2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Vezetni voltam

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Avagy mit is lehet magunkkal kezdeni egy szép nyárias napon :)

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Kezdjük az elején:

Szeretek vezetni, imádok vezetni, mindent, ami gurul és négy kereke van. Ezt tudta rólam az egyik céges beszállítónk, akivel a kapcsolatot én tartom.
Nem áll messze tőlem a gokart sem, bár nagy súlyom ellenére rendszerint a vetélytársaim előtt, de az élmezőnyben biztosan végzek. Ezért még tavaly év őszén elhívott egy kis gokart partira Budapestre a Kozma utcában lévő gokartpályára.
Jól sikerül a rendezvény, versenyeztünk, ettünk, ittunk, beszélgettünk, építettük a kapcsolatrendszereinket, ahogy azt kell.

A pálya

2010.12.21-én pedig, mivel hogy már tudta rólam, hogy a versenyszellem bennem van, ajándékot kaptam tőle. Nem is akármilyet. Egy internetes oldalon megvásárolható vezetés utalványt, melynek szereplői:

Igen, ez egy Subaru & Mitsubishi Lancer Evo IX tesztcsomag!

A csomag tartalmaz három lapból álló utalványt, melyen minden fontosabb információ általános formában megtalálható, valamint egy mini DVD, amin egy kis étvágygerjesztő videó található.

Amikor megkaptam elállt a lélegzetem, sosem gondoltam volna, hogy lehet ilyenben részem valaha is. Ez egy szép karácsonyi ajándék! Már csak a jó idő hiányzott, mert azért mégis csak napsütésben száraz időben mennék ezekkel a szörnyekkel legszívesebben. Így hát vártam. Öt hónapot.

Nem kellett mást tennem, mint felhívni egy telefonszámot, hogy szeretnék foglalni időpontot. Csak hétvégén (szombat-vasárnap) van lehetőség a vezetésre és szerettem volna kitolni a nyári időszakra. Mivel a vásárlástól számított 6 hónapon belül fel kell használni, és több más hétvégi programjaim is vannak, csak a mostani hétvégére tudott kerülni a választás.
A végleges időpontról írásban kellett jelezni egy megadott e-mail címre, ahonnan visszaigazoltak és kisebb leírást, térképet és telefonszámot, melyet már csak az egyeztetés miatt hívtam fel az esemény előtti napon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.