2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 35

    Eltelt tíz év. Atyaég!

    Továbbra sem jó dolog az öregedés. Előkerültek bajok, nyavalyák, meg miegymás, amit a hagyomány ráfog az öregedésre. Lassan szemüveget kell hordanom, mert nap végére már elfárad a szemem. Pont tegnap voltam szemorvosnál. Javasolja menjek el a háziorvoshoz is, mert a szemfenéken magas vérnyomás jeleit véli felfedezni. A látásommal még nincs nagyobb baj, de a -0,5 cylinder megvan mindkét szememen. A vérnyomás jobban aggaszt.

    Ma van a születésnapom. Így az előző, 10 évvel ezelőtti visszaemlékezés visszaemlékezése kavarog bennem. Szomorúvá válok, amikor az idő múlása kerül valamilyen formában elő. Ez pedig elég gyakran előfordul. És meg csak hessegetem a gondolatokat el erről. Nem akarok tudomást venni róla, pedig szembe kell nézni ezzel. Olyan még nem volt, hogy valaki túlélje saját magát. Ez van, ez az élet rendje. Bele kell törődni, mert ha nem, az csak még jobban felőröl.

    Néha még van hiányérzetem. Bár ez szerintem csak az elrohanó fiatal éveimből adódik. Sok mindenről lemaradtam már és még sok mindenről le is fogok még. Már nem az enyém az egész világ, már csak a része vagyok, egy nagyon-nagyon apró része. Ehhez is hozzászoktam. Nem mondom, hogy sodródom, mert vannak saját döntéseim és úgy gondolom, hogy akkor is csak én alakítom az életemet. És joggal merem kijelenteni, hogy a 10 évvel ezelőttihez képest jobbak a körülmények.

    Folytatás...

    e=mc² 4 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.