2019. április 19., péntek

Gyorskeresés

Felháborodtam

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem szoktam nagyon kiakadni, meg hozzászoktam már kicsit a tv-ben viruló "celeb"-lázhoz, de aminek a reklámját pár napja láttam, az teljesen kiverte a biztosítékot. Nem akarok konkrét neveket írni és azt sem szeretném, hogy elfajuljanak majd a kommentek, de egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy miért kell az egyik kereskedelmi adó "főzőműsorába" 5 börtönviselt embert berakni és ezzel reklámozni?
Ilyen menő lenne magyarországon, hogy valaki adócsal/testisért/sikkaszt/másokat tönkretesz? Vagy ez kell a népnek? Az én szememben az ilyen emberek a társadalom szégyenei... Egytől egyig gerinctelen alakok. Viszont a kereskedelmi adó lát bennük fantáziát és támad velük. Erre van igény? :( Komolyan szörnyű. Szobrot nem akarnak még emelni a tiszteletükre?

Csak monogramokat említenék: T. P., S. J., P. J., Z. S., N. É.

#UPDATE: A névsort kiírom, mert többen is kérték: Tasnádi Péter, Stadler József, Pápai Joci, Zalatnay Sarolta, Nagy Éva.

Hozzászólások

(#1) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

hm, hát látszik, az ORTT elsötétítése maradandó nyomot hagyott a kereskedelmi hulladékközvetítő csatornáknál.

nem is nézek TV-t már évek óta.

Ha lesz saját lakásom, nem is fogok TV-t venni...max DVD nézésre.

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista | eladó Samsung S6 Edge Gold

(#2) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Én nem láttam : o Az első pár ilyen főzős adást megnéztem, aztán meguntam...
De ez most érdekelne, hogy kik is ezek. Sz.tem nyugodtan mondhatsz neveket.

(#3) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát jah... színvonal a béka segge alatt van már évek óta... de amikor már azt hinné az ember, hogy lejjebb nem lehet süllyedni, erre rácáfol azonnal a csatorna... azt nem akarom feszegetni, hogy délután mi megy (fogatlan népek tépik egymás haját meg úgy kárognak az anyázóshow-kban, hogy az förtelem)... elvileg a talk-show-k valahogy úgy indultak régebben, hogy beült egy értelmesebb fajta műsorvezető meg hívott x ismertebb vendéget... és boncolgattak valami aktuális témát, ami még érdekelhette is az embert... az még elment... de az igények így lecsökkentek volna, hogy erre van az embereknek szüksége, hogy délután megnézzék a barátot vagy a maunikát, hogy üvöltik le a nulliq-s emberek egymás fejéről a hajat? szörnyű... ennél még az is jobb volt, amikor "vólker, a teszveszkopó" körbepörgőrúgott minden délután... kíváncsi vagyok, mi lesz itt 2-3 év múlva :(

#2: tasnádi, zalatnay, stadler, pápai joci, nagy éva... ők a "sztárok" magyarországon :( már csak a császár előd hiányzott volna, igaz ő a másik csatornán feszített pár hete :( (lopják egymás "nagy ötleteit" rendesen...)

#4: én is csak a beharangozót láttam... elég is volt... ha egymást ennék meg, akkor talán megnézném...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) csimav


csimav
(őstag)

Egy pár nevet mondhatnál, mivel én se láttam a műsort.

Amúgy én azon háborodok fel az ilyen főzős műsorokban, hogy van egy 18-25 év közötti ku*va, aki soha a büdös életbe be nem tette a lábát a saját konyhájába és azt se tudja, hogy mi az a tűzhely.. :U Felhívja az anyját, hogy:
-Anyu, mi ez a téglalap előttem?
-Tűzhely.
-És az mi?
-Azon tudsz főzni, ha az elejét lenyitod, akkor meg sütni is.
-Óóóó már értem.

