2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Prince Of Persia: Mega PSP teszt

    Bevezető:

    Sok játék teszt után, végre a személyes kedvenceimhez is elértem. Egy cikk alatt szeretném az összes PSP-re megjelent játékot letesztelni. Ezek a remekművek az Ubisoft fejlesztései, igaz a PSP verzió a Pipeworks Software merénylete, de a koncepció és a történet ugyan az. 3 játékot jelentettek meg hivatalosan, emulátoros átalakító használata nélkül erre a konzolra. Ezek pedig megjelenési sorrendben a Revelations, Rival Swords, The Forgotten Sands. Ők kerülnek gorcső alá és vesézem ki őket. Lehet elfogult leszek velük, de egy ilyen alkotás nem érdemel mást csak elismerést, tiszteletet és kedves szavakat. Nos a bevezető után bele is csapnék a lecsóba.

    1. Prince Of Persia: Revelations:

    Ez a remekmű a Warrior Within konzol változata, de nem 100%-os átirata. A játék 2005 decemberében debütált a címben is említett kézi konzolon. Kalandunk során jelenbe, múltba, falon futásba, kivégzésekben, ügyességi feladatokban, harcokba, látványos mozdulatokba, idő lassításban, idő visszatekerésben lesz részünk, mind ezt egy játékban. Na ennyi bevezető szerintem bőven elég, térjünk is rá a komolyabb részekre.

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 3

  • Top 10 autós üldözés/zúzás

    A sok köztes leírások után ismét érkezik egy top lista, ami a féktelen törést helyezi központba. Itt bizony a hangsúly az autós üldözéseké, ahol a szemünk olyan élvezeteket kap, amitől könnybe lábadnak. Rengeteg film ami a listában van mit sem érne, vagy haláli unalmas, élvezhetetlen lenne, ha ezek a jelenetek elmaradnának belőle.

    Filmek melyekből csemegéztem:

    A Gázoló, A Szállító 1-2, A Sziget, A Szikla, A Zöld Darázs, Ágyugolyó Futam, Bad Boys 1-2, Bourne 1-3, Charlie Angyalai 1-3, Christine, Die Hard 1-4, Elrabolva 1-2, Elveszett Zsaru, Erőnek Erejével, Én A Robot, Féktelen Harag, Féktelenül 1-2, G.I. Joe 1, Grindhouse- Halálbiztos, Halálfutam 1-3, Halálos Fegyver 1-4, Halálos Iramban 1-6, Hazard Megye Lordjai 1-2, Ismeretlen Férfi, Kéjjel-Nappal, Lucy, James Bondok, Kék Villám, Kobra, Mad Max 1-3, Matrix 2, Michel Vaillant, Mr és Mrs, Need For Speed, Olasz Meló, Padlógáz 1-2, Red 1-2, Redline, Ronin, Speed Racer, Starsky és Hutch, Taxi 1-3, Teljes Gázzal, Tengerészgyalogos, Terminator 2-3, The Raid 2, Tolvajtempó, Végítélet, Végső Állomás 2,4, Versenyfutás Az Idővel, Wanted, XXX 1-2,

    Top 10:

    10. Terminátor 2 (1991):

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 8

  • Hogyan lett Xbox 360-am (rögös út és 3 konzol!)

    Legfontosabb a képek nem az én konzolomról vannak, csak a beazonosítások végett kerültek feltöltésre.
    Na ez az egyik legérdekesebb témám. nem fogok belemenni mikor adták ki a konzolt (2005) és, hogy milyenek a hardver jellemzői, csak simán egy élet menet kerül leírásra, minden sallang nélkül. Mikor el kezdtem dolgozni (2010 április) nagy PC fan voltam, és álmaimban se gondoltam volna, hogy valaha konzol párti leszek. De még ebben az évben május-június körül kaptam egy ajánlatot. Xbox 360 2.0-ás flashel 2 joy-al 30 ezer forint. Azért 2010-ben nem nagyon volt 50 ezer alatt ilyen felszerelt konzol. Jasper alaplapos volt, bár ekkor még annyira nem voltam belemerülve ebbe a témába. Resident Evil 5 volt az első konzol játékom, ami a mai napig szép emlék és akkor brutális grafika számomra. Persze egy 10 éves konstrukciós PC mellett maga volt a gyönyör minden játék és grafikai megjelenítése. A gép FAT volt, tehát a böhöm házas(persze a hűtés is módosított volt). Vettem az idők folyamán mellé 250gb hdd-t(6.500-ért), 2db 3600mah-s akkumulátort a 2 joy-hoz(1.000ft/db), távkapcsolót a konzolhoz(1.500ft), Kinectet(30.000ft) és már teljesen összeállt a gép, majd egyre inkább kezdtem elhanyagoltam, és 2011 decemberében (Szenteste) eladásra került, melyet Miskolcról vettek meg.

