2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Top 10 CGI-s film

    Ismét itt vagyok egy újabb top listával, ezután kicsit ritkábbra veszem a figurát, mert hamar kifogyok az ötletekből. :) Az alábbi listában azokat a filmeket hasonlítom össze, ahol a CGI játszott főszerepet (az Asylum retkeket említésre se méltatnám!:) ), és maradandót alkotott. A felsorolt filmeket mind-mind megnéztem. A felsorolásba vannak olyan filmek amik nem kerültek be a listába, nos joggal, mivel, ők egy másik top listához fognak alapot nyújtani. Van ami azért nem került be, mert nem tudtam végig nézni (Star Wars 4,5,6, 1,2,3), kövezzetek meg érte de számomra a zárójelben említett film 5 perc kikapcsolódást se tudott nyújtani. Amik még is bekerültek a top listába, nagy részük csak a zúzásról szól, történet nélkül, néha ilyenre is szüksége van az embernek, és akkor már a legjobbat kapja belőle. Kiemelném itt is a SPOILER veszélyt.
    Először is kezdődjön a felsorolás, hogy mikből csemegéztem, idéztem fel az emlékeket:

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 28

  • Top 15 Martial Arts filmek

    A Top 10-es játék után jöjjön egy 15-ös lista a számomra legjobbnak talált harci koreográfiával megáldott film lista. Itt már nem tudtam 10-es listára leszűkíteni a kedvenceket, mert rengeteg finomság van és nagy részük minőségi.(A tovább olvasás Spoilert tartalmazhat, bár nem a sztori a lényeg a filmnél,de a biztonság kedvéért felhívtam rá a figyelmet)
    Ismertebb harcosok, akikről felesleges írni fílm címet: Donnie Yen, Jackie Chan, Jason Statham(sajnos nem fért be egy filmje se a 15-be), Jet li. A többi ismeretlen vagy nem annyira ismert harcosnak fogom felsorolni a filmjeit.Figyelem nem mind harcra szánt film, amiért mégis a felsorolásba bekerültek az 1-1 szépen megkoreografált harci jelenetek miatt, vagy azért mert beleestem a trailer okozta csapdába és megnéztem, a felsorolt filmek közül nem mind értékelhető!
    Filmek melyekből válogattam a 15-ös listát:
    Jet Li, Jackie Chan, Donnie Yen, Jason Statham
    Ong Bak 1,2,3, Arahan, Tom Yum Goong 1,2, A végzet fegyvere, Born To Fight, The Wrath of Varja, Harcos a Szélben, Somtum, Tomboló Főnix, A Harc Szelleme, Tekken, BKO(Bangkok Knock Out), Goemon, Merantau, Rajtaütés 1,2, The Grandmaster, Láthatatlan ellenfél, Igaz Legenda, Vitathatatlan 2,3, Ninja 1,2, Ninja Assassins, Tűzlabda, Shinobi, Tai Chi Zero, Azumi 1,2, Repülő tőrök klánja, Az erőszak városa, The King Of Fighters, Bérgyilkosok Viadala, Nyughatatlan Lélek, District B13 1,2, Mortal Kombat 1,2, Száguldás Életre-Halálra,

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 25

  • Kedvenc TOP10 PC/Xbox játékok!

    A kimerítő telefonos nosztalgia után úgy érzem nem maradhat el a Retro PC-s és a modernkori Xbox 360 játékok özöne, amiket bármikor gond nélkül elő tudok venni, ahol nem a grafika számít, ahol az ember le ül a játék elé és azon veszi észre magát, hogy eltelt a nap. Nos az alábbi TOP 10-es listába azok a játékokat írom le amiket bármikor elő veszek.

    10. Flatout 1 (Játszott platform: PC):

    Emlékszek az időre, mikor a 2004-es PC Guru újságban rongyosra olvastam erről a játékról az információ morzsákat és alig vártam a megjelenését. Elérkezett végre 2005 július 12 megjelent a játék és hozzám is eljutott egyből. Hát az a környezet amortizálás és pusztítás amit véghez lehetett vinni a játékba maga volt a "szemorgazmusa", a bónusz küldetések csak hab volt a tortán. A versenyek annyira nem fogtak meg, az igazi élvezetet a magas"ugrás", teke meg hasonló marhaságok jelentették, ami a játék igazi sava-borsát adták. A mai napig előveszem nosztalgiázni, szerintem sose fogom megunni ezt a remekművet.

    Élménnyel teli videó összeállítás:

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 18

  • Telefonjaim a kezdetektől!

    Üdvözlök mindenkit a blogomban, szeretném ha a hozzászólásokban mindenki leírná sorrendben, hogy milyen telefonjai voltak, mennyire voltak megelégedve vele és mi okozta a váltást, valamint ha belefér egy-egy kép hozzájuk mellékelve.
    Kezdeném akkor én a dolgot, sorrendben a legelsőtől a jelenlegiig.
    1. Ericsson A2618:
    Bizonyára mindenki emlékszik még arra a korszakra amikor hatalmas slágernek számítottak az operációs logót megjelenítő telefonok. Első ilyen készülékem az Ericsson A2618 volt 5 vagy 6 soros grafikus kijelzővel (ez nagyon nagynak számított abban az időben). Volt rajta sok oplogo és 3-4 játék, de emlékszek a Nokia járt ekkor az élen a logo-s részlegben és alig volt márka ami a Nokia logoit meg tudta volna jeleníteni, jelentem ez se volt rá képes. :) Váltás oka: bejött a színes kijelzős telefon és hajtott a kíváncsiság. A készülék 20 ezer forint volt!
    Íme kép a telefonról:

    Folytatás...

    rdt89 10 éve 28

  • K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

    Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 118

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.