 90 fok helyett kb. csak 60 fokig fordul el balra a kulcs, nem kattan semmi.

    Állítóalag valami műanyag szerencsétlenség van a zárszerkezetben, ami elmozdulhat, eltörhet. Valaki, valami ötlet? Később jó lenne azért megmozdítanom a szekeret, ha már sajátom, és nemrég vettem.

    saja 5 éve 23

  • Klíma-sztrájk Budapesten

    Ma 9:30-tól 12-ig volt egy békés tüntetés a Batthyány-téren. Elmentem, kíváncsi voltam rá. Szerintem ennek van értelme, nem a politikai pártok veszekedésének. Indexen, hvg-n, hir24, egyéb híroldalakon sehol nem látom hatalmas betűkkel, nagy képpel kirakva legfelül. Miért?

    Van egy 3 hónapos kislányom. Szeretném, ha egy élhető világot tapasztalna meg, nem kellene megküzdenie a kiszámíthatatlan időjárás, az élelemhiány, vízhiány, levegőhiány és egyéb negatív változások keltette viszontagságokkal.

    Egyébként éljen a haza! Amíg még élhető...

    https://www.fridaysforfuture.org/

    Eszembe jutott még egy gondolat. Ha így haladunk, lassan el se kell jutni a Marsig, hogy olyan, ottanihoz hasonló zord körülmények között kelljen élnie az embernek.

    saja 5 éve 71

  • Jázmin

    Megszületett a lányom. :D :)

    Hihetetlen és csodálatos dolog.
    Még December 9-én, 2 nappal a születésnapom után.

    Éljen soká Jázminka! :)

    saja 5 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.