2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Is it like Today?

    Hat igen, ez a nap is elerkezett. Gyorsan jott, nem szamitottam ra ennyire hirtelen. Volt valami a levegoben mar egy ideje, de valahogy nem akartam tudomasul venni a letezeset es egyszeruen csak elhessegettem a gondolatfoszlanyokat a fejembol. Nem akartam, hogy utolerjen, aminek be kellett amugy is kovetkeznie. A gondolat egyszeruen felemeszt, mert nem tudom elfogadni.

    Neha kivanom azt, hogy rendelkezzek egy iro szokincsevel es intuiciojaval, hogy megfogalmazhassam azt, hogy mit is gondolok a vilagrol, hogy atadjam masoknak azt, ami bennem van. Nem akarok en ratukmalni senkire semmit, csak hogy egyaltalan elmondhassam valakinek, barkinek, akarkinek!

    Valahogy ugy erzem, ezt mar nem fogom tudni megtenni. Szeretnek nehanyszor leulni valakivel beszelgetni altalanos dolgokrol, vagy inkabb csak hallgatni az elettortenetet azoknak az embereknek, akiknek van tapasztalata az "elettel" es at is tudjak ugy adni, hogy egy eletre szoloan benned maradjon akar into jelkent, akar csak egy olyan pillanatra, amire szivesen visszaemlekeznek.

    Folytatás...

    e=mc² 11 éve 3

  • Leharcolt oroszlánok

    Évekkel ezelőtt láttam már egyszer, de ma megnéztem újból (egyébként teljesen véletlenül - pedig hiszem, hogy véletlenek már pedig nincsenek).

    "Érett" fejjel évek múltán újra átélni, egy olyan élményt adott, ami leírhatatlan. Belülről kezd marcangolni az érzés, hogy üres az életem, nem csak hogy valami hiányzik belőle, de minden!

    Ez kegyetlen félelemmel tölt el....

    e=mc² 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.