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 9

  • Need For Speed: Carbon Own The City PSP teszt

    Bevezető:

    Ki ne ismerné, ezt a nevet? Ez a játék, szinte az összes létező platformra megjelent és folyamatosan jelenik is meg (Bár Comodor 64, Tetris és karóra kivételével láttam már szinte mindenen) . Több, kevesebb sikerrel. Jelenlegi alanyuk A Carbon Own The City PSP-s verziója, mely 2006-ban debütált ezen a kézi konzolon, az EA fejlesztő műhelyéből. Lesz részünk versenyekben, nitrózásban, pofátlan ellenfelekben, segítő társakban, más-más képességekkel megáldva, tuningban, szaggatásban, szabad barangolásban, de ne rohanjunk ennyire előre. A körzetek vezetőit kell lenyomni, hogy az egész térkép a mi királyságunknak hódoljon, de ez már kicsit elrugaszkodott a bevezető résztől ,így itt egyenlőre be is fejezném, majd lentebb folytatódik a kaland.

    Irányítás:
    L: Nitro
    R: Kézifék
    X: Gáz
    []: Fék/Tolatás
    O: 2/1-es segítség hívó (társunkat aktiválhatjuk vele)
    Háromszög: 2/2-es segítség hívó (társunkat aktiválhatjuk vele)
    Billenő kar: Kocsit lehet vele irányítani
    A négy irány billentyű: jobbra, balra irányítás, fel kamera váltás, le is kamera váltás

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 2

  • Tablet evolúcióm!

    Kütyü mániás révén, a telefonok mellett a Tablet is elcsábított. Még a Sony Ericsson Xperia X1 mellé vettem egy
    Dell Streak 7-es: Tabletet, melynek a kijelző minősége hagyott némi kívánni valót, de akkor a dual-core megoldás hatalmas áttörésnek számított. Ekkor úgy éreztem a SE X1 megmarad és mellette veszek egy Tabletet, mert nagyon csábított az Android. 3.0-ás Honeycomb rendszerű gépezet. 55 ezerért jutottam hozzá fél év garanciával és egy pofás tokkal. Nagyon sokáig nézegettem az ideális jelöltet, és karácsony, szilveszter között érkezett meg a készülék, melynek nem tudtam örülni, mivel ekkor gyulladt be a fogam és hetekig nem tudtam élvezni az általa nyújtott izgalmakat. De az új évet (2012-t) már a nyomogatásával kezdtem.

    Specifikáció:
    - Sim foglalat (mobilnethez, telefonálásra nem volt alkalmas, befogadása a Mini Simre volt hivatott)
    - 2011 februárban jelent meg
    - Méretei: 200 x 119.8 x 12.4 mm, 453.6 gramm
    - Kijelző: 480x800 7" (133ppi, igazat megvallva, az SE 300 feletti kijelzője mellett ocsmánynak hatott) TFT 16 millió színárnyalattal, 2 érintést tudott lekezelni egyszerre, tehát már itt jelen volt a Multitouch, Gorilla Glass
    - Kijelző Védelméről Corning Gorilla Glass gondoskodott
    - Mono hangszóró, de a közelébe se ért a Huawei Ideos S7 sztereójának
    - Csatlakozók: 3.5 mm Jack kimenet, Micro usb,

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.