2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hivatástudat?

    Sziasztok!

    Ezt a bejegyzést azért írom, mert olyan nőgyógyászt keresünk az ország területén belül kb. bárhol, aki jártas a meddőségi kivizsgálásban és nem elsősorban a pénzre megy, hanem arra, hogy segítsen a pácienseknek: hivatástudatból.

    Leírom először bővebben a sztorinkat:
    Feleségemmel 2011 óta vagyunk együtt és lényegében 5 éven át próbálkoztunk a babával, mire sikerült. Ez idő alatt megjártunk 3 nőgyógyászt és 2 endokrinológust.

    Ami miatt endokrinológust váltottunk:
    Az első csak kísérletezett rajtunk. Hiába van szó egy elég ismert orvosról (volt aki 100-200km-ről járt hozzá), mindig az alábbi sablonszöveg ment nála: "izzadás? bőrszárazság? fáradtság? hajhullás? stb? fogyni kellene pár kg-t". A letrox mennyiségét egyre csak emelgette, míg a tsh nem ment 0.01 alá (a pajzsmirigy alulműködést átvitte erős túlműködésbe) Feleségem üzemorvosa mondta, hogy ez így rohadtul nem lesz jó, akkor kerestünk másik orvost, aki 2016-ra szépen visszaállította az értéket (elvileg 1-2 körüli kell, hogy sikerüljön teherbe esni). Ő nagyon korrekt orvos (csak néha nehéz elérni), úgy tűnik, hogy tényleg érdekli a páciensei sorsa, összeget se mondott soha, hogy mennyit kér, viszont alap, hogy párhavonta adunk valamennyit, mert soron kívül ad időpontot (ha 1 fillért nem fizetnénk, azt se tenné szóvá).

    Folytatás...

    mephi666 5 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.