Aztán megcsinálja a kaját, beteszi a sütőbe, de be nem kapcsolja, mert minek? :))

Meg vannak olyan barmok, akik beteszik a tepsit a sütőbe és ott pakolnak még bele csomó mindent. :C

[ Szerkesztve ]

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#5) Mania


Mania
(őstag)

Sajnos van rá igény :(

(#6) fekeandras válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére


fekeandras
(őstag)

"Ilyen menő lenne magyarországon, hogy valaki adócsal/testisért/sikkaszt/másokattönkretesz? Vagy ez kell a népnek?"

Ahogy mondod, ez kell a népnek, meg a Joshi Barath, Mónika Show stb... Sajnos jelenleg erre van igény. Nem is emlékszem rá mikor láttam például egy jó dokumentum vagy természetfilmet valamelyik országos kereskedelmi csatornán.
Discovery Channel, Spektrum, Animal Planet, National Geographic. A többi mehet a levesbe.

(#7) puttputt válasza fekeandras (#6) üzenetére


puttputt
(őstag)

Akkor voltam felháborodva, mikor az UP* levette a szórásról az Europa TV-t.
Mikor reklamáltam náluk, annyit mondtak, hogy nem volt rá igény, nem volt nézettsége.
Aha, persze.

csimav: Egyébként, ez nekem is magas. Ott van a műsorban egy jóval 20 fölötti "cseleb" és akkor ért először nyers húshoz... :U

Tegnap pont akkor kapcsoltam be a TV-t, amikor az egyik erőember és T.Péter "romantikus barátságáról", kapcsolatáról volt szó. Majdnem elsírtam magam a "csodálattól"! :O ;)

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#8) Dany007 válasza mephi666 (#3) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Az durva. Azt nem tudom, hogy ezeknek mi köze az egészhez... Zalatnay még hagyjám, mert ő előtte is népszerű(bb) volt. Persze ő is csak egy bűnöző, ahogy a több is. Elég durva tényleg.

Sose értettem miért van erre igény. A józsi barát is egy normálisabb, kultúrált beszélgető műsornak indult a legelején. Mostmár maoúnika só 2. Gusztustalan mind a kettő.
Ha jól emlékszem meg is baszkodták már érte a csatornákat. De sose tanulnak belőle...
Na ja, a győzike meg a másik... Pfhú most így elgondolkodva elég katasztrofális a helyzet...
Ennyi selejt alakot is ritkán látni a tv-kben.

[ Szerkesztve ]

(#9) csimav válasza puttputt (#7) üzenetére


csimav
(őstag)

Legjobb az volt, amikor a Győzike barátunk vagy már nem tudom ki... vmi cölöb betett a sütőbe egy kis oldalast aztán kivett egy sült pulykát. :DD

mephi: köttesd be a DiGi Tv-t. Sokan szidják(mert irigyek :)) ) Szerintem jó szolgáltató. Olcsón kb. 2900 Ft ért nézhetsz 50-60 vmennyi csatornát. És a DiGi kijelentette, hogy jövőre megveszi az NB1-es foci, kosárlabda, külföldi focik közvetítési jogát.

És a neted milyen? Mert nekem externet és nem birok játszani. Szutykos CS 1.6-ban is 150-es a pingem alapból!

[ Szerkesztve ]

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#10) mephi666 válasza puttputt (#7) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálunk az egyik helyi szolgáltató a sport1-et vette le... :W kecskemét most jutott fel nem rég az nb1-be és csomó meccset ott adtak, aztán csak úgy levették a csatornák közül... "mert erre sem volt igény" (hihető... ezrek anyáztak miatta), tettek a helyére valami pletykaadót (gondolom, aminek nem annyit kell fizetni a szórási jogaiért)
márciusban lejár a szerződés, bemegyek és vidáman mondom fel náluk és megyek a konkurenciához... ahol van sport1 meg nem 500ms-es a ping esténként...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.