2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MVMT CHRONO karórák - megjöttek

    Végre megjöttek a drágaságok. Egyszerűek mint a faék, de szépek (szerintem):


    Chrono Gun Metal/Sandstone Leather


    Chrono White/Caramel Leather

    JoeYi 9 éve 36

  • Samsung Galaxy S6 mini - elmarad?

    Augusztus elején szivárgott utoljára info az S6 mini-ről, azóta teljes csönd. Azért nagyon fura, mert ha ránézek az árlistázó oldalakra, akkor azt látom hogy az S5 mini már július 29-én már boltokban volt, az S4 mini pedig már július elején:

    Lehetséges hogy a Galaxy S7 felpörgetett generációváltása miatt már ki se adják? (értelmetlenné vált az Ax-ek mellett?)

    [link]

    JoeYi 9 éve 4

  • QWERTY és az Android

    Kéne egy oldal ahol lehetne szavazatot gyűjteni egy QWERTY billentyűs mobilért, hogy lássák a gyártók: van rá igény.

    Ugye ebben a hónapba kijött az Samsung S6 edge+ és a kiegészítő hozzá:

    Nem rossz. De ez phablet, túl nagy, nem is praktikus, ráadásul le/fel kell pattintgatni. Törni fog, idővel elveszni. Arról nem is beszélve hogy ha egy homokszem vagy más bekerül a kijelző és a bill közé akkor az majd szép nyomot vés.

    Szóval, annak idején, ott voltak az ősök, HTC Dream, HTC Desire Z, Motorola Droid

    [L:/dl/upc/2015-08/24646_gsmarena_007.jpg](IMG:/dl/upc/2015-08/24646_gsmarena_007.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2015-08/24646_motorola-droid-3.jpg](IMG:/dl/upc/2015-08/24646_motorola-droid-3.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L]

    Folytatás...

    JoeYi 9 éve

  • Dell N5110 merevlemez csere kínszenvedés

    Faternak pár éve vettünk egy Dell n5110-et. Alapvetően jó gép, de ellassult az utóbbi időben. Számomra egyértelmű volt hogy a merevlemez a bibi, ideje SSD-re cserélni. Na azthiszem a mai naptól kezdve nem szidom többet a Latitude E szériát a szerelhetőség miatt, mert ez a gép rémálom. A HDD cseréhez kb 24 csavart kellett kiszedni és atomjaira bontani:

    Ki kell szedni a billentyűzetet, a fedlapot, a kijelzőt, majd ekkor kilehet emelni az alaplapot aminek a hátuljára van rögzítve a vinyó. A legnagyobb para az összeszerelés, vajon melyik szalagkábelt dugod vissza rosszul a 6-ból, melyikért kell majd újra szétszedni az egészet?

    A lényeg hogy sikerült, immáron már csak egy ritkán használt asztali gép maradt a családban SSD nélkül, minden más pimpelve van.

    ifixit leírás

    JoeYi 9 éve 6

  • IKEA mogyórókrémes minigombóc

    Nemrég jártam az IKEA-ban és az alábbi újdonsággal (nekem) futottam össze: mogyórókrémes minigombóc. 20 Ft/db, na mondom wow, mondjon valaki még egy dolgot amit 20 Ft-ért lehet venni. Gyorsan be is lapátoltam a tálkába pár szemet. Nekem nagyon bejött, belül meleg nutella szerű krém van és egy falás megehető egy gombóc. Kár hogy csak augusztusban kapható:

    JoeYi 9 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.