2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi magyarok, pénzügyi analfabéták vagyunk

    "Mi magyarok, pénzügyi analfabéták vagyunk"

    A pénz, mindig csak a pénz. Az emberek egyik fele azt mondogatja, hogy a pénz nem boldogít (mert már sok van neki és tudja), a másik pedig nem beszél, csak szeretne minnél nagyobb vagyonra szert tenni (mert ha nincs pénz, attól még nem leszel boldog).

    Én ez utóbbi csoportba tartozok hivatalosan a mai naptól. Pár hónapja lediplomáztam, és azóta melót keresek, így sok időm van olvasgatni, mások számára időbe bele nem férő dolgokkal foglalkozni. Fórumozgatás közben belefutottam a mibe fektessem a pénzem PH-s témába és érdekes gondolat kezdett mocorogni bennem, de előbb kis kitérő:

    Tanulmányaim során az ösztöndíjból és egyéb gyakorlati/nyári munkákból összejött egy kisebb összeg. Bizonyos szempontból kicsi, más velemegykorúak szemszögéből hatalmas mennyiségű. 5 hónapja még úgy voltam, hogy ideje kocsit venni belőle, és már egész jó, 4-5 éves Fiat Stilot kapnék érte, de aztán ahogy egyre csak bújtam a hírdetéseket azt éreztem, hogy nem is kell nekem most autó. No meg egyre csak nőnek az üzemanyag árak, így szépen elsorvadt a gondolat.

    Folytatás...

    JoeYi 16 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.